Nieuw

Zweedse rechtbank veroordeeld vrouw wegens het beledigen van de Taliban

Clownwereld.

Het Hof van Beroep in Norrland heeft besloten dat de “Taliban” een bevolkingsgroep is en zodoende het illegaal is om hen te beledigen.

Tina Mukka uit Pajala schreef verleden jaar een bericht op Facebook waarin ze uitspraak deed over “verdomde Talibanen” met betrekking tot de asielzoekers die het Pite openluchtbad bloot hadden gesteld aan grote schade.

Het pand van Pite openluchtbad is de afgelopen jaren gebruikt als asielresidentie, iets wat zeer controversieel is geweest onder de autochtone inwoners van Pitebor. Volgens de Zweedse staatszender SVT heeft de asielresidentie de staat minstens 25 miljoen euro gekost.

Op Facebook beschreef Tina Mukka de daders als “Talibanen” en “apen”, en werd daarom aangeklaagd voor haatzaaien tegen een bevolkingsgroep. Ze werd echter door districtsrechtbank in de Haparanda vrijgesproken omdat de rechtbank van mening was dat apen en de Taliban geen etnische bevolkingsgroepen zijn.

Dit heeft nu het Hof van Beroep in Opper-Norrland veranderd. Naast de veroordeling van de vrouw tot een voorwaardelijke straf en geldboete, oordeelt het Hof van Beroep dat de extremistische groepering Taliban nu moet worden beschouwd als een aparte bevolkingsgroep die bijzondere bescherming geniet in de wet. De rechtbank schrijft:

“De Taliban vormt volgens het Hof een bepaalde groep in de zin van de wet en de uitlatingen kunnen niet anders worden begrepen dan dat deze groep in haar uitlatingen als apen werd aangeduid. Ook met inachtneming van de situatie in haar geheel kunnen deze delen van haar uitlating in een objectieve beoordeling niet worden beschouwd als een feitelijke of betrouwbare discussie of kritiek op de betreffende groep.” – Hovrätten i Övre Norrland: Målnr B 325-19

Bron:
Socialdemokrat döms för hets mot folkgrupp
Petterssonsblogg

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Zweedse rechtbank veroordeeld vrouw wegens het beledigen van de Taliban

 1. Met dank aan Merkel en haar welkomstcultuur

  Like

 2. klaasje vaak // juli 18, 2019 om 10:49 //

  Als ze had geroepen “Meer banen voor Talibanen” dan had men haar met rust gelaten.

  Like

 3. Of misschien “Meer bananen voor Talibanen”.

  Liked by 2 people

 4. vangie1206j // juli 18, 2019 om 12:49 //

  De taliban vergelijken met apen vind ik een belediging voor het rad apen.

  Liked by 2 people

 5. De taliban heeft geen eer, kan niet beledigd worden.

  Liked by 1 persoon

 6. Ron Long // juli 18, 2019 om 21:32 //

  Kan Rusland Zweden niet komen binnenvallen? Dit land moet gewoon onmiddelijk veroverd worden en grondig schoongemaakt worden van al die complete gestoorden. Die tesamen met die IS gasten en verkrachtingsnegers kunnen dan asiel krijgen in een prqachtige Gulag nabij Magadan. (probleem met overbevolking in die gulags komt er niet omdat de populatie elke winter decimeerd)

  Like

 7. bedonderde burger // juli 19, 2019 om 09:14 //

  Alle ellende in Europa komt direct of anders indirect door dat EU gedrocht. Die EU moet ontmanteld worden en alle idioten en ook corrupte schoften die aan dit krankzinnigengesticht hebben meegewerkt, met name hogere ambtenaren, politici, rechters, journalisten, academici en wie meer, moeten voor een tribunaal verschijnen en mogen indien schuldig bevonden nooit meer in functie zijn. Alle gekken die onze vrijheden met voeten treden moeten terug naar de inrichtingen waaruit ze dankzij het gestoorde overjarige wicht Merkel zijn vrijgelaten cq ontsnapt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s