Nieuw

Police Find Epstein Passport With Different Name And Saudi Arabia Residence

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1421 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Police Find Epstein Passport With Different Name And Saudi Arabia Residence

 1. vonpuffelen // juli 15, 2019 om 22:15 //

  Saudi Royal Family Surprised by Lack of Ties to Jeffrey Epstein

  Like

 2. vonpuffelen // juli 15, 2019 om 22:18 //

  https://www.themideastbeast.com/
  saudi-royal-family-surprised-by-lack-of-ties-to-jeffrey-epstein/

  Like

 3. Republikein // juli 16, 2019 om 01:00 //

  De waakhondgroep Judicial Watch heeft net een rechtszaak aangespannen om aan het licht te brengen hoe de Amerikaanse belastinggelden door USAID zijn verduisterd om de initiatieven van de miljardair George Soros te financieren, wiens cultureel-marxistische agenda en handelsmerk aanzetten tot wereldwijde opstand en destabilisatie. Het is nauwelijks een geheim dat Soros en de CIA de Nieuwe Wereldorde vertegenwoordigen die de sloopballen van de Soros en de CIA vertegenwoordigen die heimelijk Luciferian sodomie tegen kinderen bevorderen.

  http://robscholtemuseum.nl/joachim-hagopian-pedophilia-and-empire-10-anatomy-of-the-luciferian-elites-global-child-sex-trafficking-pedophile-operations/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s