Nieuw

NASA: Afwezigheid zonnevlekken kondigt kleine IJstijd aan!

Zo nu en dan komen wij van Fenixx in de statistiek “Cicks” – een opsomming van het aantal clicks op links in reacties of in artikelen van Fenixx die naar andere blogs verwijzen – een bijdrage tegen die ons de moeite waard lijkt om bij onze lezers onder de aandacht te brengen. Vooral nu met de huidige discussie omtrent de “klimaatverandering” zou de redactie u ten zeerste willen aanbevelen het navolgende artikel “NASA: Afwezigheid zonnevlekken kondigt kleine IJstijd aan!” van Ing. Harry Zandvliet op het blog Want To Know met een warme sjaal om te lezen.

Je hoorde er niets over op het nieuws, maar wel dat er na 200 jaar weer de eerste wolvenwelpjes geboren zijn in Nederland. Ik zal je vertellen waarom je er niets over hoorde, en tevens wat er aan de hand is, en wel goed gedocumenteerd, en wat er nu moet gebeuren. Wat betekent het bijvoorbeeld dat we op 28 juni 2019 al meer dan 40 dagen zonder zonnenvlekken zitten? Veruit het grootste nieuws van deze eeuw is de huidige voorspelde Grand Solar Minimum die zich weer toont, nu na 200 jaar. Deze Grand Solar Minima luiden al sinds mensenheugenis de kleine ijstijden in. Laten we dus dáár beginnen, met allereerst de vraag te beantwoorden:

WAT IS EEN GRAND SOLAR MINIMUM?

Volgens de laatste voorspelling van NASA hebben we voor het eerst in 200 jaar weer te maken met een Grand Solar Minimum (hierna GSM genoemd). Deze fase zal een enorme invloed hebben op ons leven door de grote klimaatveranderingen. Voordat men de weersveranderingen straks zal gaan framen als ‘global warming’, eerst maar eens uitleggen wat er aan de hand is bij een GSM. De komende 10 jaar kunnen we er al wat van gaan merken en er moet écht wat gebeuren en wel heel snel.

Zo ongeveer eens in de 200 jaar wordt het Noordelijk halfrond bijna letterlijk overvallen door een kleine ijstijd. De laatste was ‘Dalton’ (200 jaar geleden), en de grootste en diepste die we ook goed kennen was de Maunder ijstijd, 400 jaar geleden. Begin 17e eeuw was er een wetenschapper die een verband vermoedde tussen de zonnevlekken en het klimaat, waarop hij besloot met gaan optekenen van deze vlekken (1613). Zijn naam was Galileo Galilei, inderdaad dezelfde die voor een kerkelijk rechtbank moest verschijnen, omdat hij ‘durfde beweren’  dat de aarde om de zon draait, in tegenstelling tot de gedachten van die tijd, dat de Aarde het middelpunt was.

Lees verder:
NASA: Afwezigheid zonnevlekken kondigt kleine IJstijd aan!
Want To Know
Auteur: Ing. Harry Zandvliet

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on NASA: Afwezigheid zonnevlekken kondigt kleine IJstijd aan!

 1. Ik prefereer amateur beelden boven die van de Nasa.
  Gewoon een Nikon P900 met zonnefilter, die inderdaad geen zonnevlekken ziet:

  Like

 2. Sunnyjim // juli 18, 2019 om 06:13 //

  Deze video geeft goede uitleg en argumenten.

  Like

 3. c.kater // juli 18, 2019 om 08:37 //

  momenteel zitten we idd in het minimum dal van 11 jarige zonnecyclus 24. het maximum enkele jaren geleden was ook al niet erg hoog. de verwachting voor komende cyclus 25 is dat die nog lager zal uitvallen. de afgelopen zonnecycli tonen een dalende trend en daarmee een opvallende overeenkomst met het zgn maunderminimum uit de 17e 18e eeuw. toen waren er 5 cycli met lage maxima en viel samen met een koude periode (kleine ijstijd)

  Like

 4. vonpuffelen // juli 18, 2019 om 18:55 //

  Een uitstekend moment om massaal op de warmtepomp over te stappen om maar in compliance te blijven met agenda 21/2030 van de globalisten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s