Nieuw

Salvini in Helsinki: De consistentie van Italië is niet te koop!

Tijdens een bijeenkomst van verschillende Europese ministers van Buitenlandse Zaken in Helsinki twitterde Salvini dat Duitsland en Frankrijk zouden blijven eisen dat Italië als een van de weinige opvanglanden van de EU zou fungeren.

Italië daarentegen beraamt een “stabiele mediterrane as” om “de regels te wijzigen en een einde te maken aan de mensenhandel”. De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) wil volgens Salvini en zijn ambtscollage uit Malta hen echter vandaag nog van gedachten doen veranderen. Het doel was om een “kwellend proces” in de verdeling van migranten te vermijden dat zich bij elk schip zou voordoen.

Duitsland en Frankrijk eisen een “effectiever tijdelijk solidariteitsmechanisme”, dat naar verluidt ook door het Finse EU-voorzitterschap zou worden gesteund. Seehofer voegde eraan toe dat verscheidene EU-lidstaten, 6 tot 12 landen die hij niet bij naam kan noemen, een “coalitie van bereidwilligen” steunden. Tegelijkertijd beweerden men dat de mensensmokkelbendes zouden worden geëlimineerd.

Salvin twitterde ook een collage van lachende EU-politici (waaronder Merkel), waarin hij er onder andere op wees dat de consistentie van Italië niet te koop was.

Bron:
Salvini in Helsinki: Die Konsistenz Italiens steht nicht zum Verkauf!
Compact Online

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s