Nieuw

Engeland: nutteloze trut krijgt prijs voor stoel die ‘manspreading’ moet stoppen

Er is een reden dat mannen zitten zoals ze zitten, maar dat wil niet doordringen bij sommige vrouwen.

Daily Mail:

Een universiteitsstudent heeft een nationale prijs gewonnen voor het ontwerpen van een stoel die mannen belet hun benen te spreiden.

Laila Laurel, 23, creëerde het meubelstuk om te voorkomen dat mannen hun benen spreiden en inbreuk maken op de persoonlijke ruimte van anderen.

Twee stukken hout zijn slim op de stoel gepositioneerd om fysiek te stoppen wie er maar gaat zitten om hun benen uit elkaar te bewegen.

Zo ziet haar martelkruk er uit:

Laila Laurel, het linker wijf niet het rechterwijf, is de uitvindster van de ballenbreker

Let op de vrouwen die zich naast de sukkels op de sukkelkruk bevinden met die stomme uitdrukking die vrouwen op hun gezicht hebben als ze denken dat ze iets belangrijks doen.

Laurel, oorspronkelijk afkomstig uit Norwich, Norfolk, heeft ook een tweede stoel gemaakt voor vrouwen die via een klein stukje hout in het midden aanmoedigt hun benen breder te spreiden.

Mevrouw Laurel, die later deze maand afstudeert in 3D Design and Craft van de Universiteit van Brighton, is geprezen voor haar innovatieve creatie.

Ze won een prijs voor aankomend talent in de designindustrie, de Belmond Award, die roept om fantasierijke en slim gepresenteerde ideeën.

Over haar inspiratie gesproken, zei Laurel: ‘Het kwam voort uit mijn eigen ervaringen van mannen die in het openbaar inbreuk maakten op mijn ruimte.

Het is niet jouw ruimte.

Met mijn stoelenset hoopte ik de aandacht te vestigen op het zitten voor mannen en vrouwen en de discussie hierover te stimuleren.

De studente zei dat ze ‘geschokt’, ‘blij’ en ‘vereerd’ was om de Belmond Award te winnen voor haar werk, dat ‘A Solution for Manspreading’ wordt genoemd.

De jury zei dat het werk van mevrouw Laurel ‘een gedurfd, doelgericht ontwerp is dat de belangrijke rol van design in het informeren van de ruimte, het gedrag van een persoon en de huidige maatschappelijke vraagstukken onderzoekt’.

Senior docent architectuur en design aan de Universiteit van Brighton Dr Eddy Elton zei dat hij ‘trots’ was op de prestatie van zijn student.

Hij voegde eraan toe: ‘De afgelopen maand zijn onze studenten en medewerkers bijeengekomen om zich onvermoeibaar bezig te houden met het ontwerp.

‘Het winnen van de prijs op zo’n prestigieus evenement, dat wordt erkend door de professionele ontwerpgemeenschap, was een geweldige prestatie voor onze studenten en universiteit.

Jullie hebben er dus met een heel team een maand over gedaan om uit te vogelen hoe je twee latjes aan een kruk lijmt zodat je er niet meer op kunt zitten….

Gelukkig is het ontwerp van hout en kunnen we er mooi een brandstapel mee aansteken om een paar heksen op te verbranden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Engeland: nutteloze trut krijgt prijs voor stoel die ‘manspreading’ moet stoppen

 1. Greengo // juli 17, 2019 om 19:19 //

  Laat ze maar met een ontwerp komen die dit soort ‘mannen’ gaat ### laten zitten. ###
  Aangezien de buitenproportionele ruimte die dezen zich toe eigenen.

  How the West Ends

  Like

 2. Greengo // juli 17, 2019 om 19:21 //

  Stoel.

  Like

 3. trebor2110 // juli 17, 2019 om 19:44 //

  Maar is het nu de bedoeling dat mannen hun benen bij elkaar houden en vrouwen de benen spreiden??

  Like

 4. Greengo // juli 17, 2019 om 20:34 //

  De definitie van hedendaagse moderne kunst is dat het een uitingsvorm is van de desbetreffende kunstenaar en om het te presenteren, verzint men daaromheen een mooi, maatschappij gerelateerd verhaaltje. Maakt niet wat er voor een gedrocht ontstaat vanuit die kunstzinnige uiting wanneer het verhaal maar goed is en bepaalde mensen zal aanspreken. Kunst is niet voor de massa, maar voor een selecte groep. Niet zozeer de mensen die van kunst houden, maar vooral voor de mensen die het kunstwerk komen bewonderen en aansluitend onder het genot van een borrel elkaar wat visitekaartjes uitwisselen.

  Ik kan me er alles bij voorstellen dat deze juffrouw de kunstenares als eerste geschokt was en daarna dan toch blij en vereerd, beseffende dat ze haar ontwerp in een min of meer komische bui in elkaar getimmerd heeft op een verloren dinsdagavond. Nah, daar zit ze dan met d’r kutstoeltjes, waarvan beiden geen enkel zitcomfort bieden.

  ‘De jury zei dat het werk van mevrouw Laurel ‘een gedurfd, doelgericht ontwerp is dat de belangrijke rol van design in het informeren van de ruimte, het gedrag van een persoon en de huidige maatschappelijke vraagstukken onderzoekt’.’

  in het informeren (?) van ‘de ruimte’ (?),
  het gedrag
  van een persoon
  en de
  huidige maatschappelijke
  vraagstukken onderzoekt.

  Pfffff, nou echt, dit kan per direct door de plee worden gespoeld.
  Wat een sukkels zitten daar in die jury?
  Die zijn het jureren niet waardig.

  ‘Senior docent architectuur en design aan de Universiteit van ……………….
  ‘Het winnen van de prijs op zo’n prestigieus evenement, dat wordt erkend door de professionele ontwerpgemeenschap, was een geweldige prestatie voor onze studenten en universiteit.’

  Hoe laag kunnen mensen zinken wanneer ze onder één verdorven hoedje spelen en noch kunst noch integriteit het doel zijn, maar het sturen van maatschappelijke discussie en inherente politiek.

  Het is allemaal broodje Aap en totaal onbelangrijk was het niet dat dit een prestige is op universitair niveau welke is uitgereikt door een jury met dubieuze achtergrond en belangen.

  In elk geval kunnen de stoeltjes worden ingezet in any Freemason Lodge en waar zij wijdbeens de hoer kan spelen en hij het lijdend mag aanzien. Acteurs hebben het met zulke stoeltjes niet meer nodig om theatervaardigheden te oefenen. Neem zo’n stoeltje en de rest ‘van het gedrag van een persoon’ komt vanzelf.

  Donderjû, stelletje viespeuken. Volgens mij zijn het snuivers.

  Allemaal bullshit en ik heb hieraan veel teveel aandacht gegeven, maar dat is dan maar zo.

  Like

 5. vangie1206j // juli 18, 2019 om 06:01 //

  Ik maak helemaal zelf wel uit hoe ik mij op een stoel parkeer.
  Universitaire nutteloze trut.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s