Nieuw

Je verwacht het niet – De politiek is geschokt door IS-invloed op Haags jeugdwerk

Monkey business

Het is niet IS-invloed. Het is NCTV invloed, want dat zijn degenen die het geld uitdelen en de jihad-cursussen geven en denken dat er redelijk met islam te dialogen valt.

De politiek zou niet geschokt moeten zijn. Ze hadden moeten leren van de radicaliseringspraktijken van Van der Laan en Elatik in Amsterdam en van de jihadistische infiltratie van het Rotterdamse gemeentebestuur. Het is simpelweg islamitische tactiek.

Ze willen het niet weten.

En die oen van de ChristenUnie moet al helemaal niet jammeren:

,,Dit is treurig, zorgelijk en onacceptabel’’, zegt Pieter Grinwis van de ChristenUnie. En cynisch: ,,Den Haag is de stad waar de deradicaliseringsindustrie zelf radicaal blijkt. Waar politiek en jihadistisch salafisme bestreden wordt door salafisten. Waar kennis over het salafisme niet wordt gebruikt om het te ontmaskeren, maar om te maskeren.’’

Dit is islam. Hou eindelijk eens op het te ontkennen, dan hoef je niet elke paar jaar weer verbaasd en geschokt te zijn. Dit gebeurt in elke Nederlandse stad en in elk dorp en in elk land dat islam binnen heeft gelaten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Je verwacht het niet – De politiek is geschokt door IS-invloed op Haags jeugdwerk

 1. Met Jaap Ali Aalbesberg aan het bewind komt de islamisering in een stroomversnelling.

  Like

 2. sandra // juli 19, 2019 om 12:36 //

  Moslims en creolen zijn heel sterk emotionee, l voor mensen van eigen afkomst en geloof. Ik heb het zelf ondervonden vreselijke. Dit kan je niet uitroeien. Als er iets ergs gebeurt als de moslim man fatima gaat slaan gaat ze janken in de vorige artikel gelezen. Ik word kapot gepest ik woon tussen moslims en zwarten antillianen surinamers Zeer sterke emotie ik moet met haar praten en negers en moslims zijn Zeer sterk zo en daarom ook zoveel voorplanten.

  Like

 3. Greengo // juli 19, 2019 om 17:23 //

  Asking Muslims If We Can Criticize Islam – Sydney, Australia with Armin Navabi

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s