Nieuw

Migranten brengen de “Witte Pest”: 48 tuberculose geïnfecteerden op een school in Duitsland

Tien jaar geleden werd tuberculose in Duitsland nog steeds zo goed als uitgestorven beschouwd; sinds enkele jaren beleeft ’s werelds dodelijkste besmettelijke ziekte een fulminante comeback. In oktober 2018 waarschuwde het Robert Koch Instituut voor het onderschatten van deze besmettelijke ziekte. Het aantal tuberculosepatiënten in Duitsland beweegt zich naar een hoog niveau, “Hoge ziekteaantallen bij migranten, resistente pathogenen en de vele open longtuberculose veroorzaken problemen“, (PDF), schrijft het RKI in zijn “Verslag over de epidemiologie van tuberculose in Duitsland voor 2017”.

In Bad Schönborn wordt de Michael Ende-gemeenteschool al een week lang geconfronteerd met een ware tuberculose-epidemie. 48 personen zijn nu besmet. Begin juli meldde het district Karlsruhe meerdere TBC-gevallen, zowel op de Michael Ende-school als op de Franz-Josef Kuhn-basisschool in Bad Schönborn.

Interessant is niet alleen het feit als zodanig, maar de hele manier waarop de media nu omgaan met deze zeer alarmerende zaak.

Men herinnert zich de hysterische berichten over de laatste mazelenepidemie in april van dit jaar. Der Spiegel was gealarmeerd: Sinds Nieuwjaar 2018/19 zijn in Duitsland meer dan 230 mensen besmet met de mazelen! Noordrijn-Westfalen stond met 92 gevallen van mazelen binnen vier maanden op kop.

Met ongeveer 80 miljoen inwoners in Duitsland betekenen 230 gevallen van mazelen ongeveer 0,0002875% van de bevolking. Maar de republiek was in paniek, scholen waren gesloten, bioscoopbezoekers werden gewaarschuwd, tests mislukten en de verplichte vaccinatie werd geëist. Een gezond persoon overleeft de mazelen met grote waarschijnlijkheid. Het risico om te sterven aan de mazelen in Europa is ongeveer 1:10.000. Eén op de 10.000 lijders aan mazelen overlijdt.

Bad Schönborn heeft 13.064 inwoners. In Schönborn daarentegen zijn 48 TBC-patiënten goed voor ongeveer 0,369 procent van de bevolking en nauwelijks iemand bericht erover. Daarnaast leidt tuberculose de wereldwijde statistieken van dodelijke infectieziekten. Jaarlijks worden in Duitsland ongeveer 6.000 gevallen geregistreerd, waarvan er ongeveer 100 fataal eindigen, ondanks alle medische vooruitgang. Dit komt overeen met een verhouding van 1:60. Een op de 60 tuberculosepatiënten overlijdt.

Dit is een veel dramatischer verhouding. En toch is het nauwelijks gerapporteerd. De “omgevingsonderzoeken” van de gezondheidsdienst zijn nog maar net begonnen. Pas nu wordt het uitgebreid naar alle leerlingen in de vijfde tot en met de negende klas. Er kunnen dus nog meer TBC-geïnfecteerden duidelijk worden. Vooral als de buitenschoolse omgeving van de patiënt nummer 1, een leerling van de achtste klas, gescreend zou worden.

Slaan artsen en autoriteiten alarm? Wordt de school gesloten? Wordt er een verplichte vaccinatie tegen TBC vereist? Vraagt het parlement om een speciale zitting? Nee. Integendeel, het wordt stilgezwegen. De dodelijkste besmettelijke ziekte ter wereld, de “witte pest”, breekt uit in een school en de media zwijgen.

Bij TBC zijn er drie fasen: De infectie, de ziekte en de open tuberculose. Pas in de derde fase is de zieke besmettelijk. Hoe geruststellend. Dan heeft de achtsteklasser van de Michael Ende-gemeenteschool een open tuberculose, waarmee hij in zeer korte tijd bijna 50 mensen heeft besmet. Volgens de statistieken is de kans groot dat een van hen de ziekte niet zal overleven. Maar het is ongepast om de school daarom te sluiten, aldus een medewerker van de gezondheidsdienst.

In plaats daarvan “moedigt de gezondheidsdienst zelfobservatie aan”. Symptomen van tuberculose zijn onder meer hoesten, koorts en uitputting, gewichtsverlies en nachtelijk zweten.

Dr. Ulrich Wagner, hoofd van de afdeling gezondheidsbescherming van het districtskantoor in Karlsruhe, ziet geen reden tot bezorgdheid. Tuberculose is zeer goed te behandelen. En trouwens, de eigen verdediging van het lichaam kan “de knobbelbacteriën vrij goed in toom houden”, aldus Wagner in een interview met SWR.

“Zeer goed behandelbaar” betekent een zes maanden durende behandeling met verschillende antibiotica en verschillende, vrij sterke medicijnen. En dat alleen als het niet een van de multiresistente bacteriestammen is die hier in Duitsland al zijn gediagnosticeerd en alleen bestreden kan worden door hoge meervoudige medicatie met slechte bijwerkingen, zoals thiacetazon. De meest voorkomende bijwerking van TBC-geneesmiddelen – zelfs bij normale TBC-ziekten – zijn polyneuropathieën, d.w.z. meervoudige zenuwschade.

De vrijmoedige beslissing van de gezondheidsautoriteiten is wonderbaarlijk. En ook de gelatenheid van de pers, die landelijk en lokaal niet bemerkenswaardig over rapporteert, is verbazingwekkend.

