Nieuw

Israël’s voormalige leider gefotografeerd bij Epstein – met jonge vrouwen

De Britse Daily Mail heeft exclusieve foto’s gepubliceerd die laten zien hoe de voormalige premier van Israël, Ehud Barak, 77, de beruchte pedofiel Jeffrey Epstein thuis in New York City bezoekt. Een groep jonge vrouwen komt ook bij de residentie aan.

De foto’s zijn buiten het herenhuis van de miljardair Jeffrey Epstein op de East 77th Street in New York in januari 2016 genomen, waar naar verluidt machtige mannen werden uitgenodigd om seksorgies met minderjarige meisjes te consumeren.

Ehud Barak probeert zijn gezicht te verbergen met een opgetrokken halswarmer over zijn neus wanneer hij het gebouw binnengaat, maar kan door de Daily Mail nog steeds worden geïdentificeerd.

Minstens vier jonge modelachtige vrouwen kan men op dezelfde manier het huis zien binnengaan. Op foto’s die een uur later worden genomen als hij het gebouw uitkomt, is Barak te zien met de halswarmer waarmee hij zich eerder had gemaskeerd als hoofddeksel.

Ehud Barak was Israël’s premier in 1999-2001 en minister van Defensie in 2007-2013. De huidige 77-jarige politicus ging in 2013 met pensioen, maar maakte dit jaar een politieke comeback met een nieuwe partij die hij gebruikt als springplank om premier Benjamin Netanyahu uit te dagen.

Na de confrontatie met de foto’s erkent Barak in een interview met het Joodse nieuwsportaal Daily Beast dat hij degene is die op de foto’s verschijnt. Hij beweert echter dat hij bij de miljardair was om “te lunchen of te praten, niets anders”.

Ehud Barak geeft ook toe dat hij Little St. James, het pedofielen-privé-eiland van Epstein op de Amerikaanse Maagdeneilanden, heeft bezocht, maar ook zonder dat hij daar seksorgies heeft bezocht.

– Ik heb nooit een feestje met hem bijgewoond. Ik heb Epstein nooit ontmoet in het gezelschap van vrouwen of jonge meisjes, zegt de 77-jarige aan de Daily Beast.

Het feit dat hij op de foto’s de halswarmer over zijn gezicht draagt, is omdat het zo koud was dat hij “als Midden-Oosten bewoner” zich gedwongen voelde zichzelf op te warmen, verklaart Barak aan het nieuwsportaal.

De andere verdachte connecties van de voormalige premier met de voor pedofilie gearresteerde Jeffrey Epstein zijn eerder opgemerkt in de media. Volgens Haaretz heeft Epstein miljoenen dollars geïnvesteerd in Ehud Barak’s bedrijf Carbyne, dat geolokalisatiesoftware ontwikkelt.

Het bedrijf heeft ook 2,5 miljoen dollar ontvangen van de voormalige goede vriend van Epstein, Victoria Secret’s eigenaar Les Wexner. In 1989 kocht Wexner het huis van Epstein voor 13,2 miljoen dollar, maar verhuisde daar nooit naartoe. Het pand werd in 2011 overgedragen aan Epstein en vandaag de dag is het huis gewaardeerd op ongeveer 77 miljoen dollar, schrijft de Daily Mail.

Jeffrey Epstein wordt al lange tijd beschuldigd van het organiseren van seksueel misbruik tegen meisjes zo jong als 12 jaar. Hij heeft echter machtige vrienden en de Amerikaanse autoriteiten zijn er eerder alleen in geslaagd om hem één keer in 2008 te veroordelen voor seksuele misdrijven tegen een 14-jarige. Echter, in het begin van juli werd Epstein weer gearresteerd, dit keer verdacht van trafficking met meisjes die in het herenhuis in New York werden aangeboden. De misdaden zouden tussen 2002 en 2005 zijn gepleegd.

Ehud Barak beweerde dit weekend op een Israëlische persconferentie dat hij geen idee had dat Epstein eerder was beschuldigd van misdaden waarbij minderjarige meisjes betrokken waren, schrijft de Daily Mail.

Bron:
Married Israeli politician Ehud Barak is seen hiding his face entering Jeffrey Epstein’s NYC townhouse as bevy of young beauties were also spotted going into mansion – despite his claim he NEVER socialized with the pedophile and his girls
Daily Mail
Israels förre ledare fotad hos Epstein – med unga kvinnor
Fria Tider

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8480 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Israël’s voormalige leider gefotografeerd bij Epstein – met jonge vrouwen

 1. tim pietersen // juli 17, 2019 om 14:39 //

  ehud barak , voormalig hoofd van lekem (welke nauw betrokken was bij 911) is ook verbonden aan anthony weiner (another operative )

  de fight tussen bibi en barak is on……………… (anders had daily mail niet gepubliceerd)

  beiden hebben genoeg blackmail materiaal om de verkiezingen in israel te winnen

  Liked by 1 persoon

 2. “beiden hebben genoeg blackmail materiaal om de verkiezingen in israel te winnen”

  LoL

  Like

 3. Natuurlijk nooit goed te praten,maar alle Arabieren ruilen meisjes van 11,12 jaar voor een paar schapen aan een geile ouwe lul .Gek,dat je de media of NPO er nooit over hoort .Gooien ze het plots op cultuur, of zoiets,boycotten doen ze Israel ,maar Arabieren hebben vrij spel.

  Like

 4. @Peter
  Het gaat niet om het neuken van kleine meisjes maar om wat je met de foto’en filmpjes waar hoge piefkes op staan allemaal voor leuks kunt doen.
  Ome Trump is echt begonnen met de Swamp een goeie schoonmaakbeurt te geven.

