Nieuw

Klimaatwaanzin nu tegen honden: activiste eist “om de mormels af te schaffen”

Droef, altijd de gebeten hond.

Na de oorlog tegen het krijgen van kinderen, wat het klimaat te veel vervuilt, is het nu de beurt aan de huisdieren, vooral de honden: “Laten we ons van die mormels ontdoen”, eist Katharina Schwirkus, redactrice van de linkse krant “Neues Deutschland”.

Dat onder het motto “klimaatredding” vrijwel alles wat ons leven tot nu toe waardevol heeft gemaakt – van het eten van vlees tot elektriciteitsverbruik en het verwekken van kinderen tot ongecompliceerd naar de zon vliegen – door de links-groenen als immoreel wordt bestempeld om het zo langzaamaan te verbieden, is bekend.

Langdurig verbod op het fokken van honden

Een gebied dat tot nu toe gespaard is gebleven van de klimaatwaanzin was het gezelschapsdier. Katharina Schwirkus maakt dit in een artikel voor het “Nieuwe Duitsland” goed: ze roept de lezers op geen hond of kat te kopen omwille van het klimaat. Bovendien moet diervoeder (gemaakt van vlees!) worden belast met bijzonder hoge milieubelastingen. Op de lange termijn “moet het fokken van de viervoeters worden verboden”:

“Naast hun walgelijke uitwerpselen zijn de huisdieren ook slecht voor het klimaat. Omdat ze vlees eten en zo bijdragen aan de uitstoot van kooldioxide. De milieubalans van een hond komt overeen met een jaarkilometrage [N.v.d.r.: het gemiddeld aantal kilometers dat per jaar door een voertuig wordt afgelegd] van 3700 kilometer, die van een kat 1400 kilometer.”

Kinderen moeten leren dat hondeneigenaren ons kwaad doen

Ook de verpakkingen voor diervoeders en de plastic zakken voor hondenpoep zouden het klimaat onnodig belasten.

De haat tegen het huisdier moet de allerkleinsten al geleerd worden:

“Ongeacht of men het mogelijk maakt om katten en honden uit de grote steden te weren, moet het romantische beeld van de huisdieren eindelijk gedeconstrueerd worden. Kinderen moeten al op jonge leeftijd duidelijk worden gemaakt dat het absoluut egoïstisch is om een hond of een kat in een stad te houden. Het onderwerp zou kunnen worden opgepakt door de activisten van “Fridays For Future “. Tien- tot 18-jarige schoolmeisjes die een verhoging van de hondenbelasting eisen, zouden laten zien hoe serieus ze het met de bescherming van het milieu nemen.”

AfD-kiezers en honden moeten blijven

Ook een sociaal uitsluiting van hondenbezitters moet de boventoon voeren: Niet alleen leden van de AfD, maar ook honden moeten in de toekomst de toegang tot restaurants etc. worden ontzegd.

Ironisch scenario, dat de spot wil drijven met de ecomania? Serieuze suggestie? In het tijdperk van de Relotiusjournalistiek [N.v.d.r.: Claas Relotius, sterverslaggever van het Duitse tijdschrift Der Spiegel die passages in artikelen geheel of gedeeltelijk verzon, vervalste of verdraaide] vervagen de grenzen tussen serieus commentaar en satire steeds meer. Een paar jaar geleden zou men zoiets als een satire hebben gedacht, maar in de tussentijd is het in het gekkenhuis dat we hebben opgezet, bittere ernst geworden.

Bron:
Klimawahn jetzt gegen Hunde: Aktivistin fordert „die Köter abzuschaffen“
Philosophia Perennis

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

23 Comments on Klimaatwaanzin nu tegen honden: activiste eist “om de mormels af te schaffen”

 1. templars2017 // juli 19, 2019 om 15:46 //

  Normaal zou ik hier niet op reageren ,maar dit gaat toch echt te ver.
  Het enige wat deze wereld nodig heeft is een compleet en totaal verbod op mensen die dergelijke waanzin uitkramen.
  Die klimaatfreaks denken,sorry,zijn zeker dat zij en zij alleen de waarheid in pacht hebben, in plaats van honden in het vizier te nemen moeten zijn in het vizier genomen worden, hun voedsel dat ze nuttigen heeft ook een afdruk ,slecht voor het milieu, hun gif dat ze spreiden bij woord en daad is heel slecht voor het milieu ,dus laat ze beginnen met zichzelf te taxeren en laat ons erop toezien dat het uitgevoerd wordt ,liefst onder het waakzaam oog van een niet klimaatgekke mens met een heel normale hond!

  Liked by 1 persoon

 2. vangie1206j // juli 19, 2019 om 15:50 //

  De grootste klamaat vervuiler zijn in eerste plaats dat Linkse schorem zoals antifa en natuurlijk dat genetisch afval uit Afrika en het midden oosten en dan de (islam moslims) in het bijzonder.
  Daar gaan we eerst eens een giga millieu tax op heffen van minimaal 3 cijfers.

