Nieuw

Iraaks parlementslid: VS ambassade in Bagdad dient als hoofdkwartier voor de Mossad en ISIS

Hassan Salem heeft bij verschillende gelegenheden beweerd dat de VS Mossad-agenten en ISIS-terroristen onder hen verbergt.

Het Senior Iraakse parlementslid Hassan Salem gaf een waarschuwing over de ,,verdachte activiteiten van de ambassade van de V.S. uit,” zeggend dat het de agenten van de Mossad en ISIS ontvangt.

Salem beweerde dat “de Amerikaanse ambassade in Bagdad een centrum voor Israel’s Mossad is geworden” en ISIS-terroristen, en beweert bovendien dat de ambassade “zich bemoeit met de interne aangelegenheden van het land door spionage, het verspreiden van geruchten en het uitbroeden van plotten”, meldde Fars News.

De parlementslid beweerde verder dat de ambassade gesloten zou moeten worden vanwege zijn onwettigheden. “De schending door de Amerikaanse ambassade van wetten en het vergeten van haar verantwoordelijkheden op basis van de internationale wetgeving betekent dat het centrum geen ambassade genoemd kan worden en daarom is de sluiting wettelijk noodzakelijk”, aldus Salem.

Salem heeft de VS eerder beschuldigd van het bieden van bescherming aan een terrorist. In februari zei hij dat de VS ISIS-leider Abu Bakr al-Baghdadi onder hun hoede hebben in de westelijke woestijn van de Iraakse provincie Anbar.

“Al-Baghdadi gebruikt de Anbar-woestijn als een veilige haven, terwijl de Amerikaanse troepen hem voorzien van alle middelen vanuit hun militaire basis Ain Al-Assad in de provincie Anbar,” zei Salem.

Hij beweerde verder dat de steun voor ISIS “voortvloeit uit de vrees van Washington voor een wetsvoorstel betreffende het verdrijven van buitenlandse troepen uit Irak, waarover het parlement van plan is tijdens de nieuwe zittingsperiode te stemmen.”

Dit is niet de eerste claim met betrekking tot Amerikaans-Israëlische connecties die uit Bagdad komt; Abbas al-Ardawi, een politieke zakenvertegenwoordiger, zei dat de ambassade verdacht gedrag vertoonde, en noemde het ook een soort operatiekamer om acties met Israël in Irak te plannen.

Hij beweerde verder dat de Amerikaanse regering druk uitoefende op Bagdad om de inzet in Irak te verlengen.

Iraakse veiligheidsexpert Hafez Al-e Basharah beweerde dat de VS van plan zijn de aanwezigheid in Irak te vergroten, wat ze weten als gevolg van berichten van verzetsgroepen op Amerikaanse bases waar het aantal dagelijks stijgt.

Basharah beweerde dat diezelfde bases talrijke Israëlische agenten bevatten, waardoor Irakezen de toegang tot die bases verboden is. ISIS-agenten, volgens hem, worden ook binnen die bases gehouden en getraind.

Bron:

Het is bekend dat de leiding van ISIS door de Amerikanen vanuit Raqqa in veiligheid gebracht is. De BBC is een absoluut policore bron, dus er is weinig reden tot twijfel in deze:

Bovendien laten de tientallen eigen uitspraken van Netanyahu, Israëlische generaals en Israëlische media nul ruimte voor twijfel dat ISIS (en Al-Qaeda) volop gesteund werd / wordt door Israël:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Iraaks parlementslid: VS ambassade in Bagdad dient als hoofdkwartier voor de Mossad en ISIS

 1. He Trump waar blijf je nou, alles onder controle?

  Like

 2. tim pietersen // juli 18, 2019 om 12:52 //

  https://www.liveleak.com/view?t=ba1_1326169546

  https://www.liveleak.com/view?t=7ef_1350039484 Israeli Mossad Snipers Killing U.S. Troops In Iraq (Creating Chaos):Jew Mossad IDF Sniper, Shot 400 US Marines Inside Iraq Green Zone. U.S. Marine Thr

  (too bad the vids have been scrubbed from the internet, maybe someone can still find ‘iraq the missing year’ ………)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s