Nieuw

Rackete de NGO-mensensmokkelkoningin wil Salvini’s socialmedia-accounts laten afsluiten

Screenshot YouTube.

Een nieuw hoofdstuk wordt geopend in het conflict tussen de Italiaanse regering enerzijds en de “vluchtelingen”-NGO’s met hun huidige mensensmokkelkoningin de in Italië gearresteerde Rackete anderzijds. In haar aangekondigde rechtszaak tegen de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini wil de vrouwelijke kapitein van de mensensmokkelboot een beroep doen op de rechterlijke macht om Salvini’s socialmedia-accounts te sluiten. Salvini gebruikte Facebook en Twitter om “haatboodschappen te verspreiden”, aldus de advocaat van Rackete.

Hij zal op vrijdag een rechtsgeding tegen Salvini indienen wegens laster en aansporing tot misdaad, zei advocaat Alessandro Gamberini. De 14 pagina’s tellende aanklacht vermeldt 22 beledigingen aan het adres van de kapitein die Salvini via sociale netwerken en tv-interviews heeft verspreid. Salvini heeft herhaaldelijk zijn cliënt als een “wetteloze, medeplichtige van mensenhandelaren, potentiële moordenaar, crimineel en piraat” beschreven. De “ernstige laster” door de minister is duidelijk, zo betoogde de advocaat.

Rackete werd op 29 juni gearresteerd en op het Italiaanse mediterrane eiland Lampedusa onder huisarrest geplaatst nadat zij met haar smokkelschip Sea-Watch 3 met 40 migranten aan boord de haven was binnengevaren, ondanks een verbod van de Italiaanse autoriteiten. Zij wordt nu beschuldigd van hulp en medeplichtigheid aan illegale immigratie.

Bron:
Rackete vs. Salvini: Schlepper-Kapitänin will Salvinis Social-Media-Konten schließen lassen
Zuerst!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Rackete de NGO-mensensmokkelkoningin wil Salvini’s socialmedia-accounts laten afsluiten

 1. Eigen volk eerst // juli 17, 2019 om 19:09 //

  Gaat haar niet lukken. Voor elke deuger zijn 10 zelfnadenkende mensen. Weten de deugers nu echt niet dat ze hun weinige hersencellen kunnen gebruiken.
  Zet hem op Salvini. Voor mij ben je een held.

  Liked by 1 persoon

 2. Dagroosje // juli 17, 2019 om 20:13 //

  Dit krijg je met de “onafhankelijke” beter gezegd omgekochte migrantentenknuffelende rechters die tegen het wil van het volk op eigen houtje handelen, misdadigers weer op straat sturen en de weg vrij maken voor nog meer misdaden. Zij zou nu achter de tralies moeten zitten en haar schip zou nooit meer mogen uitvaren. Wat mij betreft kunnen ze deze “rechter” er ook achteraan sturen.

  Like

 3. Haar gelaatstrekken worden mannelijker, ook terugtrekkende haargrens

  Like

 4. Deze achterbakse hersenloze snol levenslang opsluiten in een inrichting voor mensen smokkel. Is nu bewezen Door een smokkelaar in Libië die contact had met seawatch.en andere NGO schepen. DIKKE PLUIM VOOR SALVINI. ZO MOETEN ER NOG 100 ZIJN.

  Like

 5. Greengo // juli 18, 2019 om 19:32 //

  Assessing 5 Strategies for Defeating the CCP

  Like

 6. Ron Long // juli 18, 2019 om 21:35 //

  Deze Rackete moet wel heel hoog in de organisatie Open Society zijn. Zij is de grootste hulp van George Soros.Daarom kan ze ook procederen. Soros diet dat voor haar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s