Nieuw

Transseksueel vervolgt wax shop nadat de eigenares geweigerd heeft zijn ballen te scheren

Transactivist Jessica Yaniv klaagt verschillende ondernemers in Brits-Columbia aan nadat de salons hem weigerden een Braziliaanse wax te geven.

The National Post raporteert:

“Het Mensenrechten Tribunaal van British Columbia behandelt haar zaak deze week. Op een gegeven moment tijdens de hoorzitting noemde Jessica Yaniv de onderneemster een neonazi. De onderneemster vertelde het Hof dat ze zich niet op haar gemak voelde bij het “waxen van mannelijke geslachtsdelen”. De hoorzitting op donderdag ontspoorde in uitbarstingen en gescheld.

De hoorzitting van het Mensenrechten Tribunaal in B.C. deze week mondde uit in woedeaanvallen en gescheld toen het een aanklacht behandelde van een transgendervrouw dat een lokale waxsalon haar had gediscrimineerd omdat men haar ballen niet wilde waxen.

Op een gegeven moment vergeleek de aanklaagster de bedrijfseigenaar met een neonazi. De advocaat van de beklaagde beschuldigde de klaagster van het spuien van “halve waarheden en verzinsels”. Tribunaalrechter Devyn Cousineau moest vaak tussenbeide komen om het decorum in stand te houden en te voorkomen dat de hoorzitting zou worden onderbroken.

Maar de inhoudelijke vraag bleef de kern van de luidruchtige ganse dag hoorzitting: zou een bedrijf de mogelijkheid moeten hebben om een dienst te weigeren op basis van genderidentiteit?

Op de hoorzitting van woensdag zei  Yaniv, die zichzelf vertegenwoordigt, dat ze in het voorjaar van 2018 een Facebook-advertentie tegenkwam met een promotie voor een Braziliaanse wax, waarbij schaamhaar rond de lies wordt verwijderd.

Da Silva getuigde dat ze net was begonnen met haar eigen bedrijf aan huis na het uitvoeren van wax op familie en vrienden. Yaniv was de eerste persoon die op haar advertentie antwoordde, zegt ze.

Door middel van sms-berichten kwamen ze tot een afspraak voor de namiddag. Maar Yaniv getuigde dat na het verzenden van een selfie Da Silva de afspraak had geannuleerd.

Da Silva vertelde de rechtbank, “ik heb geen probleem met LGHBT”. Ze zei dat ze zich niet op haar gemak voelde bij het “waxen van mannelijke geslachtsdelen. Het idee viel ook bij haar man niet in goede aarde, zei ze. Bovendien had zij hiermee geen enkele ervaring.”

Ik wed dat mevrouw Da Silva zich NOOIT had voorgesteld dat haar Braziliaanse wax onderneming haar voor het Mensenrechten Tribunaal zou brengen!

Bron:
Trans Activist Sues Brazilian Wax Business after Owner Refused to Shave Her Balls
The Gateway Pundit

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Transseksueel vervolgt wax shop nadat de eigenares geweigerd heeft zijn ballen te scheren

 1. vonpuffelen // juli 19, 2019 om 17:56 //

  Die valse pisnichten gaan lekker zo.
  Nog even volhouden en het ouderwetse potenrammen komt weer terug.
  Wie zaait zal oogsten.

  Liked by 2 people

 2. themis // juli 19, 2019 om 18:34 //

  Fijn, die diversiteit. Nog even en je gaat de bak in als je gewoon hetero bent, vanwege nazi-fascist-homofoob.

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // juli 19, 2019 om 20:17 //

  Maar het is helemaal geen mannen lul het is een vrouwen lul

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // juli 20, 2019 om 00:41 //

  wat een gelul, die lul. ga weg. die transgender is geen transgender, want die bestaan niet. je hebt je tieten op je borst en een snee (ook wel kut genoemd) tussen je benen, dan ben je gewoon een vrouw en anderen viswijven.
  DENK je dat je tieten hebt en die hangen dan als ballen in een zak onder je lul, dan ben je gewoon een kerel. nou ja, er zijn kerels en pisnichten. dat soort moeten ze maar voor ontwikkelingshulp naar Congo sturen.
  Wat maken die lullen er een gekut van. En die kutten lullen vlijtig mee. Rooie stinkdieren.

  Liked by 2 people

 5. Jack vanderVeen // juli 20, 2019 om 00:44 //

  overigens is discrimineer niets van dat LGHBT tuig. Ik laat alleen blijken dat ik een immense hekel krijg, en steeds meer, bij al die geintjes van die halve garen.

  Liked by 1 persoon

 6. vangie1206j // juli 20, 2019 om 10:22 //

  Die eigenaresse van dat salon moet die gestoorde aanklaagster voor het gerecht slepen wegens ernstige discriminatie door haar te vergelijke met een neonazi.
  Ik geef die eigenaresse groot gelijk door die gore smeerlap te weigeren.

  Liked by 1 persoon

 7. Vreselijk die discriminatie, als ik smegma onder de voorhuid uit wil laten lepelen door mijn kapster begint ze ook altijd te zeiken dat ’t 50 euro extra is en beginnen al die wachtende lui die de Libelle zitten te lezen te lachen dat ik nog zo’n ding heb..

  Liked by 2 people

 8. Benzine, lucifertje…….prachtig glad uitgeschoren

  Anders ziekenfonds behandeling: een hak, weg zak…

  Liked by 1 persoon

 9. haha heeft niets te maken met neonazi zijn. Hele gedoe v LHBTIQ kwestie is gewoon simpel, moeder natuur laat minderwaardige genen vanzelf zo uitsterven, de HOMODOOD he of T-girl dood, zelf meegemaakt, omdat ik ook minderwaardig ben.

  THE WEAK MUST PERISH AND DIE,
  zo werkt Moeder Natuur als grote hoer.

  Ballen of geen ballen, inferieure genen moeten uitsterven in harde natuur tbv sterker nageslacht, nu begin ik dit beter te begrijpen en mijn hele minderwaardigheid te accepteren.

  In de Harde Natuur en Apen Jungle is er geen Artikel 1, en 7, dus waarom deleten ze het niet in Nederlandse Grondwet??? Alle buitenlandse religieen en culturen gaan dit deleten als zij ooit de macht hier veroveren, oa islam absoluut, Hindoeisme ook, Afrikaanse voodoo ook, japanse zen boeddhisme hahha Banzai he. Chinese fascisme hahha ook.

  Arme domme blanke Hollanders met hun zielige Artikel 1 en 7, zichzelf laten ophangen met eigen touw.

  Like

 10. @Dewandandblog,

  Ooit erover nagedacht, dat hoe meer LHBTIQers er op de wereld zijn, hoe gemakkelijker de Baphomet geaccepteerd zal worden als die weer zijn intrede doet.

  Like

 11. Greengo // juli 21, 2019 om 20:52 //

  Shiva & Baphomet Similarities

  En deze om het allemaal nog complexer te maken:

  Mind Blowing Occult Sanskrit Hebrew Linguistic Symbolism: Vedic Origins of Civilization

  Like

 12. skeeter // juli 22, 2019 om 04:12 //

  dewanandblog // juli 21, 2019 om 15:26 //, yep, al die zombies die we in leven houden druist tegen de natuur in. De grote vereffening komt( en het wordt een hele grote), moeder natuur wint altijd

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s