Nieuw

Nationaal Coördinator Terrorisme traint 1400 jihadisten in Den Haag – kosten: 1 miljoen euro

Ons verbaast niks meer.

Gisteren werd bekend dat Duitsland ruim 5000 koppensnellers heeft geïmporteerd en dat het van overheidswege verboden is om er onderzoek naar te doen.

En toen de hele wereld wist dat er jihadisten tussen de vluchtelingen zaten:

Dacht Dick Schoof drie dagen voor Bataclan, toen nog chef NCTV, de mensen te moeten vertellen dat ze hun ogen dicht moesten doen omdat er niks aan de hand was:

Tegenwoordig is Pieter-Jaap Aalbersberg de baas van de Nederlandse overheidsterreurclub. De hele waslijst aan misdaden van Pieter-Jaap Aalbersberg staat hier. Volgens Pieter-Jaap zijn islamcritici het probleem en niet de jihadisten die uit naam van die islam aanslagen plegen onder bescherming van Dick Schoof.

En nu financiert de Nationaal Coördinator Terrorisme ISIS propaganda. Het zou niet meer moeten verbazen nadat bekend werd dat de terreurcoalitie een half miljard over had gemaakt naar de jihad in Syrië.

Omroep West:

De gemeente Den Haag heeft grote zorgen over welzijnsorganisatie Xtra. Jongerenwerkers zouden in de achterstandswijken Transvaal en Schilderswijk IS-propaganda tonen en kinderen leren hoe ze kunnen verbergen dat ze radicaal gedachtegoed aanhangen. Ze doen dat op basis van kennis die ze hebben opgedaan in een cursus van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Dat meldt het AD donderdag.

Xtra is de grootste ‘welzijnsorganisatie’ van Den Haag en heeft zo’n 1400 medewerkers, meldt de NOS. En volgens Omroep-West besteedde de NCTV 1 miljoen euro aan de radicalisering van Haagse ‘jongeren’

AD:

Een manager die intern alarm sloeg over de vermenging van de islam met het jongerenwerk, is vorig jaar juni bedreigd door twee jongeren uit de wijk. Zij hadden interne mails gelezen van Xtra, de grootste Haagse welzijnsorganisatie, over het ontslag van enkele niet-functionerende collega’s. De dreiging was zo ernstig, dat de politie waarschuwde dat de vrouw niet meer naar haar werk kon. Later werd zij tot veler verbazing ontslagen. De Marokkaanse jongerenwerker die volgens vier betrokkenen achter de dreiging zit, mocht juist blijven.

We bedanken het AD voor dit ontzettende stigmatiserende artikel. Het straalt weer heel slecht af op onze moslimitische bevolking, die juist in deze tijden wel een hart onder de riem zou kunnen gebruiken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Nationaal Coördinator Terrorisme traint 1400 jihadisten in Den Haag – kosten: 1 miljoen euro

 1. Knokpartij op een Spaans strand bij Barcelona,
  https://www.telegraaf.nl/video/1014548213/vechtmachines-verpesten-stranddagje
  Geen Spaanse heren, maar de ernstig gepigmenteerde import vs de licht getinte versie uit NAF.
  De verrijking komt U tegemoet deze zomer.

  Like

 2. vonpuffelen // juli 18, 2019 om 18:03 //

  Meer kultuur komt met een prijs.

  Like

 3. sandra // juli 18, 2019 om 20:07 //

  Overheid bedreigd zijn land. Overheid traint jidhadisten het wordt gekker en gekkerZoals vandaag gelezen hoge politieman besteelt andere agenten. Agenten kunnen mij ook bedreigen voor van alles en nog wat. Het wordt steeds enger met gestoorde mensen op deze planeet en in nederland. Man man verstand verloren.

  Like

 4. Het kost je bakken met geld die verrijking en wat krijg je ervoor. Pure ellende. Knettergek zijn we in dit land. Hoelang accepteren we nog dit soort cynische bestuurders die niks hebben met dit land. En hoelang accepteren we nog dat Isis pleuris tuig in onze straten, wijken en steden?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s