Nieuw

Trump: Ik word moe van dat gezanik van linkse vrouwen

De Amerikaanse president Donald Trump verdedigt nu zijn verklaring dat democratische linkse vrouwelijke politici naar hun eigen land kunnen terugkeren.

LEES OOK: Trump tegen antiblanke linkse negerpolitici: waarom ga je niet naar huis?

Het was afgelopen zondag dat Donald Trump op Twitter er bij vrouwelijke Democratische politici met achtergronden uit de derde wereld op aandrong om naar hun “geruïneerde” landen terug te keren en te “helpen bij het herstellen van de totaal verwoeste en door misdaad geteisterde plaatsen waar ze vandaan komen”.

Tijdens een persconferentie op maandag verdedigde hij zijn verklaring.

– Als ze hier niet gelukkig zijn, dan kunnen ze vertrekken. Ik denk dat als je ons land haat, als je hier niet gelukkig bent, je kunt vertrekken, verklaarde hij.

Trump wees erop dat hij moe wordt van hun constante haat en gezanik tegen de Verenigde Staten.

– Ze zaniken voortdurend. Lindsey Graham noemde ze communisten. Het zijn in ieder geval socialisten. Of het nu communisten zijn, ik zou denken dat ze dat misschien wel zijn, vervolgde hij.

– Het enige wat ik zeg is dat als ze hier niet tevreden zijn, ze het land kunnen verlaten als ze dat willen. Zij moeten van ons land houden. Het zijn congresleden.

Tegelijkertijd drong hij bij een linkse  journaliste erop aan om “stil” te zijn.

– Stil. Stil. Stil. Stil. Stil. Stil, zei hij tegen een journaliste die erop wees dat de politici in kwestie Amerikaanse burgers zijn.

Volgens Trump, is hij niet de “racist”, maar de Democraat Nancy Pelosi van het Huis van Afgevaardigden, die gisteren de verklaring van de president kritiseerde, stellend dat zijn bekende “Make America Great Again” slogan eigenlijk “Make America White Again” betekent.

– Het is een zeer racistisch ding om te zeggen. Ze zei: “Maak Amerika weer wit”. Het is een zeer racistische uitspraak. Ik ben verbaasd dat ze dat zei.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Trump: Ik word moe van dat gezanik van linkse vrouwen

 1. Ja ik ook.

  Liked by 1 persoon

 2. Jack vanderVeen // juli 16, 2019 om 10:54 //

  heel de wereld, behalve hun eigen kamp, is die linkse meute zat. Waar links en orthodoxe moslims elkaar treffen is het einde der wereld IN ZICHT. Het ontbreekt beide kampen namelijk aan verstandig INZICHT.

  Like

 3. Eigenlijk moeten we gewoon linkse mensen uit gaan zetten, dat ziekelijke geheul met joden en moslims komt gewoon mijn strot uit. Die lui gaan werkelijk nergens over!

  Like

 4. J,P,B, de Klein // juli 16, 2019 om 22:38 //

  Het is net andersom , Links is beter voor de mensen , daar is rechts bang voor, . Rechtse mensen hebben vreemde opvattingen hoe je met andere mensen om moet gaan , Alle gebruikte onderwerpen en gedachten stammen af van Ultra- eigenwijze meningen die nergens op slaan alleen een rassistische club die zelf uitvreters zijn en de boel oplichten beliegen en verdraaien om aan hun gelijk te komen< De deskundigen afgeschilderd als zijnde seniel of debiel net als TRUMP een zielige President die nooit President is geweest voor een rechts volk wat altijd het socialisme heeft geweerd als zijnde ziekelijk terwijl de KKK mensen ombracht namen de Democraten ???. Trump moet eigenlijk uit zijn ambt gezet worden .een Aanfluiting van het Amerikaanse volk , Obama was stukken beter .

  Like

 5. J.P.B de Klein // juli 16, 2019 om 22:46 //

  Zoals gewoonlijk worden gelovige mensen aangevallen door ongelovigen zonder enige moraal .
  De UN verklaring voor wat betreft de mensenrechten is toch heel duidelijk, :: nog maar eens,!!!

  Discriminatie op grond van geloof ,ras en genre, is ten strengste verboden en kan leiden tot gevangenisstraf., worden door de blanken het meest gebruikt om anderen te kleineren beschimpen en beledigen .. eenieder die hier misbruik van maakt kan worden vervolgd .

  Helaas berust dat op een onmisie , Het is niet waar. Discriminatie is strafbaar >!!!!

  Like

 6. Greengo // juli 16, 2019 om 23:58 //

  @J.P.B de Klein

  Zowel binnen de koran en aanverwante boeken als in de Talmoedische leer van de joden hanteert men discriminatie én executie van mensen van een ander geloof.
  Vanuit de mohammedaanse doctrine wil men wereldwijd Sharia toepassen.
  Vanuit de ‘Messias’ afwachtende; Jezus (en het tweede testament) afwijzende, joodse gemeenschap wil men wereldwijd Noahide Laws toepassen. Is dit jou ontgaan?

  ‘Zoals gewoonlijk worden gelovige mensen aangevallen door ongelovigen zonder enige moraal ‘
  Die stelling is beslist kort door de bocht.

  Ben je al in het bezit van de Israëlische bijbel? Ik wil ‘m je aanbevelen want ik denk dat het wel iets voor je is. Dat joods Talmoedische boekwerk slaat de bruggen waar jij, zo te lezen, verlegen om zit. De zegen van de paus heb je alvast.

  Like

 7. Ik heb laatst iets gelezen wat in de talmoed staat,
  Jezus wordt in de hel gekookt in uitwerpselen
  Ik ben er nog niet over heen, wat een ontering
  Ik heb een vriend in Jezus,
  We ❤ Jezus

  Liked by 1 persoon

 8. Greengo // juli 17, 2019 om 17:50 //

  Kamala Harris – More Skeletons in the Closet

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s