Nieuw

Voormalig Avro-dj Romeo Altenberg spil in prostitutienetwerk met minderjarige jongens

Voormalig AVRO-dj Romeo A. (64) en de 59-jarige Nico L. staan voor de Utrechtse rechtbank terecht op verdenking van mensenhandel en het runnen van een grote escortservice met minderjarige jongens, vanuit twee flats in het Utrechtse stadsdeel Overvecht.

Crimesite >>

De twee verdachten hadden volgens het OM illegale sekswerkruimtes ingericht in woningen aan de Ibisdreef en de Vulcanusdreef. Ze brachten de jongens ook naar klanten, inden de betalingen en zorgden voor condooms. Zelf pleegden de verdachten volgens het OM ook met meerdere minderjarige jongens ontucht.

RTV-Utrecht >>

Volgens het OM zijn hun slachtoffers kwetsbare jongens. Sommige van hen waren dakloos, anderen hadden geen contact met hun ouders, worstelden met psychische problemen, gebruikten drugs of voelden zich minderwaardig. Het OM vindt dat er in die gevallen sprake is van strafbare uitbuiting.

RTL >>

Het is niet de eerste keer dat beide verdachten zich voor de rechter moesten verantwoorden voor seks met minderjarigen.  A. is hiervoor al vier keer veroordeeld, in 1996, 2008, 2012 en 2015. De laatste keer werd hij ook veroordeeld voor mensenhandel. Ook kreeg hij een keer tbs. L. is al twee keer eerder veroordeeld, in 1994 en 2006. A. zal in oktober psychisch onderzocht worden in het Pieter Baan Centrum, naar de andere verdachte wordt momenteel onderzoek gedaan.

AD >>

Altenberg …, hmmmm. Het valt niet te vinden over Romeo, maar het is een veel voorkomende naam bij een bepaalde [religieuze groep].

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Voormalig Avro-dj Romeo Altenberg spil in prostitutienetwerk met minderjarige jongens

 1. Pistolen-Paultje // juli 19, 2019 om 07:52 //

  Dus Romeo A. wordt weer door het Pieter Baan centrum onderzocht? Waarom? Het is toch al duidelijk wat deze ex-DJ uit Middelburg mankeert? Als je 4x gepakt wordt voor pedofilie, dan heb je al je kansen verspeeld en dan moet de samenleving tegen je beschermd worden. Dit had al na de 2de keer levenslang moeten zijn. Hoeveel levens heeft hij al verziekt?

  Liked by 1 persoon

 2. Johan P // juli 19, 2019 om 23:13 //

  Hoe kun je nu in vredesnaam la 4x zijn veroordeeld en alsnog weer in de samenleving terugkeren?
  Dat soort figuren dient na een 2e veroordeling fysiek te worden gecastreerd en vervolgens levenslang uit de samenleving te worden verwijderd. Eerlijk gezegd zou het ook een alternatief kunnen zijn om een dergelijk figuur te verbannen naar een islamitisch land, waar dergelijke praktijken normaal zijn.

  Like

 3. Greengo // juli 20, 2019 om 11:06 //

  ‘Een aantal grote misbruikzaken op scholen haalden de pers. De media en justitie presenteerden deze als op zichzelf staande zaken.’

  https: //www. ellaster. nl/
  2019/01/04/ honderden-kinderen-
  misbruikt-op-scholen-en-kinderdagverblijven/

  Bovenstaande een derde poging dit bericht te plaatsen. Heb de link daarom maar even in stukken gehakt met het oog op een ‘hongerig spamfilter’. 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s