Terwijl in het algemeen het grote aantal migranten duidelijk bekend staat als de reden voor de snelle toename van tuberculosegevallen en infecties, wordt in dit geval in de welsprekende geheimhouding alleen gesproken over “een leerling” of “achtsteklasser” als de bron van de infectie. Wij “ontvangers” van dergelijke meldingen zijn al gewend aan het feit dat de codewoorden “groepen mannen” en “jongeren” eigenlijk altijd “migranten” betekenen. Want als ze geen migranten waren, worden de daders onmiddellijk en opvallend genoeg als Duitsers geïdentificeerd, hoewel het soms zelfs Duitsers met een migratieachtergrond zijn. De manier van rapporteren in dit geval, de duidelijke, ongegronde trivialisering van de zeer gevaarlijke tuberculose, en de poging tot het verbergen van een mogelijke migratieachtergrond van de “achtsteklasser” geven aanleiding tot onaangename vermoedens.

Wat zei de heer de Maizière ook alweer? “Sommige antwoorden kunnen de bevolking van streek maken”.

Bron:
MIGRANTEN BRINGEN „WEISSE PEST“: 48 TUBERKULOSE-INFIZIERTE AN EINER GEMEINSCHAFTSSCHULE IN KARLSRUH
Die Unbestechlichen
Auteur: Niki Vogt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Migranten brengen de “Witte Pest”: 48 tuberculose geïnfecteerden op een school in Duitsland

 1. vonpuffelen // juli 16, 2019 om 12:25 //

  Big pharma en de VN met hun agenda 21/2030 zullen in hun nopjes zijn.
  Apart, mijn hond is afkomstig uit Bosnië en kreeg daar alle in de EU verplichte vaccinaties voordat deze de grens met Kroatië over mocht.
  Voor mensen (expendables) geldt zoiets waarschijnlijk niet.

  Liked by 1 persoon

 2. alwine kerkhof // juli 16, 2019 om 12:35 //

  vonpuffelen, evenals mijn hond uit Roemenie.

  Like

 3. Dagroosje // juli 16, 2019 om 13:19 //

  Op de balkanroute hebben ze de intentie om ze in ziekenhuizen te behandelen, maar ze nemen zonder uitzondering vroegtijdig de benen om zo snel mogelijk de europese grens te kunnen passeren. Sommigen hebben levensbedreigende en dus ook levensgevaarlijke ziektes onder de leden. Vanwege het opengooien van de grenzen terwijl ze heel Africa uitnodigen en het ontrbeken van de minimaal vereiste controles, worden de oorspronkelijke bewoners blootgesteld aan alle soorten besmettingen c.q. misdaden waar ze kennelijk mee moeten leren leven.

  Like

 4. themis // juli 16, 2019 om 15:57 //

  @dagroosje; ze willen niet dat we er mee leren leven, ze willen dat we er aan doodgaan.

  Like

 5. Natuurlijk brachten/brengen migranten ziekten met zich mee! Dat is nooit een vraag geweest, dat gebeurt altijd:toen Amerika werd ‘ontdekt’, werden de oorspronkelijke (!) bewoners, de Indianen besmet met o. a. mazelen, waar zij in grote getale aan stierven! Evenals in de onze landen, want toen bestond er nog geen vaccinatie. Dankzij deze vaccinatie-programma’s, hebben wij deze “kinderziekten” vrijwel uitgebannen. Doordat de immigranten, vaak uit landen in Afrika, waar dit niet gebeurt, worden, mede door ouders die, al of niet terecht, hun kleine kinderen niet willen laten vaccineren, deze én anderen blootgesteld aan deze ziekten, die soms een dodelijke afloop hebben. Dat is buiten de onrust, vernielingen, intimidatie etc. die de ongeremde immigratie, die aangewakkerd wordt door de’linkse elite’, teweeg brengt. Ook een manier om de burgers “mond – dood’te maken???!!!

  Like

 6. Dagroosje // juli 16, 2019 om 17:56 //

  Hopelijk zal de linksliberale “elite” hiermee als eerst mee worden gefronteerd. Want voor geld en macht kan je in de regel geen gezondheid kopen, zeker als sommige bacterieën of virussen de overhand krijgen en resistent worden. Dan hoop ik dat ze met bosjes het loodje gaan leggen, want dat is de enige manier om eindelijk van ze verlost te gaan worden

  Like

 7. Beetje naief om te denken dat de echte elites hiermee geconfronteerd gaan worden.
  De echte elites heeft middelen, die wij niet tot onze beschikking hebben of ooit zullen krijgen..
  En als de medische wereld er dan toch bij toeval achter komt, dan grijpt de elite hard in, zodat het product nooit op de markt komt.
  De genezing van kanker bijvoorbeeld. Te genezen in 48 uur.
  Maar de vruchten boom is om ‘gezondheids’ redenen van de markt gehaald.
  Niemand hoeft dood te gaan aan kanker:
  De echte elites halen niets voor niets ongeveer de 100 jaar. (Rockefeller 101, Bush 94, Queen Elizabeth 95 en verder)

  Like

 8. ….wie gaat dat betalen, wie heeft zoveel geld? Wie heeft zoveel ping ping ping wie heeft zoveel geld?

  Er komt ook niks goeds van die gasten. eerst vreemde mutaties van geslachtziekten, nu weer TBC en wat al was: het alles oerheersende luiheids virus; helaas resistent tegen alle behandelingen behalve tegen deportatie.

  Like

 9. Greengo // juli 17, 2019 om 01:24 //

  @Rinske de Vries

  Als je eens tijd hebt ….. :

  https://stichtingvaccinvrij.nl/bmr-vaccin/

  Like

 10. skeeter // juli 17, 2019 om 16:04 //

  brengen niet alleen de witte pest maar zijn ook nog eens de witte pest.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s