  Liked by 1 persoon

 5. Arminius // juli 17, 2019 om 15:26 //

  De wereld is verrot er is iets aan de top of food chain met een compleet narcistische inslag en waar de wereldbevolking alleen maar een functie heeft als gebruiksvoorwerp. Kijk naar ons pedocircuit, verhalen en getuigenissen zat maar opvolgen ho maar.
  Een ongenaakbare elite die in de VS opeens Trump tegenover zich krijgt en niet zozeer Trump maar mensen die durven om dit tuig aan te pakken omdat ze weten dat ze nu niet meer zelf aangepakt worden als klokkenluider.
  En hier loopt Joris Demmink fluitend rond beschermt door engnekken als Hirsch-Ballin, Donner etc.

  Liked by 2 people

 6. tim pietersen // juli 17, 2019 om 15:39 //

  Lekem, BIRD, BARD & BSF: Covert and Legal Ways Soviet Israel Transfers United States’ Technology to russia (and china)….

  Like

 7. Piranjaha // juli 17, 2019 om 23:31 //

  Barak threatens libel suit if Daily Mail does not remove Epstein article
  https://www.timesofisrael.com/barak-threatens-libel-suit-if-daily-mail-does-not-remove-epstein-article/

  Like

 8. florent // juli 18, 2019 om 15:11 //

  IK SNAP NIET DAT MEN HIER MEER EN MEER ANTISEMIETISE BERICHTEN VERSCHIJNEN. DOET MEN NU HIER OOK AL MEE, MET HET OPROEPEN OM DE STAAT ISRAEL MAAR TE GEVEN AAN PRO ARABISCHE BELANGEN DOOR GROVE OPROEPENN VAN LEUGENS EN BEDROG TEN NADELE VAN DE STAAT ISRAEL;? JA MEN PROMOOT HET IN ZEE DRIJVEN VAN HET JOODSE VOLK.! ZOALS DE ARABIEREN EN EUROPA WILLEN… EEN JA, ZEG MAAR HIERMEE EEN NIEUWE HOLOKAUST. OM DAARNA TE ZEGGEN “DIT IS NOOIT GEBEURD”
  ZELFS ALS DWIGHT EISENHOUWER ER TALRIJKE BEWIJZEN AAN DE WERELD HEEFT GETOOND !!!
  SCHANDALIG IS HET OM AAN DIT ANTI ISRAEL GEDOE MEE TE DOEN !!!
  IK DENK DAT JE ALS JE ZO DOORGAAT EEN LID VAN DEZE WEBSITE VERLIEST. EN LANG MOET IK DIT NIET MEER ZIEN GEBEUREN OF IK VERDWIJN HIER.

  Like

 9. Greengo // juli 18, 2019 om 16:34 //

  Liked by 1 persoon

 10. Greengo // juli 18, 2019 om 17:39 //

  Military-Industrial Complex from Eisenhower to Obama

  ‘Gareth Porter on how the Military-Industrial Complex evolved into the Permanent War State.’

  Like

 11. tim pietersen // juli 18, 2019 om 19:23 //

  bibi vs barak, bibi connection to the blackmail programm is via roger stone and chabad (and pm reports etc , barak via epstein and weiner, wonder what bibi’ s relation is to epstein, dailymail publishing the barak story means its political warfare, https://www.jpost.com/Israel-News/Netanyahu-and-Barak-battle-over-ties-with-criminals-595063, https://www.timesofisrael.com/netanyahu-again-goes-after-barak-for-ties-to-accused-billionaire-jeffrey-epstein/

  Like

 12. tim pietersen // juli 18, 2019 om 19:29 //

  florent ga lekker naaar CIDI.nl , kun je je daar afrukken bij de propaganda…….

  wel leuk geprobeerd met al die caps…., laat je er echt niet gek uit zien of zo……..

  anyhoo al deze info is keihard van vele mensen hier

  ga lobbyen bij cidi en andere organisaties voor een israelisch immgratie en uitzetbeleid voor nedeland, doe je nog wat nuttigs (en laat meteen al die echo echo echo commies ontslaan bij de npo……

  succes

  Liked by 1 persoon

 13. tim pietersen // juli 18, 2019 om 19:49 //

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=188154 Netanyahu’s Terrorist Party and 9/11

  zowel bibi als barak betrokken (en peres

  Like

 14. Greengo // juli 20, 2019 om 13:37 //

  Kevin Annett and Ella Ster: Pope Bergoglio, Nazis, Dutch royals and European pedophile network

  Bron:
  https://www.ellaster.nl/2019/05/26/het-duistere-familieverleden-van-maxima-en-willem-alexander/

  Like

 15. Greengo // juli 20, 2019 om 14:00 //

  ​I KNEW EPSTEIN! “He tried to sleep with my fiancée the night before the wedding!!”

  Like

 16. Greengo // juli 20, 2019 om 18:15 //

  Trump’s Mobster Mentor Ran a Blackmail Ring

  Like

 17. Greengo // juli 20, 2019 om 21:23 //

  ‘July 18th, 2019

  Despite his “sweetheart” deal and having seemingly evaded justice, billionaire sex offender Jeffrey Epstein was arrested earlier this month on federal charges for sex trafficking minors. Epstein’s arrest has again brought increased media attention to many of his famous friends, the current president among them.’

  ‘Claims of Epstein’s links and his involvement in a sophisticated, well-funded sexual blackmail operation have, surprisingly, spurred few media outlets to examine the history of intelligence agencies both in the U.S. and abroad conducting similar sexual blackmail operations, many of which also involved underage prostitutes.’

  https://www.mintpressnews.com/shocking-origins-jeffrey-epstein-blackmail-roy-cohn/260621/

  Bron: Know More News (video hierboven)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s