Nieuw

Trump’s woordvoerster tegen Joodse verslaggever: “Wat heb je voor etniciteit?”

Tijdens een persconferentie op dinsdag stelde Kellyanne Conway een schijnbaar lastige vraag aan een Joodse verslaggever.

De Amerikaanse president Donald Trump schreef onlangs op Twitter dat “progressieve Democratische congresvrouwen” met achtergronden uit derdewereldlanden die “totaal verwoeste en door misdaad geteisterde plaatsen” zijn en de “meest corrupte en meest ondeugdelijke regeringen ter wereld” hebben, niet zouden moeten dicteren hoe de Verenigde Staten moeten worden geregeerd. In plaats daarvan is Trump van mening dat deze vrouwen naar hun “geruïneerde landen terugkeren en helpen bij het herstellen van de totaal verwoeste en door misdaad geteisterde plaatsen waar ze vandaan komen”, om dan terug te keren en te laten zien “hoe onze regering moet worden geleid”.

Tijdens een persconferentie op dinsdag wilde de joodse verslaggever Andrew Feinberg de woordvoerster van Trump, Kellyanne Conway, in het nauw brengen, maar toen hij naar de uitspraak van Trump vroeg, kreeg hij het antwoord “Wat heb je voor etniciteit?”. De verslaggever was duidelijk overrompeld door de vraag, waarop Conway verduidelijkte dat dit relevant was omdat alle Amerikanen ergens vandaan komen en dingen met zich meedragen.

Conway wees er ook op dat ze zelf van Ierse en Italiaanse afkomst is en dat ze er trots op is. Feinberg weigerde echter zijn etnische afkomst te erkennen. Op Twitter schrijft Feinberg dat hij van Poolse, Litouwse, Russische en Letse afkomst is, terwijl de Joodse krant Forward opmerkt dat hij, kortom, Joods is.

Feinberg kreeg veel aandacht toen hij in maart 2017 als Washington-correspondent voor het Russische persbureau Spoetnik begon te werken in wat misschien een infiltratie was. In mei van datzelfde jaar nam hij ontslag bij de Spoetnik en voorzag de FBI van e-mailcorrespondentie waaruit zou moeten blijken dat de Spoetnik geen journalistiek bedreef zonder Russische propaganda. Dit heeft geleid tot een FBI-onderzoek dat tot doel heeft Spoetnik te verbieden in de Verenigde Staten te werken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Trump’s woordvoerster tegen Joodse verslaggever: “Wat heb je voor etniciteit?”

 1. Greengo // juli 17, 2019 om 17:35 //

  16/07/2019
  FULL PRESIDENT TRUMP Meeting: White House Cabinet

  Like

 2. Bennie weet wat een Broodkost // juli 17, 2019 om 18:58 //

  Vraagt de ene jood aan de andere: “Wat voor ethniciteit heb je?” Zegt de andere: “Zo te zien dezelfde is de jouwe!” Beetje merkwaardige vraag aangezien Drumpf zelf joods is en z’n schoonfamilie met Bibi Netenajoe in bed ligt en Donald en Epstein goede bekenden van elkaar zijn. Wat een schaamteloze vertoning!

  Like

 3. themis // juli 17, 2019 om 20:29 //

  @bennie Trump vroeg het niet: Kelly-Ann Conway vroeg het. En die is niet joods. Waarom zou ze dat niet mogen vragen? ik vind het grappig dat Feinberg vervolgens geen antwoord wilde geven. Het is de ultieme, onzinnige troefkaart van de joden om iedereen die kritisch naar ze kijkt van “antsemitisme” te beschuldigen, maar ze hebben er niet van terug als iemand ze gewoon een keer een neutrale vraag over hun ethniciteit stelt en ze daarmee in de schijnwerpers zet. Het ligt natuurlijk heel erg gevoelig, als je de hele wereld afperst op basis van het feit dat je zogenaamd een semitisch volk bent dat recht heeft op “het heilige land”, terwijl je dat natuurlijk in het geheel niet bent: joden zijn geen volk, en niet semitisch. 97,5 % van de zich joden noemende inwoners van Israel heeft GEEN semitisch DNA. Oftewel: ze komen daar niet vandaan, ze horen daar niet, het is een scam. Joden zijn gewoon een ordinaire rovers-sekte uit Khazaria en vanaf het begin betrokken bij de handel in blanke slavinnen bijvoorbeeld. Tel Aviv is een hub voor human-trafficking, Jeffery Epstein werkt in de beste joodse traditie. Dus Kelly-Ann: kom maar door met die schijnwerper: ratten houden niet van licht.
  En dat Trump een joodse sock-puppet is, is helaas de trieste waarheid, maar die bewaren we voor een andere keer.

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // juli 18, 2019 om 21:38 //

  Presidentskandidate

  Kamala Harris, slavery, and open borders

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s