Nieuw

Dragers van bivakmutsen en integraalhelmen riskeren vanaf 1 augustus 150 euro boete

Pixabay, foto ter illustratie.

Want we weten allemaal dat boerka’s zeker niet beboet gaan worden, al wil de gelijkgeschakelde staatsmedia u anders doen geloven.

AD:

Drager van boerka riskeert na 1 augustus 150 euro boete

Mensen die na 1 augustus gezichtsbedekkende kleding dragen, zoals een boerka of een nikab, kunnen 150 euro boete krijgen. Dat staat in de vervolgingsrichtlijn van het Openbaar Ministerie (OM).

De wet is een fopspeen want niemand durft of wil hem handhaven. In 2011 zei corrupte grootgraaier Bernhard Welten al dat hij als commissaris van politie lak had aan de wet. En volgens Femke Halsema past de boerka zó bij Amsterdam dat ze het ding niet uit het Amsterdamse straatbeeld wil weren, waar Rotterdam en Utrecht zich vervolgens ijverig bij aansloten. Treinen, bussen en trams durven hun vervoermiddelen niet stil te zetten omdat ze weten dat die dan vervolgens afgebroken zullen worden en de politie toch niet op komt dagen.

Kortom, de wet zal alleen gebruikt worden tegen Nederlanders.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Dragers van bivakmutsen en integraalhelmen riskeren vanaf 1 augustus 150 euro boete

 1. vangie1206j // juli 18, 2019 om 01:15 //

  Is er een Nederlandse Mateo Salvini die deze nieuwe wet met harde hand zal handhaven en in het bijzonder tegen die moslima griezels.

  Like

 2. Horatius // juli 18, 2019 om 10:38 //

  Zeer waarschijnlijk zullen er met ingang van 1 augustus veel meer boerka’s in de openbare ruimte verschijnen dan nu het geval is.

  Waarbij de draagsters van deze ‘exotische kleding’ linkse activisten zijn om hun solidariteit met de islam te betuigen en bovenal de politie te provoceren.
  Zeker in een stad als Amsterdam zal men die confrontatie bewust aangaan met de wetenschap dat Femke Halsema hun niet zal aanpakken om grootschalige demonstraties en rellen te voorkomen.
  Er ligt een wereld van verschil in het gedachtegoed van deze Halsema en Salvini.

  Collaboratie met de radicale islam i.p.v. het verdedigen van onze normen en waarden.

  Like

 3. De regering is op hol geslagen en weet niet meer onze NL waarden beginnen in het ronde de slaan maar hebben het wel allemaal laten gebeuren en als je een wet maakt dan geld deze voor een ieder maar dat zal de tijd wel weer leren dat niet zo zal zijn.

  Liked by 1 persoon

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s