Nieuw

Babyboom onder migrantenmoeders – 420.000 nieuwe schoolplekken nodig in Engeland

Engelse scholen zullen de komende tien jaar bijna 420.000 extra schoolplaatsen moeten vinden, deels vanwege een babyboom onder migrantenmoeders.

Het Ministerie van Onderwijs heeft gemeld dat, terwijl de laatste projecties suggereren dat “Directe immigratie van buiten het Verenigd Koninkrijk geboren leerlingen een zeer klein effect heeft op de schoolgaande bevolking” in vergelijking met het geboortecijfer, het geboortecijfer “op zijn beurt weer wordt beïnvloed door een toename van het aantal kinderen dat geboren wordt door vrouwen die niet in het Verenigd Koninkrijk geboren zijn (en die over het algemeen hogere vruchtbaarheidscijfers hebben)”.

Een document dat de onderliggende methodologie van de nieuwe cijfers toelicht, verklaart dat “Veranderingen in de populatie die de schoolleeftijd heeft bereikt, grotendeels wordt veroorzaakt door een stijging van het geboortecijfer en niet zozeer door directe immigratie”, maar “dat geboortecijfer op zijn beurt weer wordt beïnvloed door een stijging van het aantal kinderen dat wordt geboren door vrouwen die niet in het Verenigd Koninkrijk geboren zijn”.

“Het aantal kinderen dat geboren is uit vrouwen die niet in het Verenigd Koninkrijk geboren zijn, is tussen 2002 en 2013 (de jaren waarin veel kinderen die nu op school zitten, geboren zijn) met ongeveer 75 procent gestegen”, voegt de regering eraan toe – hoewel het lijkt alsof ze zich inspannen om dit cijfer te bagatelliseren door te suggereren dat “dit over het algemeen een periode van grotere geboorten was”.

Neil Anderson, uitvoerend directeur van de Migration Watch UK denktank, leek te suggereren dat het Ministerie van Onderwijs de omvang van de uitdaging onderschatte en vertelde Breitbart Londen dat “Duizenden scholen in Engeland uit hun voegen barsten in het kielzog van de bevolkingsgroei, waarvan vier vijfde sinds 2001 gedreven wordt door massale immigratie”.

De heer Anderson zei dat het duidelijk was dat “de netto komst van 250.000 mensen per jaar alleen maar een enorme impact kan hebben op de schoolcapaciteit”, en voegde eraan toe dat het “de hoogste tijd was dat de regering het probleem begon aan te pakken door haar belofte om de immigratie terug te dringen, na te komen.

De Tory Party beloofde de netto-immigratie “van de honderdduizenden naar de tienduizenden” te verminderen “vóór de laatste drie algemene verkiezingen”, maar de immigratie van buiten de EU – de enige vorm van immigratie die de Britse regering grotendeels kan beheersen – heeft in feite het hoogste punt van de afgelopen 15 jaar bereikt.

Voormalig minister van Financiën George Osborne heeft gesuggereerd dat dit komt omdat de leiding van Tory zich persoonlijk verzet tegen het verminderen van de netto-immigratie, en heeft nooit serieuze pogingen ondernomen om dit te doen.

Bron:
Migrant Baby Boom: English Schools Need 418,000 Extra Places
Breitbart

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

6 Comments on Babyboom onder migrantenmoeders – 420.000 nieuwe schoolplekken nodig in Engeland

 1. Dat is van het ontstaan van de islam: vrouwen misbruiken als”fokmerrie’s”, deze beklagenswaardige, vaak heel jonge vrouwen, die niets, maar dan ook niets hebben in te brengen, over het aantal zwangerschappen/kinderen. Ik weet, dat er onder de moslim-vrouwen zijn, die niet doorlopend zwanger willen zijn, of een grote kinderschare willen hebben. Maar het is DE manier om als moslims de overhand te krijgen, en zo de oorspronkelijke burgers de islam, sharia, etc. via de politiek en allerlei invloedrijke plaatsen, op te dringen. Zo niet:”kop eraf!” of op zijn minst als minderwaardig te be-(mis-) handelen. Birmingham is een schrijnend voorbeeld.”No go-gebieden, waar de Engelsen beter niet kunnen /mogen komen. De Engelse regering behoort dit NIET te tolereren, bescherm uw burgers!! GOD BLESS YOU! Not Allah from the Koran. He is a different god.

  Like

 2. skeeter // juli 16, 2019 om 21:30 //

  Een berg inteelt, weggegooid geld om die troep wat proberen bij te brengen

  Liked by 1 persoon

 3. Is de evolutietheorie van Darwin niet: Het is niet de sterkste soort die overwint, de winnaar is de soort die zich het best kan aanpassen aan de leefomstandigheden.

  Like

 4. Greengo // juli 16, 2019 om 22:03 //

  Gewoon simpel houden, net als in een groot deel van de islamitische landen. Onderwijs is dan niets meer dan koran-onderwijs en (niet alle) meisjes gaan naar school. Probleem opgelost.

  Hetzelfde voor de arbeidsverdeling: mannen werken buitenshuis (wit, zwart of grijs), homo’s bestaan niet en vrouwen werken binnenshuis. Scheelt ook weer in de krapte op de arbeidsmarkt.

  Dan het woningtekortprobleem: tot aan het huwelijk blijft men thuis wonen; homo’s bestaan niet en het is vrouwen, uiteraard, verboden om zonder man een huis in beslag te nemen.

  De onrechtmatige vrouwen- en seniorenopvang kunnen gesloten worden, net als alle kledingboetieks met westerse kleding, volgens insiders van de islam opgezet door de joodse industrie, en gebouwen als deze bieden goede ruimte om koran-onderwijs te leveren.

  Tal van mogelijkheden. Als je het maar wilt zien.

  Kuch.

  Like

 5. Ik leesde dat er grotere scholen moeten komen in Engeland maar als je naar de foto goed kijk zou ik zeggen en bredere stoepen zijn ook van belang.

  Like

 6. sandra // juli 17, 2019 om 23:27 //

  Dit gebeurt hier ook zwarten pakistanen turken parasieten. Allleen fucken de staat betaald rot zieke parasieten en janken ziekelijk lastig vallen. Troetel dieren van de staat der nederlanden. Mij het leven zuur maken rioolratten. Alleen maar hand ophouden en profiteren de boel kapot. Nooit van werken gehoord alleen zichzelf voorplanten en profiteren. Arbeidsmoraal hebben hun niet geiten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s