Nieuw

Schandaal van 5.200 oorlogsmisdadigers onder vluchtelingen – de autoriteiten blijven bewust inactief

Sinds 2014 zijn er meer dan 5200 verwijzingen dat er oorlogsmisdadigers onder de zogenaamde “vluchtelingen” zitten ontvangen door de federale recherche en de federale procureur-generaal. In ongeveer 98 procent van alle gevallen is er echter geen onderzoek uitgevoerd. Maakt het de autoriteiten iets uit of er onder de zogenaamde “asielzoekers” ernstige criminelen zijn die een enorme bedreiging kunnen vormen voor de burgerbevolking?

De cijfers zijn meer dan angstaanjagend: van 2014 tot begin 2019 heeft het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) ruim 5.000 verwijzingen naar “misdrijven van internationaal recht” doorgegeven aan de Federale Politiedienst en de federale procureur-generaal. Nog eens 200 rapporten kwamen uit andere bronnen. Duizenden gewetenloze oorlogsmisdadigers waren te vinden onder de zogenaamde “asielzoekers”.

Pikant: In slechts 129 gevallen werd een onderzoek ingesteld, zoals Die ZEIT meldde. Als men uitgaat van de 5.200 indicaties, betekent dit dat de autoriteiten in ongeveer 98 procent van de gevallen niet eens actie hebben ondernomen. De verdenking doet zich onvermijdelijk voor alsof de onderzoekers een systeem van stilzwijgen hebben. Omdat de uitspraak van een spreker van het ministerie van Binnenlandse Zaken nogal onbetrouwbaar klinkt. De woordvoerder zei tegen de pers: “Het grote aantal aanknopingspunten heeft het ons niet mogelijk gemaakt om iedereen direct te onderzoeken, bijvoorbeeld door middel van politieverhoren”.

Worstelen de onderzoeksautoriteiten echt met een gebrek aan capaciteit? Nauwelijks! Want als het gaat om het vervolgen van etnische Duitsers, bijvoorbeeld omdat zij hun mening hebben geuit op het internet, dan worden alle hefbomen van het gerechtelijk apparaat in gang gezet. Begin juni van dit jaar werden bij tientallen Duitsers bij het ochtendgloren de deuren ingetrapt – een dag van actie door het BKA tegen zogenaamde “haatcommentaren” op internet. Bij de ongebreidelde razzia’s werden computers en smartphones in beslag genomen die effectief als ‘daderwapen’ werden beschouwd.

Terwijl Duitsers tot vijf jaar gevangenisstraf dreigt voor zogenaamde “haatboodschappen” op het net, kunnen geïmmigreerde oorlogsmisdadigers zich comfortabel voelen in de sociale hangmat in het Merkelparadijs. Het is verbazingwekkend hoe er in Duitsland met twee maten wordt gemeten. Hard werkende belastingbetalers krijgen huiszoekingen vanwege meningsuitingen in de digitale wereld en levensgevaarlijke oorlogsmisdadigers worden zelfs niet eens onderzocht.

In het licht van een dergelijke realiteitsverdringing, is het slechts een kwestie van tijd totdat de volgende aanslag zal plaatsvinden. De autoriteiten zullen dan kunnen zeggen, dat ze van niets geweten hebben. 5.200 aanwijzingen zijn waarschijnlijk voldoende om een ​​of twee risico’s uit de circulatie te halen als je weigert grenscontroles uit te voeren. De volgende kerstmarkt komt eraan.

Bron:
Skandal um 5.200 Kriegsverbrecher unter Flüchtlingen – Behörden blieben absichtlich untätig
Anonymousnews

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

7 Comments on Schandaal van 5.200 oorlogsmisdadigers onder vluchtelingen – de autoriteiten blijven bewust inactief

 1. Frauke // juli 17, 2019 om 21:45 //

  Mij en meerderen valt op , dat er onder velen “nieuwgranten” zeer gespierde mannen zijn. Door wat zijn die zo gespierd geworden ?

  Like

 2. Frauke:omdat zij een gevecht straining hebben gehad???!!! Het zijn vrijwel allemaal jongemannen in de leeftijd van wat men kan noemen:militairen. Mannen die op een (oproep?) gegeven moment een leger kunnen vormen, tegen de burgers van de Europese landen, die deze ‘vluchtelingen’ in grote getale binnenlaten. En de politiek, vooral de linkse, moedigt dit welbewust aan! De gewelddadigheden worden nauwelijks bestraft, meisjes en vrouwen kunnen, zeker als het donker wordt /is, niet alleen over straat. Zelfs op klaarlichte dag aangerand of geïntimideerd! De overheid behoort zijn onderdanen te beschermen tegen dit soort misdragende mannen:of detentie, liever terug naar het land waar ze vandaan zijn gekomen. Kosten miljoenen, dragen niets bij aan onze samenleving. En de hardwerkende Nederlandse burger wordt financieel uit gekleed. Dankuwel, MP Rutte!!!

  Like

 3. Ze hebben nu een aantal voorbeelden van reuzen in hun wereld.

  Of andere ‘helden’

  Like

 4. Ik roep al jaren doe die poort dicht en zorg dat die rotte appels op pleuren wij doen dit ons eigen aan Want,wij laten dit toe als het aan mij lag komt er niemand meer in

  Like

 5. Dagroosje // juli 18, 2019 om 10:00 //

  De overheid plast al in zijn broek alleen maar als ze naar deze mannen kijken. En het wordt alleen maar erger. De VN heeft onlangs Hongarije vriendelijk, maar dringend verzocht om het hekwerk langs Servië af te breken, want e.e.a. zou de “rechten” van de migranten ondermijnen. Volgens de VN, maar ook van Brussel iedere willekeurige migrant, ongeacht uit welke landen en ongeacht hun (criminele) verleden, hebben recht om zich in elke willekeurige plaats van de wereld te vestigen. Éénmaal neergestreken op de door hen uitgekozen paradijs, is het uitverkoren land verplicht om ze dezelfde rechten als die van eigen bewoners toe te kennen. E.e.e. is vastgelegd in het verdrag van Marrakesh.

  Dat Brussel de zelfde lijn volgt bewijst ook, dat ze via de Soros NGO-, zoals Sea Watch, maar andere ontelbare kleinere boten die de haven van Italie dag in dag uit terroriseren, alleen maar aanmoedigen om tenslotte de havens weer open te krijgen.

  Overigens, wat betreft het afbreken van het hek Hongarije zei nee. De veiligheid van de Hongaren komt op de eerste plaats. Het hek blijft, want het heeft zijn dienst bewezen, niet alleen voor Hongarije maar het heeft ook de doorstroom van de migranten gestop naar West Europa.

  Like

 6. klaasje vaak // juli 18, 2019 om 10:46 //

  De Duitse overheid is communistisch en de nuttigste idioten onder hen, beseffen dat niet eens, of weten niet meer waar communisme voor staat. Het gebeurt allemaal onder het mom van mensenrechten, humanisme, emancipatie, feminisme of de lhbt-gemeenschap en laat dat nu net de wapens zijn, waarmee het communisme samenlevingen wil ondermijnen door mensen tegen elkaar op te zetten en zo het wereldcommunisme te kunnen vestigen.

  Like

 7. Greengo // juli 18, 2019 om 19:04 //

  Frank Gaffney – Nigeria: This Genocide is Loading

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Nationaal Coördinator Terrorisme traint 1400 jihadisten in Den Haag – kosten: 1 miljoen euro • JDreport.com

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s