Nieuw

De Ebola-messias komt ons, en de hele wereld, redding brengen

Sinds een maand wordt Ebola bijgestaan door ISIS zoals we eerder meldden, en dat werpt zijn vruchten af.

Nu is Ebola ongehinderd door Westerse ‘hulpverleners’ opgerukt naar de miljoenenstad Goma op de grens van Kongo en Rwanda, daar waar het coltan voor die milieuvervuilende elektrische auto’s door de kindslaven van het internationale grootkapitaal gewonnen wordt, om voor eens en altijd een einde te maken aan deze uitbuitingspraktijken.

Negers worden niet alleen daar misbruikt, maar ze worden ook misbruikt door de immigratie-industrie om Europa te vernietigen door datzelfde internationale kartel. De kartel-zetbazen van de EU laten de gelijkgeschakelde staatsmedia het volk melden dat de EU-missies Frontex en operatie Sophia bedoeld zijn om de mensensmokkelaars aan te pakken, terwijl die in werkelijkheid slechts de locaties van de invasieschepen doorgeven aan alles wat daar in de buurt vaart, koopvaardijschepen, marineschepen en NGO-s met de bedoeling de Afrikanen naar Europa te brengen om hier onze vrouwen te verkrachten.

De EU-communisten hebben de mond vol van het probleem op lokaal niveau aan te pakken. Daarom moest ons leger naar Mali om daar elkaar dood te schieten met afgekeurde mortiergranaten in plaats van onze eigen grens te bewaken. En om die reden storten we elk jaar meer geld in Afrika, want als we de welvaart daar verhogen hebben de Afrikanen geen reden meer om deze kant uit te trekken, zeggen ze. Is het niet opvallend dat de bobo’s dan wel het argument van de ‘economische vluchteling’ gebruiken, terwijl ze het bij aankomst hier altijd hebben over vrouwen en kinderen en klimaatvluchtelingen?

De enige die het probleem wél lokaal aanpakt is Ebola.

Daily Mail:

Ebola heeft zich verspreid naar de Congolese stad Goma, die een bevolking van meer dan een miljoen mensen heeft, terwijl het virus de regio blijft verwoesten.

Het slachtoffer is een pastoor die met de bus in de stad is aangekomen na een bezoek aan Butembo, een stad ongeveer 320 km ten noorden van het centrum van de uitbraak.

Hij had gepredikt in een kerk waar hij de gelovigen ‘inclusief de zieken’ zou hebben aangeraakt, aldus het ministerie van Volksgezondheid van het land op zondag.

De autoriteiten hebben er bij de mensen op aangedrongen om kalm te blijven nadat de regering had gezegd dat de kans op verspreiding van het virus ‘laag’ was.

Maar de spanningen zijn hoog en twee gezondheidswerkers zijn dit weekend in hun huizen vermoord.

Negers vermoorden steeds blanke do-gooders die Ebola willen bestrijden:

We schreven al eerder dat de Congolezen ebola associëren met de komst van blanken. Telkens als er blanken komen en als die ebola-centra bouwen worden de Congolezen ziek, zo redeneert hun brein van 70 IQ. In reactie daarop vallen ze ebolaklinieken aan en stoppen blanken die de epidemie bestrijden. (Gelukkig hebben we nu de assistentie van ISIS)

Stel je voor hoe vastberaden, gehersenspoeld en naïef men moeten zijn om deze negers te blijven proberen te redden.

Niets wijst erop dat ze willen leven. Ze willen elkaar gewoon opeten en vermoorden, en blanken lopen daarbij in de weg.

Zwarten weigeren nog steeds de hulp van bezorgde activisten te accepteren. Dit is al aan de gang sinds het begin van de hele zaak.

Ze geloven gewoon niet dat dit onzichtbare ding dat hen doodt, maar dat blanken wel kunnen zien met behulp van een magische witte mensen elektronische bril die vereist dat ze worden geïnjecteerd met een mysterieuze vloeistof die blanke mensen maken.

aangevallen ebola kliek

Het klinkt gewoon te verdacht voor hen – vooral gezien het feit dat deze “gezondheidswerkers” zich nog steeds bemoeien met de zwarte zaken en de lijken van hun doden verbranden nadat hun is verteld om op te rotten.

