Nieuw

Journaliste reist naar haar thuisland om vooroordelen te ontkrachten en te bewijzen dat Somalië prachtig is, wordt door moslims vermoord

De tragiek van het cultuurrelativisme slaat weer toe.

Hodan Nalayeh met haar INTEGRATION TV bejubelen het "schitterende" Somalië. YouTube

Een journaliste reisde naar haar geboorteland Somalië om clichés aan de kaak te stellen en te bewijzen dat het land “prachtig” was, om uiteindelijk door moslimterroristen te worden vermoord.

Voordat president Trump’s Twitterstorm uitbarstte waarin hij de linkse Democratische congresvrouw Ilhan Omar aanmoedigde om terug te keren en haar eigen land te herstellen, probeerde de Somalisch-Canadese journaliste Hodan Nalayeh precies dat te doen.

Nalayeh keerde naar haar geboorteland terug om “verheffende” verhalen over Somalië te vertellen, schrijft de Washington Post. De journaliste werd bekend om haar onophoudelijk positieve Twitter-berichten over Somalië. Nog maar een week geleden loofde ze de “schoonheid” van Somalië.

Linkse profielen prezen haar voor “het bestrijden van het door velen gepropageerde doemverhaal over Somalië”. Een andere Somalische schrijfster prees haar voor haar beeld van het land dat radicaal verschilt van het clichébeeld van “slachtoffers die gevangen zitten in een vicieuze cirkel van conflicten”.

Tijdens een videotour op haar YouTube-kanaal in de stad Kismayo zei Nalayeh dat ze hoopvol was over de wederopbouw en de heropleving van het gebied: “Omdat dit een prachtige plek is”, meldt Summit News

Vorige week vrijdag werd Nalayeh in diezelfde stad vermoord toen al-Shabab islamieten het Asasey Hotel in Kismayo bestormden.

Het totale dodental eiste 26 levens en het duurde ongeveer 14 uur voordat de Somalische veiligheidstroepen het hotel weer onder controle kregen.

“Hoewel de dood van Nalayeh de hardheid van de opmerkingen van Trump lijkt te onderstrepen, was het ook een diepgeworteld argument voor wat velen begrepen als zijn centrale argument: dat immigranten misschien vooral dankbaar zouden moeten zijn om in de Verenigde Staten te leven”, meldt de Pluralist.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Journaliste reist naar haar thuisland om vooroordelen te ontkrachten en te bewijzen dat Somalië prachtig is, wordt door moslims vermoord

 1. Antiislam // juli 19, 2019 om 02:26 //

  Wel grappig dat ze de pijp uit is maar niet zo mooie dat ze een reden hebben om hier heen te komen

  Like

 2. vangie1206j // juli 19, 2019 om 06:02 //

  Afrika is 1 groot vuilnisvat omdat op te ruimen heb je niet genoeg aan een A-Bom maar een H-Bom eentje met de omvang van Tsar Bomba.

  Liked by 3 people

 3. 48% van de somalische mannen die NL binnenkomen heeft een psychische afwijking (20% is schizofreen) Trots resultaat van generaties lange inteelt en veel te jonge zwangerschappen.

  Enige manier om daar vooruitgang te boeken: islam verbieden en grenzen hermetisch dicht; piraten nesten bombarderen.

  Liked by 6 people

 4. koddebeier // juli 19, 2019 om 09:08 //

  Dankbaarheid van immigranten ??? Ze weten niet eens wat dat woord betekend !!
  Ze kunnen beter allemaal terug naar waar ze vandaan gekomen zijn !!

  Liked by 3 people

 5. The shithole takes what it needs..

  Liked by 1 persoon

 6. adgaapgat // juli 19, 2019 om 12:25 //

  Jammer, het hele Hotel had vol.moeten zitten met dat linksdenkende en Moslimtuig.

  Liked by 1 persoon

 7. sandra // juli 19, 2019 om 12:43 //

  Eerst emotioneel voor eigen geloof en ras en maar voortplanten. Nu wordt ze vermoord door eigen soort. Paarse parasol in moslim paradijs is ze nu.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s