Nieuw

“MH17 – Call for Justice”

Bonanza media investigative team of independent journalists take exclusive interviews with one of the suspects of downing the MH17, Malaysian prime minister; colonel that collected black boxes and much more. Eye opening testimonies from witnesses and irrefutable evidence from experts. Exclusive footage shot in Malaysia, The Netherlands and at the crash area in Ukraine.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on “MH17 – Call for Justice”

 1. Wilfred // juli 23, 2019 om 10:42 //

  Mooi mensen, goed gedaan!

  Hulde !

  Like

 2. Wilfred // juli 23, 2019 om 10:47 //

  Hier nog 1
  UK MEDIA ON IRAN: THE RUSSIANS DID IT

  https://gizadeathstar.com/2019/07/uk-media-on-iran-the-russians-did-it/

  Like

 3. Wilfred // juli 23, 2019 om 11:14 //

  Voelt u zich verward? Onrusitig? Overweldigd? Heb je ooit gemerkt dat je door nieuwsfeeds bladert en gedachteloos door social media-berichten bladert met een vreemde mengeling van verontwaardiging, angst en verveling? Is uw walging bij de gedachte om online te gaan consequent overweldigd door uw dwang om uw fondleslab op te halen?

  Maak je geen zorgen. Je bent niet alleen.

  Informatie is een stuk gereedschap om jou onder controle te houden.

  https://www.corbettreport.com/information-overload-is-a-weapon-of-control/

  Like

 4. SA

  Vrienden van onze keuning…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s