Nieuw

Wanneer diplomatie niet voldoende is: Salvini wil de marine en vliegtuigen inzetten tegen NGO-smokkelboten

De volgende stap op de escalatieladder in de strijd tegen illegale NGO-smokkelboten op de Middellandse Zee is genomen: schepen van de Italiaanse marine en de politie zullen vanaf nu worden ingezet voor de bescherming van de Italiaanse havens. Dit werd besloten door het Comité voor Openbare Orde en Veiligheid dat in Rome bijeenkwam onder het voorzitterschap van minister van Binnenlandse Zaken Salvini.

Het doel is een actievere bestrijding van de mensenhandel, aldus het ministerie van Binnenlandse Zaken in Rome. Om het aantal vertrekken van migranten te verminderen, zullen ook steeds meer vliegtuigen worden ingezet. Bovendien moeten de contacten met Tunesië worden geïntensiveerd om de smokkel te bestrijden. Daarnaast wil Italië de Libische kustwacht voor het einde van de zomer nog tien schepen leveren om de mensenhandel te bestrijden, zo bericht de Italiaanse media.

Het besluit om meer marineschepen in te zetten tegen illegale immigratie werd genomen na de botsingen tussen Salvini en minister van Defensie Elisabetta Trenta. Salvini beschuldigde het ministerie van Defensie zijn actie tegen illegale immigratie met te weinig overtuiging te ondersteunen. Trenta antwoordde dat zonder de EU-missie “Sophia” in het Middellandse Zeegebied een groter gebruik van NGO-schepen te verwachten was.

Bron:
Wenn Diplomatie nicht ausreicht: Salvini will Marine und Flugzeuge gegen NGO-Schlepper einsetzen
Zuerst

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Wanneer diplomatie niet voldoende is: Salvini wil de marine en vliegtuigen inzetten tegen NGO-smokkelboten

 1. een zeer verstandig besluit, dus zal de EU het bekritiseren

  Like

 2. Victor // juli 16, 2019 om 11:50 //

  Prachtig verhaal, mooi, goed, sterk, gedurfd, genoeg is genoeg.
  Maar zal het wat uithalen?
  De jaren gaan voorbij en de landen in Europa worden voller en voller met lieden die het autochtone volk niet wil.
  Als in elk land dat hier mee te maken heeft een referendum zou worden gehouden dan zouden overal weer de grenzen gesloten worden, vandaar dat referenda afgeschaft is.
  Het volk ligt aan het infuus waar de wil van de elite doorstroomt en kunnen niet ontsnappen.
  Tot nu toe gaan ze gewoon aan wal en worden netjes verdeeld in Europa ook in Italië.
  Ieder land heeft het recht om zijn eigen grenzen te verdedigen tegen wat dan ook.
  Gewoon gebruik maken van je eigen wetten en wat heel belangrijk is handhaven,
  handhaven, handhaven.
  De politiek kunnen de wetten veranderen. Tot dan de wetten handhaven.

  Like

 3. Horatius // juli 16, 2019 om 13:11 //

  Steeds meer landen zullen hun eigen beleid moeten gaan voeren om de huidige georganiseerd volksverhuizingen een halt toe te roepen anders zullen de gevolgen rampzalig zijn.
  Van Brussel hoeven we totaal niets te verwachten, die doen uitsluitend zaken met de politieke islam, George Soros en de vaste bezoekers van de Bilderberg-conferenties.

  Salvini voert zijn eigen koers, ondanks hevige protesten van de Paus.

  Like

 4. Hè hè. Dat had ik direct gedaan. De marine is er voor het beschermen van de koopvaardij èn het land. Ik zou niet aarzelen de eerste de beste smokkelaar te torpederen nadat ik ‘m een schot voor de boeg had gegeven gevolgd door de opdracht om te keren en niet meer terug te komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s