Nieuw

Italiaans parket gaat in beroep tegen vrijlating van kapitein “Sea-Watch 3”

Het Italiaanse parket heeft beroep aangetekend tegen de opheffing van het huisarrest van Carola Rackete (foto). Dat melden Italiaanse media vandaag en het nieuws wordt ook bevestigd door haar advocaat. Rackete is de kapitein van de “Sea-Watch 3”, een Duits reddingsschip voor migranten.

De openbare aanklagers van Agrigento (Sicilië) hebben het beroep ingediend bij het Hof van Cassatie, de belangrijkste beroepsinstantie in Italië. Vandaag was de laatste dag waarop de vrijlating van de Duitse kapitein nog kon worden aangevochten.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Italiaans parket gaat in beroep tegen vrijlating van kapitein “Sea-Watch 3”

 1. Dagroosje // juli 19, 2019 om 12:04 //

  Goed zo. En nu achter tralies laten verdwijnen zonder de mogelijkheid om te kunnen communiceren via de sociale media waarmee zij Salvini probeerde te dwarsbomen. Dat zal haar en haar brutale houding ongetwijfeld een kopje kleiner maken.

  Liked by 1 persoon

 2. Greengo // juli 19, 2019 om 16:44 //

  ANSAGE an Carola Rackete

  Like

 3. Greengo // juli 19, 2019 om 16:54 //

  ENTHÜLLUNG! Die Wahrheit über Carola Rackete!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s