Nieuw

Merkel uitgefloten en uitgejouwd in Dresden

Saksen/Dresden – Bondskanselier Angela Merkel (CDU) werd maandag tijdens haar bezoek aan Dresden uitgejouwd en uitgefloten door Pegida demonstranten.

“Wegwezen” en “Merkel moet vertrekken”. De burgerbeweging Pegida gebruikte zijn maandagavond wandeling voor een uitstapje naar het Albertinum. De woordvoerder van de alliantie, Lutz Bachmann, had ook een spontane demo voor het gebouw aangekondigd. De ontmoeting duurde slechts enkele minuten nadat Merkel maximaal was afgeschermd.

Net als haar betonnen kameraden stak Merkel ondanks schrille fluitjes stoïcijns haar hand op om na de onvriendelijke groet te verdwijnen in het gebouw, waar ze – vermoedelijk voor een zorgvuldig uitgekozen publiek – samen met haar partijleider Michael Kretschmer (CDU), nog steeds bewindvoerder van Saksen, de onschuldige vragen onder ogen zag.

Bron:
Merkel in Dresden ausgepfiffen und ausgebuht
Jouwatch

Hier een wat langere video waarin ook te zien is dat ze, eenmaal binnen, wat babbelt over democratie alsof het volk ooit heeft mogen stemmen over de invasie.

In Saksen wordt het bijna onmogelijk om de na de verkiezingen op 1 september een coalitie te maken zonder het AfD:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Merkel uitgefloten en uitgejouwd in Dresden

 1. Frau Merkel, u houdt absoluut geen rekening met uw kiezers, dit is geen democratische houding. U neemt het woord ‘democratie’ in de mond, spreekt erover, alleen dicteert u, wat elke elitaire, irriele machthebber, doet. En stuurt zo aan op een bloedige burgeroorlog. Is dat echt wat u wilt?!

  Like

 2. antiislamnu // juli 16, 2019 om 23:59 //

  Kijk de video het loopt daar echt uit de hand niet normaal wat daar allemaal gebeurt made in germany = dadelijk gelijk aan made in China

  Like

 3. Greengo // juli 17, 2019 om 00:59 //

  Kijk: Angela Kasner Merkel

  ‘Angela Kasner (alias Merkel), the flagship of mass
  immigration in Europe, receiving the Award of Merit of
  “Jewish” masonic lodge B’nai B’rith.’

  ‘The masonic hatred against Christians, the
  Kalergi Plan and the New World Order – 2017

  Offering EU nationals political asylum, having the premeditated intention of torturing
  us, is the most perverse, incoherent and criminal policy that any European government
  could implement, in violation of all basic legal and moral rules and hospitality traditions
  of the Western world. A country like Belgium, that used to be an exemplary Catholic
  country, has became a brothel of anti-Christian hate due to the subversive infiltration in
  its power institutions of the minions of a satanic sect called Masonry. The same applies
  to most (all?) European regimes and the EU institutions.’

  By Gustavo Calandra

  https://tuttaunaltrastoriaitaliana.com/wp-content/uploads/2019/07/Genocide-of-Europeans1.pdf

  Like

 4. Greengo // juli 17, 2019 om 03:05 //

  Pas wanneer het bloed in de straten ligt, zal dat deel van de bevolking z’n ogen opendoen die nu nog 40 kilometer gesponsord gaan lopen ‘voor de vluchtelingen’.

  Naïef, wereldvreemd en zich nochtans bevindend in de comfortzone.
  Tegengeluid per direct afwijzend en stigmatiserend.

  Politici? Het overgrote deel daarvan speelt het spelletje van zien, horen, zwijgen. Vooral het laatste aangezien men er wel voor zorgt dat ze er niet teveel van horen en zien.

  Zich nochtans bevindend in de comfortzone.
  Tegengeluid per direct afwijzend en stigmatiserend.

  Onderstaande tekst vind ik vol toepasselijk op de situatie waar wij, Nederlanders respectievelijk Europeanen ons vandaag de dag in bevinden en ik wacht op de dag dat het integere deel van de vertegenwoordigers van ons Rechtssysteem respectievelijk Rechtssystemen de schuldigen berechten gelijkwaardig aan het delict.

  Dat deel van het antwoord op vraag 11 en betreffende de definiëring van Terrorisme:

  ‘Terrorisme: het uit ideologische motieven dreigen met, voorbereiden of plegen van op mensen gericht ernstig geweld, dan wel daden gericht op het aanrichten van maatschappij ontwrichtende zaakschade, met als doel maatschappelijke veranderingen te bewerkstelligen, de bevolking ernstige vrees aan te jagen of politieke besluitvorming te beïnvloeden.
  Dit zijn ‘werkdefinities’ die in Nederland worden gebruikt voor terrorisme vanuit beleidsmatig en strategisch perspectief. Voor de juridische definitie van een terroristisch misdrijf, zie artikel 83 juncto 83a van het Wetboek van Strafrecht.’

  Bron:
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2018/09/26/beantwoording-feitelijke-vragen-over-steun-aan-gematigde-gewapende-oppositie-in-syrie

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s