Nieuw

VK zuuraanvallen schrikt toeristen af

Zuuraanvallen in de hoofdstad van Groot-Brittannië zijn tot nieuwe hoogten gestegen, zo blijkt uit nieuwe cijfers. Uit een verzoek om informatie van de krant Mirror blijkt dat er tussen 2011 en 2016 in Londen bijna 1.500 gevallen van deze verschrikkelijke misdaad hebben plaatsgevonden, die de huid verbrandt en de slachtoffers met littekens achterlaat. De omvang van de littekenvorming is zo grootschalig dat slachtoffers als gevolg van de zuuraanvallen op de lange termijn vaak ernstige psychische schade kunnen oplopen.

Alleen al vorig jaar waren er 431 zuuraanvallen, een stijging van 170 gevallen ten opzichte van het jaar daarvoor. De cijfers komen overeen met een algemene trend in het Verenigd Koninkrijk, waar het misdaadcijfer voor dergelijke zuuraanvallen sinds 2005 met 50% is gestegen. Wereldwijd is ongeveer 80 procent van de slachtoffers vrouwen. Zuuraanvallen worden vaak uitgevoerd door wraakzuchtige mannen, vaak niet-Europese, wiens huwelijksaanzoek of seksuele toenadering is afgewezen.

De steungroepen voor zuuraanvallen in het Verenigd Koninkrijk schatten echter dat de Britse slachtoffers voornamelijk mannen zijn, op ongeveer 71 procent van de slachtoffers. Jaf Shah, de directeur van de steungroep Acid Survivors Trust International (ASTI), zegt tegen de Guardian: “Als we naar de gegevens in het algemeen kijken, is de kans vrij groot dat een hoog percentage van de incidenten bestaat uit zuuraanvallen van mannen op mannen en dat ze waarschijnlijk het meest gerelateerd zijn aan bendes. De cijfers lijken zeer hoog te zijn en wijzen op een toename, wat zeer zorgwekkend is”.

Een voormalig bendelid beschrijft hoe zuuraanvallen acceptabeler zijn geworden en niet als een “groot probleem” worden gezien. Hij voegt eraan toe: “De mensen denken niet aan de gevolgen, het is gemakkelijk om de meeste ingrediënten legaal te kopen. Bij een van mijn neven is het een paar jaar geleden gedaan. Hij werd op zijn schouder met zuur aangevallen en mijn oom heeft het gewoon voor hem thuis gemengd”.

“Zuur wordt gebruikt als een extreem teken van dominantie. Het laat het individu weten dat ik je niet gedood heb, maar het is bijna erger dan dat, het is een teken, op je gezicht. Het is een sinistere herinnering”.

De moeilijkheid en het emotionele trauma bij het melden van zuuraanvallen kan ook betekenen dat de cijfers ernstig ondergewaardeerd zijn. Immigranten in Newham, in het oosten van Londen, hadden met 398 de hoogste gevallen van zuuraanvallen in de afgelopen zes jaar.

Bron:
UK ACID ATTACKS EPIDEMIC SCARES TOURISTS
This is Europa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on VK zuuraanvallen schrikt toeristen af

 1. En toch blijf ik zuurkool eten.

  Like

 2. Antiislam // juli 18, 2019 om 10:13 //

  Wat een verrijking dat multicultie misschien dadelijk een nationale zuur gooie dag.

  Liked by 1 persoon

 3. Dit moet voor een overheid een teken zijn tot directe sluiting van de landsgrenzen en acuut emigratie van niet westerse allochtonen! Zoiets verschrikkelijks laat je je bevolking toch niet overkomen?!

  Like

 4. vonpuffelen // juli 18, 2019 om 13:53 //

  Minder toerisme maar wel veel meer cultuur over de vloer, je kan niet alles hebben.

  Like

 5. Yvonne // juli 18, 2019 om 17:32 //

  Toeristen brengen geld in het laatje, cultuur verrijkers halen geld uit het laadje
  Aan me never nooit niet dat ik naar londen ga
  Burgemeester Khan zegt dat hoort bij het leven in de grote stad

  Like

 6. Die verrijkers zijn een zegen…

  Like

 7. Als ze nog ff zo doorgaan bekeer ik me tot de islam.

  Ze staan al vooraan met het verzet tegen de joodse LGBT cultuur-terreur:

  https://fenixx.org/2019/03/05/we-zullen-minimaal-net-zo-assertief-moeten-worden-als-de-islam-school-in-birmingham-stopt-lgbt-lessen-na-protest-van-moslimouders/

  En nu ook nog tegen die bloed-irritante toeristen.

  islam is trad. itt. de opgedrongen perversie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s