Nieuw

Neger slaat burgemeester van Hockenheim neer

Burgemeester Gummer van Hockenheim

Gisteravond (15.07.2019, rond 20.30 uur) belde een tot nu toe onbekende man in Böhl-Iggelheim bij de residentie van burgemeester Gummer van Hockenheim aan de bel en vroeg om met hem te mogen spreken. Mr. Gummer ging toen naar de binnenplaats van het pand.

De onbekende kwam ook de binnenplaats binnen via de open poort. Toen hij daar de burgemeester ontmoette, sloeg de onbekende hem in het gezicht met zijn vuist. De heer Gummer viel op de grond en sloeg met zijn hoofd op de grond. De verdachte verliet de plaats delict te voet na de klap.

Ondanks direct onderzoek door de politie-inspectie van Schifferstadt kon de dader niet meer worden geïdentificeerd. De volgende beschrijving van hem is beschikbaar: Man, ongeveer 40 jaar oud, ongeveer 1,65 m hoog, donker van kleur en slank. De man heeft kort zwart haar en sprak Duits met een licht accent. Hij was gekleed in een zwarte broek en een rode jas.

De heer Gummer is ernstig gewond geraakt door de klap en de val op de grond en moet momenteel in het ziekenhuis worden opgenomen. Het onderzoek van de Ludwigshafen-strafrechterspolitie naar de dader en het motief wordt voortgezet.

Getuige-informatie wordt opgevraagd door de recherche in Ludwigshafen onder telefoonnummer 0621 / 963-2773.

Bron:
Dunkelhäutiger Mann schlägt Hockenheims Oberbürgermeister – Opfer schwer verletzt
Politikstube

Op zich is het geen heel bijzonder bericht. Het is de nieuwe realiteit, ‘part and parcel’ zou Kahn zeggen. Hooguit is het opvallend dat nu eens de elite met hun eigen lievelingetjes geconfronteerd wordt.

Opvallender was de berichtgeving in andere Duitse kranten toen ik achtergrondinformatie zocht over de burgemeester (SPD). Dan staat er nergens dat het een neger was en wordt er de nadruk op gelegd dat er al eerder burgemeesters aangevallen zijn … door ‘extreem-rechts’. Zo draaien ze zelfs een immigrantenaanval nog naar een rechtse terreurdaad toe.

Westfälische Rundschau, Westdeutsche Allgemeine Zeitung, Mitteldeutsche Zeitung, Sputnik.de, Die Welt:

De discussie over de veiligheid van de lokale politici is op gang gekomen door de gewelddadige dood van de president van het district Kassel, Walter Lübcke, die op 2 juni voor zijn huis was neergeschoten. De federale procureur-generaal gaat uit van een extreemrechtse achtergrond.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

5 Comments on Neger slaat burgemeester van Hockenheim neer

 1. sandra // juli 16, 2019 om 22:36 //

  Zou best kunnen altijd oppassen. Negerinnen zijn vettte geile roddelkonten zijn negers rotzakken. Mijn buurvrouw ook zwarte geile roddelkont ik pas op voor haar hun zijn ziekelijke roddelduivels en negers duivelsecriminelen. Ik heb zulke rot
  kankeburen. Echte duivels altijd oppassen.

  Like

 2. Jaantje // juli 17, 2019 om 03:50 //

  Hockenheim ken ik enkel van het race spelletje Grand prix was het beste racebaantje voor mij bijna immer recht door en plank gas won bijna altijd lol.
  Advies voor de aangevallen burgemeester is dan ook ga er met vol gas tegenaan laat je niet meer slaan.

  Like

 3. Het was een SPD burgemeester …

  Like

 4. vonpuffelen // juli 17, 2019 om 10:53 //

  Mooi, ze kunnen niet genoeg van die marxistische elites platmeppen.
  Je oogst wat je zaait.
  Laat ze het maar voelen, normaliter is het gepeupel die tussen dat tuig wonen de sjaak.

  Like

 5. Kijk, dit zou elke dag moeten gebeuren, misschien gaan ze dan nadenken over Merkel en de gevolgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s