Nieuw

Diversiteit is onze kracht – Ons voer moet nu verzegeld worden omdat negers, transdwazen en communisten er in spugen

Het voer in kwestie is gif, maar desalniettemin.

Het komt door dit soort fijne cultuurverrijkende acties:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Diversiteit is onze kracht – Ons voer moet nu verzegeld worden omdat negers, transdwazen en communisten er in spugen

 1. Herman Peter // juli 17, 2019 om 18:44 //

  Indien ik hier op deze rubiek reageer ,betreffende de bovenstaande artikels en berichten ,val ik dan ook onder de censuur van facebook ?Indien dat zo is ,kan ik beter niets neerschrijven ,want dat ik dan zowiezo gecensureerd word staat vast …!

  Like

 2. sandra // juli 17, 2019 om 20:26 //

  Vreselijke diepgewortelde troetelberen is al bezig onze levens hel te maken. Ik durf wel te schrijven. Waar zijn deze gestoorde meer toe in staat. Verkrachten : bi geile negerin woont naast mij gelit op mij viese trut. Smerige ratten zijn het net chinezen.

  Like

 3. Nederlander // juli 18, 2019 om 02:13 //

  Wat een Fophef weer.
  Fimpje 1 als je goed kijkt zie je dat ze aan het plastic likt waarmee de ijsbeker is verzegelt.
  Fimpje 2 er staat 1 fles tussen de rest die geen plastic zegel heeft waar hij/zij een slok uit neemt, de rest is gewoon verzegeld.

  Weltrusten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s