Nieuw

Politie totaalcorrupt

Tientallen foute agenten geschorst

Tientallen agenten zijn de afgelopen weken door verschillende eenheden in het land geschorst vanwege integriteitsaffaires en schending van het ambtsgeheim. Dit lijkt nog maar het topje van de ijsberg, zo blijkt uit een geheim rapport.

AD >>

Omgekocht door Marokkaanse drugsbendes en doodseskaders van onder andere Ridouan Taghi meldt de krant. Of al die tientallen agenten allochtonen zijn meldt de krant niet maar het is bekend dat er een enorme oververtegenwoordiging van allochtone agenten bij integriteitsschandalen is. En de politieadviseur van de diversiteitsraad maar zaniken over moslimfobie bij ’s lands dienders.

En het is nog veel erger dan de krant meldt, want de politie heeft geen tijd voor de eigen aangiftes:

‘Waarschijnlijk is dit het topje van de ijsberg’, zo staat in het rapport. Bronnen rond de politie vertellen dat de Rijksrecherche nog een groot aantal onderzoeken op de plank heeft liggen, maar vanwege capaciteitsproblemen niet alle meldingen kan onderzoeken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1411 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Politie totaalcorrupt

 1. Greengo // juli 15, 2019 om 19:55 //

  Tig jaren geleden reeds voorspeld, dus neen, wij zijn niet verbaasd. Wel teleurgesteld en dat is zachtjes uitgedrukt.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // juli 16, 2019 om 01:36 //

  Ben een keer aangehouden door mocro agent krijg worden wisseling hij verliest kan mij niéts maken en geeft mij daarom maar een bekeuring omdat er een scheurtje in de plastic pagina zit ondeugdelijk paspoort zij de mongool.
  Naar rechtbank mijn verweer was dat het doel van een bekeuring een corrigerende werking heeft en niet bedoeld is om een braaf burger een oor aan te naaien rechter was het met mij een en gelukkig bekeuring gedeponeerd.

  Like

 3. sandra // juli 16, 2019 om 13:00 //

  Overheid criminieel pakt alles af, wil alles weten dus politie blijft niet achter. Politie is staat. O ja ik ben geen racist of extremist ik ben
  gewoon gewoon. Corruptie komt in iedere ras voor. Zwart blank bruin etc etc.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s