Nieuw

Vrijgegeven foto’s tonen dat Ehud Barak en vier vrouwen Epstein’s huis in New York binnengaan

“Ik was daar, voor de lunch of een praatje, verder niets. Nou en?” zei Barak. “Ik heb nooit een feestje met hem bijgewoond. Ik heb Epstein nooit ontmoet in het gezelschap van vrouwen of jonge meisjes”.

Ehud Barak, hoofd van de Israëlische Democratische Partij, werd op camera betrapt bij het binnengaan van het herenhuis van Manhattan van Jeffery Epstein met zijn gezicht verborgen, op dezelfde dag dat een grote groep vrouwen het huis van de zedendelinquent binnenkwam, zo meldde de Daily News dinsdag.

Epstein werd vorige week aangeklaagd in verband met beschuldigingen dat hij betrokken was bij de handel in tientallen – niet-Joodse – minderjarigen in New York en Florida tussen 2002 en 2005.

De foto’s zijn gemaakt in januari 2016, nadat Epstein na een buitenlandse reis naar New York was gekomen, volgens de Daily Mail. Binnen een paar uur zijn ten minste vier jonge vrouwen het huis ingegaan.

Barak vertelde de Daily Beast dat hij zijn gezicht bedekte vanwege het weer in januari in New York. “Het was zo koud dat een Midden-Oosterling een hoed moest opzetten.”

De Israëlische politicus voegde eraan toe dat hij ook naar Little St. James was geweest, het privé-eiland van Epstein op de Amerikaanse Maagdeneilanden, zelfs na onthullingen dat Epstein het eiland gebruikte voor minderjarige seks, hoewel hij beweerde dat hij er niet naar een feest was geweest of meisjes had ontmoet.

“Barak verwerpt met afschuw de verfoeilijke hints die in het artikel voorkomen”, voegde de partij eraan toe. “Er is geen nieuws in het artikel, ze zijn absoluut fout, behalve dat Barak toegeeft dat het erg koud is in januari in New York.”

“Al het werk van Ehud Barak bestaat er tegenwoordig in het democratische kamp te consolideren tot één verenigde kracht die zal werken om Israël weer op het goede spoor te brengen en het een Joodse, zionistische en democratische staat te houden voor zijn burgers en hun dienst”, concludeerde de verklaring van de Israëlische Democratische Partij.

Bron:
RELEASED PHOTOS SHOW BARAK, FOUR WOMEN ENTERING EPSTEIN HOUSE – REPORT
The Jerusalem Post

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1409 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Vrijgegeven foto’s tonen dat Ehud Barak en vier vrouwen Epstein’s huis in New York binnengaan

 1. tim pieterersen // juli 17, 2019 om 14:47 //

  ehud barak , voormalig hoofd van lekem (welke nauw betrokken was bij 911) is ook verbonden aan anthony weiner (another operative )

  de fight tussen bibi en barak is on……………… (anders had daily mail niet gepubliceerd)

  beiden hebben genoeg blackmail materiaal om de verkiezingen in israel te winnen

  http://stateofthenation2012.com/?p=124859

  Like

 2. tim pietersen // juli 17, 2019 om 14:49 //

  http://stateofthenation2012.com/?p=124859

  ehud barak , voormalig hoofd van lekem (welke nauw betrokken was bij 911) is ook verbonden aan anthony weiner (another operative )

  de fight tussen bibi en barak is on……………… (anders had daily mail niet gepubliceerd)

  beiden hebben genoeg blackmail materiaal om de verkiezingen in israel te winnen

  Like

 3. tim pietersen // juli 17, 2019 om 14:50 //

  oops

  Like

 4. timpietersen // juli 17, 2019 om 15:39 //

  Lekem, BIRD, BARD & BSF: Covert and Legal Ways Soviet Israel Transfers United States’ Technology to russia (and china)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s