Nieuw

India is a shithole country

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on India is a shithole country

 1. Herman Peter // juli 20, 2019 om 15:47 //

  Inderdaad ..Indië is een strontland ..Waar is het nog viezer ?Nog on-hygiënischer ?dagelijks sterven er -tig mensen door besmettelijke ziektes,De Ganges is een vloeiend transportmiddel om ziektes te verspreiden,door alle lijken en krengen erin te dumpen ..Slechts wanneer je heel erg rijk bent heb je kans om gevrijwaard te blijven om vroeg of laat een smerige ziekte op te lopen

  Like

 2. Greengo // juli 20, 2019 om 15:54 //

  Mijn eigen moederke heeft het zodanig geromantiseerd dat ze haar as het liefst boven de Ganges uitgestrooid zou zien. Ze moet alleen nog iemand zover krijgen haar wens in vervulling te laten gaan. Lol.

  Like

 3. Greengo // juli 20, 2019 om 16:00 //

  India het land waar runderen heilig zijn. Tot irritatie van de mossels.
  Cow dung; héél goed om het bodemleven te helpen aan de benodigde mineralen.
  Die keutels moeten eigenlijk een half jaartje minstens indrogen om bepaalde chemische zooi eruit te halen. En dan worden ze bij het gooien voornamelijk wat stoffig.

  Was dit een feest ter ere van het rund of ter ere van vruchtbaarheid? Of misschien beide?
  Tja, iedere cultuur z’n EIGEN GEBRUIKEN, daarom is het NOODZAKELIJK de diverse CULTUREN vooral daar te laten waar ze horen.

  NO PROBLEMOS.
  IEDERE CULTUUR Z’N EIGEN HABITAT !!!

  Like

 4. sandra // juli 20, 2019 om 19:24 //

  Pakistan is ook ern smerige land ligt naast india. Indiers leven netals in de middeleeuwen niet zo ver ontwikkeld, maar nu gaan ze wel naar de maan etc. Ik heb indiase kennisen aziatische en moslims geen slechte mensen hun leven in india werken in dubai. India is verder dan meeste landen in die regio gaan naar de maan etc.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s