Nieuw

Obese SJW-activiste gooit priester van podium

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Obese SJW-activiste gooit priester van podium

 1. Ja ik weet gewoon niet meer wat normaal nog is mag je iemand zomaar in de rug aan vallen en wat heeft dat met geloof te maken hoe kan een mens zover zakken in geloof onbegrijpelijk.

  Like

 2. sandra // juli 18, 2019 om 15:51 //

  Idioot idioot gewoon. Raar geklede noemt zichzelf priester kan ik ook.

  Like

 3. vonpuffelen // juli 19, 2019 om 16:12 //

  Een poging tot doodslag lijkt mij.

  Like

 4. Ja, het is nu eenmaal zo. Links tuig mag dat doen en met poep/menstruatiebloed gevulde taarten naar rechtse politici gooien, zonder dat dit vervolgd wordt. Als een normaal denkend rechts iemand gewoon vraagt:”Willen jullie meer of minder marokkanen”, wordt hij jarenlang vervolgd. Dat heet democratie, macht aan het volk. Waar stemt u de volgende keer op?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s