Nieuw

Oekraïense parlement keurt wet inzake de castratie van pedofielen goed

Het Oekraïense parlement heeft een nieuwe wet betreffende de castratie van pedofielen aangenomen. De wet volgt in het kielzog van de recente aandacht voor een zaak waar een 11-jarig meisje met seksueel geweld werd vermoord, meldt de Britse Independent.

De wet schrijft injecties met middelen voor die mannelijke geslachtshormonen tegengaan. Het idee is dat dit soort chemische castratie moet worden toegepast op personen die veroordeeld zijn voor ernstig seksueel misbruik van minderjarigen.

De nieuwe Oekraïense wet wordt daarmee een van de zwaarste in zijn soort ter wereld. Kiezers zouden de wet waarderen, maar verschillende advocaten en artsen zijn er sceptisch over. Zij hopen nu dat de president er met zijn veto een einde aan zal maken.

Het seksueel misbruik van kinderen is een belangrijk verkiezingsvraagstuk geworden in Oekraïne, waar dit weekend parlementsverkiezingen plaatsvinden.

De nieuwe wet vervangt een ander wetsvoorstel dat milder was. De tegenstanders vinden echter dat de nieuwe formulering te hard is en dat chemische castratie vergelijkbaar is met marteling. Daarom wordt gehoopt dat de president na de verkiezingen een gewijzigd voorstel zal goedkeuren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Oekraïense parlement keurt wet inzake de castratie van pedofielen goed

 1. Zouden ze hier ook moeten doen,niks mis mee,

  Liked by 2 people

 2. skeeter // juli 16, 2019 om 20:56 //

  En dat gewijzigd voorstel is………mechanische castratie? Gelijk doen veel sneller en goedkoper

  Liked by 1 persoon

 3. Greengo // juli 16, 2019 om 22:37 //

  ‘idee is dat dit soort chemische castratie moet worden toegepast op personen die veroordeeld zijn voor e r n s t i g s e k s u e e l m i s b r u i k v a n m i n d e r j a r i g e n.

  tegenstanders vinden echter dat de nieuwe formulering t e h a r d is en dat chemische castratie v e r g e l i j k b a a r i s m e t m a r t e l i n g.’

  Zucht.
  Ik heb een voorstel: gooi die kinderverkrachters gewoon per direct in de versnipperaar, samen met degenen die hen het hand boven het hoofd houden, dan zijn we daar meteen ook vanaf.

  Hadden ze d u i z e n d e n d e n jaren geleden al moeten doen.

  Nog is het niet te laat.

  Liked by 1 persoon

 4. Walter H. // juli 17, 2019 om 08:48 //

  Chemische castratie is behoorlijk soepel in vergelijking met de doodstraf die ze eigenlijk verdienen.
  Het is ook een goede waarschuwing aan alle politici die zich chantabel laten maken door de Epsteins van deze wereld.

  Liked by 1 persoon

 5. Nieuwe wet betreffende de castratie van pedofielen aangenomen in Oekraïne, vraag mij af of dit ook op het inlegvelletje van het Oekraïne associatievrdrag van Rutte stond.

  Like

 6. Johan P // juli 17, 2019 om 21:32 //

  Nog niet genoeg wat mij betreft. In dergelijke zaken zou fysieke castratie beter zijn. Chemische castratie is duur en werkt slechts zolang men de medicijnen blijft slikken.

  Liked by 1 persoon

 7. Goed zo! Nu de europese landen nog!

  Liked by 1 persoon

 8. Hefzibah Yahudah // juli 21, 2019 om 11:26 //

  Hé heerlijk de reacties zijn fantastisch

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s