Nieuw

Syrië is weer veilig – Eerste kindbruidjes keren terug

De-politie-heeft-foto-s-van-de-vier-ontvoerde-kinderen-vrijgegeven-Foto-Politie

Vader ontvoert vier jonge kinderen uit Den Haag naar Syrië

Vanuit Den Haag zijn vier jonge kinderen zonder toestemming door hun vader meegenomen naar Syrië. Dat laat een woordvoerder van de politie donderdag weten. De kinderen zijn een maand geleden door hun moeder als vermist opgegeven. Het gaat om Hain Ahmad (7), Berivan Ahmad (5), Sharifa Ahmad (3) en Tala Ahmad (2). Twee van de kinderen werden op 21 juni onder valse voorwendselen van school gehaald door de vader, genaamd Mostafa. Vervolgens haalde hij de andere twee kinderen op en vertrok naar Syrië.

Omroep West >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1683 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Syrië is weer veilig – Eerste kindbruidjes keren terug

 1. Pa, heeft groot gelijk, die wil niet dat zijn kinderen opgroeien in een door en door rassisties land en kinderbijslag etcetera krijgen van ongelovige honden.

  Like

 2. Eigen volk eerst // juli 18, 2019 om 16:09 //

  Hup de rest erachteraan. Turkije zal de Syriërs nu ook wel terugsturen.
  De Turkse bevolking heeft het gehad met de Syriërs. Zijn niet het aardigste volk.

  Like

 3. @Eigen volk eerst.
  Als die turken nou ook oprotten naar hun eigen gebied, dan kunnen de Koerden, Assyriers Armeniërs en Grieken ook weer terug keren naar hun eigen regio’s.

  Like

 4. Eigen volk eerst // juli 19, 2019 om 08:51 //

  @Bert is nog beter. Het bevalt ze hier toch niet. Blanken (ik weiger mezelf wit te noemen) zijn in hun ogen toch te slecht om op deze aarde rond te lopen.
  Maar betalen mogen we wel.
  “Leve de EU???”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s