Nieuw

12 Israëliërs groepsverkrachten Britse toeriste op Cyprus

De badplaats Ayia Napa in het zuidoosten van Cyprus. (Wikipedia/Vitaly Lischenko/CC BY-SA)

Vrouw vertelt politie dat verdachten, sommigen van hen naar verluidt minderjarigen, haar dinsdagavond in badplaats Ayia Napa hebben verkracht.

Twaalf Israëlische toeristen, sommige of allemaal naar verluidt minderjarigen, werden op Cyprus gearresteerd op verdenking van verkrachting van een Britse toeriste in een hotel in de zuidoostelijke badplaats Ayia Napa.

De 19-jarige Britse vrouw diende woensdagochtend een klacht in bij een lokaal politiebureau en zei dat ze de vorige nacht door de groep Israëlische tieners was verkracht.

De politie in Ayia Napa en het naburige Paralimni hebben de Israëliërs woensdag om 6:00 uur gearresteerd.

De verdachten, van wie sommigen naar verluidt 16 en 17 jaar oud zijn, zijn moeten donderdag voor de rechtbank verschijnen voor een hoorzitting donderdag, volgens lokale media. De Britse vrouw ondergaat medische controles om haar verhaal te bevestigen, aldus berichten.

Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken zei dat het op de hoogte was van de zaak, en dat de Cypriotische wetshandhaving Israëlische diplomaten toegang had gegeven tot de verdachten.

“De Israëlische consul in Nicosia, Yossi Wurmbrand, volgt de ontwikkelingen en heeft contact met de gedetineerden. Hun families zijn ingelicht, “zei het ministerie in een verklaring.

Bron:
12 Israelis held in Cyprus on suspicion of raping British tourist
Times of Israel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on 12 Israëliërs groepsverkrachten Britse toeriste op Cyprus

  1. Antiislam // juli 18, 2019 om 00:51 //

    Leuk eiland personeel in mijn hotel jaren terug had toen ook al een enorme hekel aan joden en inderdaad ze gedroegen zich echt als schoften walgelijk volk

    Liked by 2 people

  2. Eigen volk eerst // juli 18, 2019 om 09:16 //

    Dit lijkt me echt een verhaal over nep Israëli’s. Je weet wel het soort waar wij geen kritiek oo mogen hebben omdat ze heilig verklaard zijn door de EU politici? Groepsverkrachting is hun motto en beleid. Net als de “Duitsers” op Malta groepsverkracht hebben? Waren ook geen Duitsers. Dus dit zijn geen Israëli’s

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s