Nieuw

Vlaamse minister Pieter De Crem: “Het is verboden over allochtonenterreur in zwembaden te praten – Het is hier geen partijcongres van Vlaams Belang”

Dries Van Langenhove verwees in de Kamercommissie Binnenlandse Zaken naar “de olifant in de kamer” – hij doelde op allochtone jongeren.

Pieter De Crem reageerde daarop als de struisvogel in de Kamer:

De Crem veroordeelde elk soort overlast “op plaatsen die een oase van rust en ontspanning zouden moeten zijn”.

Alsof blanken ook voor zwembadterreur verantwoordelijk zijn. Volgens beroepsontkenner Pieter de Crem zijn het zelfs leugens dat allochtonen verantwoordelijk zijn.

Van Langenhove was niet onder de indruk van het antwoord van de minister. Hij vond dat De Crem de olifant in de kamer (hij doelde het feit dat het om allochtonen ging, red) niet durfde benoemen en te gemakkelijk naar de lokale besturen en uitbaters keek. De Crem liet zich echter niet uit het lood slaan. “U mag dit doen op een partijcongres, maar niet hier in de commissie”, besloot de CD&V’er. “Hier moet u geen leugens vertellen.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Vlaamse minister Pieter De Crem: “Het is verboden over allochtonenterreur in zwembaden te praten – Het is hier geen partijcongres van Vlaams Belang”

 1. Lafhartig, minister de Crem!! Noem het “beestje” gewoon bij de naam: allochtonen, die de boel verzieken, en de niet-allochtonen terroriseren!! Dat is het enige juiste woord terroristen, zij komen “en masse” naar publieke gelegenheden, zoals een zwembad, met het voorbereide plan om de “ongelovigen”, “honden” en “varkens” hun zwembad-plezier te vergallen, door hun zeer intimiderende,(meisjes/vrouwen aan te randen) onacceptabele (mis-) gedrag. Islam:een “vredelievende” religie? Kom nou, dat gelooft geen “hond”!!

  Like

 2. koddebeier // juli 16, 2019 om 20:02 //

  Wat een debiele eikel !! Dhimmitude smeerlap !

  Liked by 1 persoon

 3. linkse mensen haten feiten

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // juli 17, 2019 om 13:22 //

  “Het is verboden over allochtonenterreur in zwembaden te praten” verboden? ,door wie? door hen die het tolereren!
  Nog een duidelijk voorbeeld dat er maar één richting wordt aangehouden ,de politiek correcte!
  Wel pc is niet realistisch ,het is een waanbeeld van wat de elite wil dat iedereen aanvaard,echter eens de kat uit de zak dan krijg je ze er niet meer in.
  Al die pc zever van die “beleids mensen” trekt op niets, wie gelooft nu zulk sujet ,ze hebben hem uit de kast gehaald om een gaatje te vullen in hun schertsvertoning van een regering.
  Maar er is meer aan de hand , hij sleurt Vlaams Belang erbij ,wat hij daar mee wil winnen is niet echt duidelijk buiten het feit dat hij een rondje demonisering van een partij op het oog heeft die de verkiezingen gewonnen heeft.
  Verder kadert zijn uitspraak goed in het grotere spel dat speelt, nl. de uitvoering van het Marrakesh akkoord ,wie heeft het akkoord met hand en tand verdedigd en getekend ,juist dezelfde clown die nu binnenkort president van Europa gaat worden,monsieur patat Michel.
  Alles wijst in een goed vooropgesteld plan binnen de elite van Europa ,Michel tekent Marrakesh en wordt president van Europa ,Brussel is de hoofdstad van Europa ,alles concentreerd zich in Belgistan ,het land dat op springen staat vanwege de overwinning van het rechtse blok.
  Nu willen ze de overwinnaars van de verkiezingen buiten spel zetten om een coalitie te maken van de verliezende partijen , links is aan een offensief bezig en het gebeurd in Belgistan het thuisland van de nieuwe president van Europa en grote fan van het akkoord van Marrakesh….die het nu nog niet ziet blijft beter blind…..

  Like

 5. templars2017 // juli 17, 2019 om 13:25 //

  Vergeet niet dat de regering is gevallen door dat Akkoord van Marrakesh……

  Like

 6. Waar zijn de vrouwen die vochten voor gelijke rechten ik hoor ze niet meer ik zie ze niet meer wat is er met deze dames gebeurt?.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s