Nieuw

“Racistische” Tweets doen steun voor Trump omhoogschieten

President Trump. Screenshot YT/CNN

De steun voor Donald Trump in de Amerikaanse publieke opinie is aanzienlijk toegenomen na de opschudding van de vermeende racistische aanvallen van de president op de anti-blanken Democratische congresvrouwen, meldt de Daily Mail.

Volgens de periodieke peilingen van het opiniebureau Rasmussen is de steun voor Trump gestegen van 46 procent op maandag naar 50 procent op woensdag.

Tijdens die dagen stonden de Amerikaanse media vol met berichten over de vermeende racistische Twitter-aanvallen van de Amerikaanse president. De meeste focus kreeg zijn oproep aan de linkse vrouwen in het Congres met een derde wereld achtergrond om terug te keren naar hun thuisland.

Trump en de “the ‘squad’ zijn sinds het weekend in een woordenstrijd geweest toen de president een serie Tweets postte waarin hij allochtone wetgevers opriep om naar hun landen van oorsprong terug te keren en daar de problemen op te lossen alvorens zich met de Amerikaanse regering te bemoeien.

“Waarom gaan ze niet terug en helpen bij het herstellen van de totaal verwoeste en door misdaad geteisterde plaatsen waar ze vandaan komen” suggereerde Trump aan Ocasio-Cortez, Omar, Tlaib en Pressley. “Kom dan terug en laat ons zien hoe het is gedaan”.

Donald Trump zelf ziet een duidelijk verband tussen de gebeurtenissen – en bedankt zijn tegenstanders voor de toegenomen steun.

“We danken de kwaadaardige jonge socialistische congresvrouwen, de VS laten zich nooit voor de gek houden!”, schrijft Trump op Twitter.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on “Racistische” Tweets doen steun voor Trump omhoogschieten

 1. Fransdo // juli 18, 2019 om 16:16 //

  Hij is goed he die Trump? Gewoon de waarheid zeggen, hoe simpel kan het zijn en hoe anders dan wat we hier hebben waar het ene incident na het andere incident zich aandient, van een voor een Gerechtshof meineed plegende belastingdienst, een Rutte die alles aan elkaar liegt en geen enkele belofte nakomt of een Halbe Zijlstra over een ontmoeting met Poetin of een bonnetjesaffaire en ga zo maar door. En dan laat ik de ondemocratische benoemingen van burgemeesters nu maar even weg.

  Liked by 3 people

 2. Het is ene slimme rakker, die Donald.
  Die geïmporteerde USA haters breken de DP van binnen uit af.
  Doe aub nog wat domme dolle uitspraken Ladies!.

  Liked by 2 people

 3. Greengo // juli 18, 2019 om 17:59 //

  18 jul. 2019
  Kamala Harris and her family slave business

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // juli 18, 2019 om 18:23 //

  Carson defends Trump’s tweets about ‘The Squad’

  Liked by 1 persoon

 5. Greengo // juli 18, 2019 om 20:27 //

  There’s something going around

  #trudeaumustgo

  Like

 6. bedonderde burger // juli 19, 2019 om 08:24 //

  Trump heeft gewoon gelijk,als het je ergens heen bent gegaan en het bevalt je niet, thuis was alles beter, wat doe je daar dan nog, ga terug naar je thuis! Daar is niets racistisch aan, dit is gewoon vaststellen van een realistisch feit. Maar dat mag van corrupt lifestyle links niet. Iedereen met een afwijkende mening met zijn smoel houden zoals Job Cohen al brulde. Darwin was vandaag op de brandstapel van links narcistisch egocentrisme en betweterigheid gegaan.

  Liked by 1 persoon

 7. Bent U al op cursus gemaand?.
  De communist Groot Wassink gaat Amsterdamse ambtenaren dwingen om zich te schamen, dat ze blank zijn.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/843248309/ambtenaren-krijgen-white-privilege-training

  Liked by 1 persoon

 8. Greengo // juli 20, 2019 om 16:41 //

  Workshop:

  How to Legally Not Pay Taxes by Tom Wheelwright

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s