Nieuw

Moslims ter dood veroordeeld voor onthoofding Scandinavische vrouwen

Foto: Politie/Flickr/Everypedia. Fotocollage © Nyheter Idag.

Drie moslimmannen zijn nu ter dood veroordeeld voor de brute moord op de Deense Louisa Vesterager Jespersen, 24, en de Noorse Maren Ueland, 28 jaar, tijdens hun backpackvakantie  in Marokko verleden jaar.

Verleden jaar december hebben moslims twee jonge Scandinavische vrouwen vermoord. De gebeurtenis werd gefilmd en de film laat zien hoe een vrouw haar hoofd eraf wordt gesneden terwijl ze huilt, voor haar leven bidt en voor haar moeder schreeuwt.

Linkse media met hun cultureel relativistische agenda dempten de huiveringwekkende dubbelmoord.

Het Zweedse staatskanaal SVT verspreidde onjuiste informatie dat de vrouwen “een mesverwonding aan hun hals” hadden en benadrukte dat de moorden “niets met de islam te maken hebben”. Maar in de sociale media reageerde men met ontzetting. Een van hen was journalist Ivar Arpi, die de moordvideo had bekeken. Hij zei dat het het ergste was wat hij ooit heeft gezien.

De drie mannen zijn nu voor de moorden tot de doodstraf veroordeeld. Vóór hun moordpartij hadden ze trouw gezworen aan de Islamitische Staat.

De ter dood veroordeelde moordenaars zijn Abdessamed Ejjjoud, 25 jaar, Ouaziyad Younes, 27 jaar en Rachid Affati, 33 jaar. Alle drie hebben ze de moorden bekend. Naar verluidt betekent het echter dat de doodvonnissen van de mannen waarschijnlijk zullen worden omgezet in levenslange gevangenisstraf, aangezien Marokko sinds 1993 geen doodstraf meer heeft uitgevoerd.

Bron:
Islamister döms till döden för IS-morden i Marocko
Fria Tider

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Moslims ter dood veroordeeld voor onthoofding Scandinavische vrouwen

 1. Ook al zo een dom land dat de doodstraf heeft af gezworen. Hang ze toch gewoon op of trek ze uit elkaar met 4 auto’s.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // juli 19, 2019 om 02:10 //

  met paarden stef als we toch weer ouderwetse straffen gaan toepassen.

  Like

 3. Er is een prachtig land binnen Europa dat de doodstraf wel gewoon uitvoert.
  Dat is pas gerechtigheid. En het volk heeft er gewoon over mogen stemmen. En de uitslag werd niet met een inlegvelletje afgedaan.

  Liked by 1 persoon

 4. Eigen volk eerst // juli 19, 2019 om 10:15 //

  Ik hoop toch dat hun domme koppen er ook af gaan? Neem je een leven dan geef jij je leven.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s