Nieuw

Moslimman die Joodse buurvrouw vermoordde terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde niet strafrechtelijk verantwoordelijk omdat hij van tevoren marihuana rookte – aldus rechter

Sarah Halimi werd mishandeld voordat ze in april 2017 uit het raam van haar Parijse flatgebouw werd gegooid.

Een Franse rechter heeft geoordeeld dat een moslimman die “Allahu Akbar” riep terwijl hij een joodse vrouw vermoordde tijdens een antisemitische aanval, niet strafrechtelijk verantwoordelijk mag worden gesteld omdat hij voor de aanval marihuana had gerookt.

De 65-jarige Dr. Sarah Attal-Halimi werd op 4 april 2017 op wrede wijze mishandeld en uit het raam gegooid door de 27-jarige Kobili Traoré, een Afrikaanse asielzoeker uit Mali, in het Belleville district van Parijs.

Volgens gerechtelijke rapporten schreeuwde Traoré, een drugsdealer en een drugsverslaafde, “Hou je bek”, “Allahu Akbar” en “Ik doodde de Shaitan” (de demon, of Satan, in het Arabisch) tijdens de wrede aanval. Hij beweerde krankzinnig te zijn en werd in een psychiatrisch ziekenhuis vastgehouden.

Een Franse rechter heeft geoordeeld dat Traoré “niet strafrechtelijk verantwoordelijk is voor zijn daden omdat hij van tevoren marihuana had gerookt”, meldt de Jewish Telegraphic Agency.

Traoré, die Halimi’s dochter twee jaar voor de moord op de moeder ook een “Vuile jodin” had genoemd, zal dus niet voor de moord worden vervolgd, tenzij een beroep door Joodse groepen in het tenietdoen van de beslissing van de rechter succesvol is.

Francis Khalifat, de voorzitter van de overkoepelende CRIF-groep van Franse Joodse gemeenschappen, zei dat de uitspraak “niet verrassend maar nauwelijks te rechtvaardigen” was.

Sammy Ghozlan, een voormalig politiecommissaris en oprichter van het Franse bureau voor waakzaamheid tegen antisemitisme, vertelde het Jewish Telegraphic Agency dat de behandeling van de Halimi-zaak hem “niet langer het volste vertrouwen geeft dat antisemitische haatdelicten in Frankrijk op de juiste manier worden behandeld”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Moslimman die Joodse buurvrouw vermoordde terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde niet strafrechtelijk verantwoordelijk omdat hij van tevoren marihuana rookte – aldus rechter

 1. Greengo // juli 16, 2019 om 22:24 //

  Nou, dan ga ik nog maar een paffie rollen.

  Like

 2. “Rechter”?? ON-rechter!!

  Like

 3. moord is moord, ik rookte ook marihuana en dit was zeker niet het effect ervan. Dit was voorbedachte rade!!!

  Liked by 1 persoon

 4. Dus iedereen die “iets” heeft gebruikt heeft voortaan een “license to kill”
  In Frankrijk i.i.g. Niet normaal dit!

  Liked by 1 persoon

 5. Welke rechter velt nou zo’n oordeel?
  Hij zou dan ook kunnen stellen:
  “Hij kan niet voor het auto ongeluk verantwoordelijk worden gehouden omdat ie van tevoren flink gezopen had.”
  Moet niet gekker worden 😉

  Like

 6. Cédric // juli 17, 2019 om 10:15 //

  Dit zal de uittocht van Joden uit Frankrijk alleen maar versnellen, want met deze uitspraak zijn zij vogelvrij verklaard. Immers een beetje marihuana geeft aldus een vrijbrief om te moorden.

  Like

 7. De uitspraak van de rechter kun je niet anders interpreteren dan dat ze niet-moslims mogen vermoorden wanneer ze marihuana hebben gerookt. dit is een vrijbrief om te mogen vermoorden.

  Laten we de rollen omdraaien. Niet-moslims gaan allemaal aan de marihuana. Dan hebben we binnen de kortste keren hier geen muzzelman meer lopen.
  Lekker rustig.
  Ik vind de uitspraak van die rechter idiotie ten top.

  Op deze manier kan iedereen zich achter zijn gemoedstoestand verschuilen.
  Sorry voor de moord rechter maar Ik moest nodig naar het toilet, want ik heb diarree en deze meneer/mevrouw hield het toilet bezet.
  Sorry rechter,ik had te veel gedronken.
  Sorry rechter,ik slaapwandelde en daardoor wist ik niet wat ik deed.
  Sorry rechter,ik had haast en hij/zij liep me in de weg,
  Sorry rechter,ik had een aanval van migraine waardoor ik niet helder kon denken, etc.

  Ja,nog even en dan mag je iemand afslachten gewoon omdat je daar zin in hebt.

  Like

 8. Ronald Long // juli 17, 2019 om 11:46 //

  Zelfe hier in NL bij die DDR66 Rechters. Zware criminele moslims hebben een kindje verkracht of een jood vermoord. Dat MAG!!! Moslims mogen hier dus moorden en verkrachten. Dan is deze golf van invasiers de facto een invasie en zijn de DDR66 rechters medeplichtig aan de invasie.

  Like

 9. tim pietersen // juli 17, 2019 om 14:31 //

  bedank yisrael hasson en co (zonder deze waren deze musliminvaders hier niet geweest)

  Like

 10. tim pietersen // juli 17, 2019 om 14:35 //

  laten we wel wezen de islam is een terroristische sekte en heeft geen plaats in nederland en europa (misschien albania), zal dus op wettelijke wijze de deur moeten worden gewezen.

  miischien dat onze invloedrijke joodse vrienden/lezers hier kunnen helpen? 🙂

  tov!

  Like

 11. Greengo // juli 17, 2019 om 15:42 //

  Muslim Doctor Justifies Killing for Islam (Response to Dr. Haitham Talaat)

  Like

 12. Marihuana-rokers en tegenstanders van de Joodse genocidale-omvolkingsagenda duwen dit artikel de hoogte in.

  Het is goed het ‘ontwakingsproces’ te zien…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s