Nieuw

Free Speech Library – een nieuwe online winkel voor bedreigde boeken

Op zondag werd de Free Speech Library gelanceerd die Engelstalige boeken, e-boeken en tijdschriften verkoopt die in veel landen op andere manieren moeilijk te verkrijgen zijn. Het bedrijf schrijft dat ze ernaar streven “een alternatief te creëren voor de multinationale boekhandels die vaak politiek incorrecte en controversiële schrijvers en uitgevers verbieden”.

– Het is een toenemend probleem geworden voor auteurs en uitgevers om hun boeken te distribueren. Wanneer Amazon en andere grote webwinkels doorgaan met het zuiveren van titels, moeten we andere oplossingen vinden, zegt Stefan Jacobsson, een van de initiatiefnemers van Free Speech Library.

De Zweed Jacobsson is een van de initiatiefnemers van de Free Speech Library en de nieuwe Engelse website wordt in samenwerking met Logik.se gerund, waar Jacobsson en andere Zweedse nationalisten al vele jaren actief zijn. De Free Speech Library is daarom vooral gericht op klanten buiten Zweden, omdat dezelfde boeken, plus een groot aantal Zweedse titels, te koop zijn bij Logik.se.

Op het moment van schrijven zijn er minstens 328 verschillende titels te koop in de Free Speech Library. Naast boeken van de uitgeverij Logik  verkoopt Free Speech Library onder andere boeken van Arktos, Blackhouse Publishing en Counter-Currents Publishing.

Bezoek de nieuwe boekhandel hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Free Speech Library – een nieuwe online winkel voor bedreigde boeken

  1. Greengo // juli 17, 2019 om 22:02 //

    USA Warning – 17 jul. 2019

    Get Inside Now: Officials Warn Over 100 Million of Imminent Heat Stroke FSS News

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s