Deskundigen hebben gezegd dat de escalatie ‘onverwacht’ was en als een herinnering aan de Wereldgezondheidsorganisatie zou moeten dienen om een wereldwijde noodsituatie uit te roepen.

De echte noodsituatie is natuurlijk de Afrikaanse bevolkingsexplosie. Dat is de grootste klimaat-, natuur-, milieu,- economische-, en beschavingsramp die ons globaal te wachten staat. En zolang deze noodsituatie niet erkend wordt en het onbespreekbaar is om er (sterilisatie) maatregelen tegen te treffen, zullen we het moeten hebben van (Goddelijk) Ebola-ingrijpen.

Waar kunnen we crowdfunden en doneren voor meer Ebola ?

Nog meer geld in Afrika storten helpt niet, want dan komen er nóg meer Afrikanen, zo heeft 4000 miljard ontwikkelingshulp ons geleerd, en dan komt er nóg meer Ebola. Geen Afrikaan, behalve die met Zwitserse bankrekeningen, is ook maar iets opgeschoten met de ‘ontwikkelingshulp’. Meer Afrikanen betekent meer tribale territoriale conflicten, meer kinderarbeid, meer (oh help) CO2 uitstoot, meer ontbossing en natuurvernietiging, meer grondstoffengebruik, meer diersoorten die uitsterven. Meer ‘menselijk’ lijden in Afrika, en als gevolg van de migratie, de totale ontwrichting van Europa.

Blanken zijn niet het probleem als het om de ‘ecologische voetafdruk’ gaat:

Negers wel:

Blanken zijn niet het probleem, negers wel.

En het moet bespreekbaar gemaakt worden, en er moeten maatregelen getroffen worden. En het helpt niet om het Afrikaanse overschot dan maar hier te importeren / dumpen (behalve voor het kartel), dan veranderen we op zijn best de hele wereld in een soort van Zimbabwe. En dát, is voor niemand een prettig vooruitzicht.

Er zijn heus wel humanere methodes dan Ebola. Maar dan moet links (en de civnats) hun bekrompenheid, en racisme-reflex (uitgevonden door de Jood Trotski), die maakt dat het probleem onbespreekbaar is, laten varen.

Er is een probleem, en het heet ‘neger’. En als we het niet tot Afrika beperken gaat onze hele wereld er aan, behalve Israël dat geen negers accepteert en een enorme muur heeft.

 • -Start sterilisatieprogramma’s, in plaats van of als voorwaarde voor ontwikkelingshulp
 • -Stop elke emigratie uit Afrika
 • -Verplicht remigratie (hallo Marcus Garvey)
 • -Schaf de handelstariefmuren af, dat ze een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en een eerlijke kans hebben
 • -Beëindig het Franse kolonialisme

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

14 Comments on De Ebola-messias komt ons, en de hele wereld, redding brengen

 1. vonpuffelen // juli 18, 2019 om 12:30 //

  “Waar kunnen we crowdfunden en doneren voor meer Ebola ?”

  Bill Gates, Cyrus Poonawalla en big pharma werken al vol gas aan agenda 21/2030.

  Like

 2. Goed artikel. Geheel mee eens.

  Liked by 1 persoon

 3. I had het jullie kunnen vertellen,mandela broeders. En dan burgerskap afpakken van nederlands geboren kinderen,nadat de ouders een gratis emigratie reis heeft gekregen.

  Like

 4. Antiislam // juli 18, 2019 om 14:55 //

  Goed artikel vooral de aangedragen oplossingen op het eind logisch en doeltreffend.
  Helaas zijn ze bij de Verenigde naties en de Eu niet zo slim

  Like

 5. vonpuffelen // juli 18, 2019 om 15:03 //

  Jawel hoor,zo slim zijn ze wel, ze hebben alleen een ietsiepietsie andere agenda.

  Like

 6. Greengo // juli 18, 2019 om 18:40 //

  House to Pentagon: Did You Weaponize Ticks?

  Like

 7. ”Het goddelijk ebola ingrijpen”.
  Dan mag ik ook wel wat over god en de bijbel schrijven. (even over een zwarte god brainstormen)
  Deze blanke vrouw heeft de bijbel gelezen en is tot de volgende conclusies gekomen.