  Liked by 4 people

 3. Dagroosje // juli 19, 2019 om 15:51 //

  Laat dit soort activisten zelf een paar maanden lang op brood en water door het leven dobberen. Overigens het zou mij niet verbazen, dat de linksliberale activisten hiermee in een verkapte vorm de hondenhatende moslims tegemoet willen komen. Is er werkelijk niemand in Europa die dit soort waanzinnige idioten kan stoppen? Of het betreft greta of andere halfgaren, dit hoeven wij toch allemaal niet te accepteren en alles maar over ons heen laten gaan. Zet ze terug in hun hok waar ze thuishoren. Vergeet het broot en water niet er bij te zetten en pas na een paar maanden kijken hoe ze dan piepen. Als ze nog zouden piepen. Achterlijk volk.

  Liked by 3 people

 4. En die papier verslindende onzin krant kan als eerste afgeschaft, daar wil je je kat nog niet op laten poepen

  Liked by 1 persoon

 5. Greengo // juli 19, 2019 om 16:35 //

  IRRE – SIE WOLLEN DIE HAUSTIERE ABSCHAFFEN!

  Like

 6. Islamitische honden kunnen we missen als kiespijn.

  Liked by 2 people

 7. Als we activisten nou eens afschaffen en in de kadaver bak gooien, dan worden ze automatisch verwerkt tot hondevoer…..

  Hoe dan ook honden zijn het slachtoffer…

  Like

 8. Eigen volk eerst // juli 19, 2019 om 18:31 //

  Ik zal NÓÓIT voor wie dan ook mijn dieren opgeven. Voor NIEMAND!

  Liked by 1 persoon

 9. koosv8 // juli 19, 2019 om 19:17 //

  Als er straks nog mensen zijn in Duitsland die op deze hersendode LINKSE FLAUWEKUL PARTIJEN STEMMEN, sorry maar dan wordt het tijd om Europa te verlaten.

  Liked by 2 people

 10. Is het misschien niet een goed idee om Katharina Schwirkus humaan in te laten slapen?

  Liked by 1 persoon

 11. Feniks // juli 19, 2019 om 21:40 //

  Honden/huisdieren zijn fijn en zijn onze lifeline.

  Liked by 2 people

 12. Raveltje // juli 19, 2019 om 22:23 //

  Terwijl honden van alles wordt geleerd om mensen te helpen en voor vele eenzamer een vriend
  Je zou die activisten moeten kielhalen

  Liked by 3 people

 13. vangie1206j // juli 20, 2019 om 01:52 //

  Dus als die linkse trol haar zin krijgt moeten niet alleen konden en katten eraan geloven maar alle beesten. Dus koeien varkens kippen en natuurlijk al het wild op deze wereld.
  Wanneer komen de rechts denkende mensen nou eens in opstand tegen dit links terroristen schorem.

  Liked by 4 people

 14. Jeanette K // juli 20, 2019 om 10:20 //

  Wanneer worden volslagen idioten van het type K.Schwirkus e.d. afgeschaft?
  Hier lopen ze ook rond, de namen zult u wel kennen.
  Want dat is nl. de enige oplossing.

  Liked by 1 persoon

 15. wie het lef heeft om mijn dieren te komen . komt bedrogen uit , dat overleef je niet zeker weten , dan laat die trut maar aan e deur komen sla ze door de straat heen van mijn dieren blijf je met je linkse stront jatten vanaf duidelijk achterlijke idioot schorem allemaal gek geworden of zo val dood vuile klere bende

  Liked by 2 people

 16. koddebeier // juli 20, 2019 om 11:53 //

  De wereld zou beter af zijn zonder al dat linkse schorem !

  Like

 17. De oorlog tegen onze viervoeters door het links gespuis ten faveure van islam, is begonnen,

  Like

 18. Greengo // juli 20, 2019 om 17:37 //

  Klimaatrapport van Forum voor Democratie

  Thierry Baudet krijgt gelijk en verlaat vergadering | Flashback #11

  Liked by 1 persoon

 19. De enige ondieren die we kunnen gebruiken voor medische testen en dergelijke zijn de witte linxen.
  Ik begin daar steeds minder menselijkheid in te zien, of ze komen van annunaki wat natuurlijk een hoop verklaard.

  Like

 20. Wat een domme kip zegt zo iets .en dan nog dieren zijn nodig om de natuur in stand te houden ,en om eenzame mensen iets te geven als hulp of als veiligheid!!! Ik hou van dieren en de natuur dus weg met die zever!!!

  Like

 21. Wat een domme kip zegt zo iets .en dan nog dieren zijn nodig om de natuur in stand te houden ,en om eenzame mensen iets te geven als hulp of als veiligheid!!! Ik hou van dieren en de natuur dus weg met die zever!!!

  Like

 22. Greengo // juli 28, 2019 om 11:26 //

  Ik vernam zojuist dat er gemeenten zijn waar men met de pekelwagens is rondgereden om pekel te strooien over de (binnen)wegen om deze te koelen in verband met de hitte van de afgelopen dagen. De gedachte achter het natuurkundig proces van afkoeling begrijp ik verder niet, maar ik wil alle hondenbezitters hierop attenderen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s