Nieuw

Jarenlang het Nederlandse volk bestolen – Nu is het huis van Ed Nijpels leeggeroofd

Miljoenen heeft hij bij elkaar gegraaid terwijl hij het Nederlandse volk aan de bedelstaf bracht en de effecten van zijn grootste boevenstreek, het klimaatakkoord, zullen nog decennia nadreunen.

AD:

Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Jarenlang het Nederlandse volk bestolen – Nu is het huis van Ed Nijpels leeggeroofd

 1. Daywalker // juli 17, 2019 om 16:18 //

  Daarom is fenixx mijn favoriete site. Jullie zijn zo goed in informatie / feiten (terug) vinden.
  Mijn complimenten voor jullie geweldige werk.

  Liked by 1 persoon

 2. Misschien dat binnenkort een kinderpornocollectie op Marktplaats opduikt.

  Liked by 5 people

 3. Yvonne // juli 17, 2019 om 17:09 //

  Weet die graaier ook eens hoe het voelt om bestolen te zijn
  De gewone werkende man/vrouw wordt elke dag bestolen door hard te werken en niet eens met je riante salaris het eind van de maand te halen

  Liked by 1 persoon

 4. vonpuffelen // juli 17, 2019 om 17:13 //

  Dit is een maatje uit 1978 van roze Edje.

  Like

 5. heksenhiel // juli 17, 2019 om 17:49 //

  Nijpels zal zelf een PEDO zijn en op zeker een verschrikkelijke DIEF. We moeten meer van deze smerige graaiers op het BINNENHOF GENAAMD DE LEGALE MAFFIA beroven, want het is tenslotte al het eigendom van de burgers, dus ze hebben helemaal niets van NIJPELS gestolen, maar van vooral de mensen die niets hebben. “Wie schrijft in”.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s