Nieuw

Matteo Salvini blijft winnen in peilingen – De harde lijn tegen de invasie werpt vruchten af

De Lega van minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini blijft winnen in peilingen. De harde koers tegen illegale migranten en smokkelaars van NGO’s werpt zijn vruchten af.

De Italiaanse rechtse Legapartij onder leiding van minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini wint steeds meer aan populariteit. Een peiling die tijdens de geschillen tussen de Italiaanse regering en de zogenaamde mensenrechten-NGO’s is uitgevoerd, getuigt van een sterke stijging.

Volgens een onderzoek van het opinieonderzoeksinstituut SWG kan de Lega nu rekenen op 37,5 procent van de stemmen. Dit werd gemeld door de Italiaanse zakenkrant “Sole 24 Ore”. Een stijging van ongeveer vier procent ten opzichte van de Europese verkiezingen op 26 mei, waarbij de rechtse partij al een recordresultaat behaalde.

Daarmee heeft de Lega als sterkste partij ongeveer vijftien punten voorsprong op de sociaal-democratische oppositiepartij. Met 17,4 procent kwam de coalitiepartner “Five-Star Movement”, die bij de parlementsverkiezingen in maart 2018 met 32 procent van de stemmen de sterkste partij werd, op de derde plaats.

Bron:
Rekordwert: Salvinis harte Linie hilft der Lega
Contra-Magazine

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Matteo Salvini blijft winnen in peilingen – De harde lijn tegen de invasie werpt vruchten af

 1. Oh, hadden wij ook maar een Salvini hier, helaas zitten we hier opgescheept met een zootje slappe lullen die er NIET voor ons zijn.

  Like

 2. antiislamnu // juli 17, 2019 om 01:04 //

  Hier in Nederland alles soft poldermodel rotzooi politiek kijk naar de islamitische kut school in Westland minister negeert gewoon de wil van de bevolking school draagt nergens toe bij behalve twee deling in de maatschappij minister wilt het zelf ook niet en toch moet die kut school er komen dit gedram en gejankt van die kut moslims moet echt een keer afgelopen zijn

  Like

 3. Dagroosje // juli 17, 2019 om 10:00 //

  Tot zo lang het Nederlandse volk Rutte en zijn kabinet verheerlijkt zal er niets veranderen. Dat het land in deze situatie is terechtgekomen heeft het volk, eveneens als in andere West Europese landen grotendeels aan zich zelf te danken.

  Like

 4. Greengo // juli 17, 2019 om 17:11 //

  17/07/2019
  Journalists confront Salvini in fiery press conference, Buzzfeed, Russia, Moscopoli, subtitles

  ‘Buzzfeed have published an audio recording and transcript of a meeting in Moscow during which Gianluca Savoini appears to be negotiating an illicit oil sale with Russian individuals,
  with the intention of siphoning off 65 million euros to fund Lega’s European election campaign.
  The nature of Savoini’s relationship with Salvini, whether Salvini knew about the negotiation, and whether the deal actually went ahead, is all unclear.’

  https://www.buzzfeednews.com/article/albertonardelli/salvini-russia-oil-deal-secret-recording

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s