Nieuw

Pogroms op Cyprus na groepsverkrachting van Britse toeriste door Israëliërs

De badplaats Ayia Napa in het zuidoosten van Cyprus. (Wikipedia/Vitaly Lischenko/CC BY-SA)

“We hebben niks gedaan, we zijn onschuldig. En nu slaan ze ons zomaar op onze … neus.”

Als je 109 keer het hotel uitgezet wordt dan ligt het aan de hotels en niet aan je eigen gedrag.

Daily Mail:

Twaalf Israëlische tieners die beschuldigd worden van groepsverkrachting van een 19-jarige Britse vrouw op Cyprus zeggen dat ze in elkaar geslagen zijn na geruchten over een verkrachting die zich verspreid hebben.

De groep, die tussen 16 en 19 jaar oud is, verscheen donderdag voor de rechtbank waar een rechter hen nog eens acht dagen in hechtenis heeft genomen, terwijl de politie het DNA-bewijs dat van hen is verzameld, onderzoekt.

Sprekend via hun advocaat na de hoorzitting, zeiden de tieners dat de klaagster loog nadat ze was aangemoedigd door een andere Brit om hen bij politie te melden.

Ze zeiden dat ze werden geslagen door andere Britse vakantiegangers en vervolgens hun neuzen werden gebroken door de politie toen ze aankwamen bij het twee-sterren Pambos Napa Rocks Hotel in Ayia Napa Napa in de vroege uren van woensdag.

De aangeklaagden komen aan bij de rechtbank

De politie sloeg ons, brak onze neuzen, en het meisje liegt’, zeiden hun advocaten tegen de Jerusalem Post.

Help ons, haal ons hier weg, je zult zien dat we gelijk hebben en dat we onschuldig zijn’.

Volgens de versie van de vrouw van de gebeurtenissen was ze op een feestje geweest met een van de mannen die ze drie dagen eerder had ontmoet en waarmee ze meerdere malen had geslapen.

Het paar kwam overeen om terug te gaan naar zijn kamer en eenmaal binnen, renden de andere 11 mannen naar binnen en begonnen hun aanval, volgens het Israëlische Ynet News.

Uit rechtbankdocumenten bleek dat de vrouw krassen op haar benen had opgelopen die ‘het gevolg waren van een trauma’.

De groep arriveerde donderdag aan het hof, geboeid en met hun t-shirts over hun gezichten getrokken.

Britten vallen willekeurige Joden aan

Uit berichten in de Cypriotische media blijkt dat de politie nog niet over voldoende bewijs beschikt om alle twaalf mannen bij de zaak te betrekken.

Drie van de gearresteerden hebben toegegeven dat ze seks met de vrouw hebben gehad, volgens het Israëlische Kanaal 12, maar ze zeggen allemaal dat het “met toestemming en liefde” is gedaan.

De andere negen ontkennen dat ze iets met de aanval te maken hebben, zo meldde het station.

Channel 12 citeerde ook getuigen die zeiden dat Britse toeristen in het hotel Israëlische gasten begonnen aan te vallen toen het nieuws van de verkrachting zich verspreidde.

Het hotel is erger dan een concentratiekamp

Recensies van het tweesterrenhotel Pambos Napa Rocks Hotel op TripAdvisor beschrijven een gevaarlijk, vies hotel met kapotte deursloten, gasten die op de vloer plassen en ‘bewakers’ van het hotel die gasten bedreigden om geld van hen af te persen.

Een recensent schreef in juni van dit jaar: Hier eind juni met mijn vrienden gebleven om te ontdekken dat het het slechtste hotel was waar we hadden kunnen overnachten.

Mijn vriendin sliep in haar kamer toen een jongen de kamer binnenviel en haar probeerde aan te vallen! Het personeel van het hotel heeft niets gedaan om te helpen en heeft nu zelfs ontkend dat de aanval ooit is gemeld! Kom voor je eigen veiligheid niet hier.’.

Een van hen zei dat ze op hun kamer waren aangekomen om een dronken meisje te vinden dat binnen plaste, terwijl anderen schrijven dat ‘veiligheidsagenten’ willekeurige sommen geld eisten en gasten aanvielen die weigerden om te betalen.

Een recensie van twee weken omschrijft het als ‘erger dan een concentratiekamp’, terwijl een andere gast zei dat ze ‘liever sterven dan teruggaan’.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Pogroms op Cyprus na groepsverkrachting van Britse toeriste door Israëliërs

 1. Typisch een hotel waar Rommel in zijn jonge jaren de voorkeur aan gaf.

  Like

 2. Ad olv // juli 19, 2019 om 12:12 //

  Zo zie je naar weer dat het klopt, het UK is een ver-moslimt land waar Jodenhaat aan de orde van de dag is. Zou me niet verbazen dat dat meisje van Marrokaanse of Arabische afkomst is. Dat noemen ze dan Engels.

  Like

 3. Piranjaha // juli 19, 2019 om 15:09 //

  @ Ad olv

  Wat is het volgende?

  Epstein is ook een islamitische truc om Joden in een kwaad daglicht te stellen?

  Like

 4. Bertus // juli 19, 2019 om 19:19 //

  “Israelische jongeren” kan natuurlijk net zo-iets zijn als “Nederlandse jongeren”. De bevolking van Israel bestaat voor een flink deel uit niet-joden. Alleen al het feit dat er gesproken wordt over israelische jongeren in plaats van joodse jongeren maakt me enigszins achterdochtig, heeft iemand toevallig een namenlijst van de verdachten?

  Like

 5. Doos met hapklare brokken ‘conditionering dmv propaganda’ aan Bertus aanreikt *

  Smakelijk, zwelg er in.

  Als het aan jou ligt zullen het wel Paljastijnen geweest zijn.

  Like

 6. joepiedepoepie // juli 20, 2019 om 08:30 //

  nee zij hebben niets gedaan volgens hun eigen wetgeving. Lees de Talmoed maar. Het meisje was ouder dan drie jaar!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s