  Wat nou als Negers niet het probleem zijn, maar de blanke medemens, die zij duivels noemt.
  God’s ultieme wraak zou dan zijn om alle blanke mensen helemaal uit te laten sterven om zijn volk te geven wat hij ze beloofd heeft,

  Wat de blanke mens tot nu toe allemaal heeft gedaan met de zwarte medemensch: (als je de geschiedenis boeken moet geloven)
  Ze als slaven gehoiuden, ze (levenslang) in de gevangenis pleuren, hun land stelen, doodschieten, martelen,
  (levend) verbranden en ziektes over hun continent uitstrooien (die verzin ik zelf). Het maakt tot nu toe niet uit wat blanken met de zwarten doen. De realiteit is dat de zwarte medemensch standvastig blijft staan.overal ter wereld en ze breiden uit overal ter wereld. En de blanke bevolking krimpt.

  Als je ervan uitgaat dat de blanke mens nog maar 8 – 12% van de wereldbevolking uitmaakt, kun je toch wel enige twijfels zetten bij de vraag of het blanke ras wel het uitverkorene en superieure ras van de bijbel is.

  Een wraakzuchtige moordende zwarte god zou ook nog wel kunnen in mijn ogen.
  Een blanke god had het op deze krankzinnige wereld niet zo’n kankerzooi / kankerbende laten worden.
  En uiteraard een zwarte duivel. Geen zwarte god, zonder een zwarte duivel.

  Het zou verklaren waarom er in het vaticaan en elders voor zwarte afbeeldingen gebeden wordt.

  Het zou verklaren waarom Jezus het lam genoemd wordt, met haar zo wit als wol.

  Op een schaakbord, zou de blanke mens toch al aardig schaak staan.

  En op het RISK bord is hun laatste troef: Atoom, Neutronen, of Waterstofbommen die de toekomst er weer heel anders uit kunnen laten zien.

  Like

 8. vonpuffelen // juli 18, 2019 om 19:46 //

  Wat is de bijbel?

  Like

 9. vangie1206j // juli 19, 2019 om 00:47 //

  Als die witte trol de Bijbel eens goed had gelezen had ze kunnen weten wat zij schrijft niet waar is. De zwarte stammen af van Cham de tweede zoon van Noach die zijn vader belachelijk maakte tijdens zijn dronkenschap en daarom verdoemd werd.
  Dus het zwarte volk op deze aarde is niet het uitverkoren volk maar het uitschot van truttem.
  Zo heb ik dat geleerd en ooit gelezen heel lang geleden.

  Like

 10. Ik ben voor geboorte beperking aldaar en tegen de emigratie van Afrikanen. Maar ik word een beetje misselijk van dit artikel. Het probleem heet neger, gelukkig hebben we Ebola, IQ van 70… En natuurlijk weer een sneer naar Israël want net als in de oorlog en de eeuwen daarvoor zijn de Joden schuldig aan alles. Het kan ook anders wil je je punt duidelijk maken. Ik weet zeker dat er ook Afrikanen zijn die dankbaar zijn voor elke blank hulp die gegeven wordt. Ik kwam laatst zo’n zwarte tegen. Een asielzoeker. Een echte Afrikaan. Ik groette de man en hij groette mij terug. Legde de hand op zijn hart en zei vanuit zijn hart: hello my friend. Zie mensen als je medemens en hoop niet op ongeluk en lijden voor ze. Of het moeten Isis lijers zijn of ander tuig die onze wetten en normen en waarden niet accepteren. Dan mogen forse maatregelen getroffen worden.

  Like

 11. Zwart, geel, blank of paars. God maakt geen onderscheid. Hij heeft ons allemaal uit liefde gemaakt. Diversiteit is mooi. En juist om globale diversiteit te bewaren zou het fijn dat niet alle soorten volken met elkaar zouden worden gemengd. Maar ook al gebeurd dat wel dan nog is het geen ramp. Ook dan blijft er nog diversiteit bestaan zij het minder. De culturele tegenstellingen daarentegen zijn wel een probleem die optreden bij de belachelijk grote volksverhuizingen die plaatsvinden naar uitsluitend Westerse landen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s