Nieuw

Piratenkapitein Carola Rackete ontvangt Franse Medaille van Verdienste – Salvini woest

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini heeft Frankrijk beschuldigd van “hypocrisie” omdat de stad Parijs kapitein Carola Rackete van Sea Watch met een medaille van verdienste heeft geëerd. “Ze onderscheiden de Duitse kapitein Carola Rackete als een heldin, maar het was Parijs dat niet reageerde op haar kreten om hulp,” zei Salvini zaterdag.

Hij publiceerde een e-mail van de kapitein waarin zij uitlegde dat Malta en Frankrijk haar een haven hadden geweigerd.

Carola is als “de meest gewelddadige van de gele vestenbeweging” omdat ze met de “Sea-Watch 3” een boot van de Italiaanse financiële politie heeft geramd en het leven van de politieagenten op het spel heeft gezet, aldus Salvini.

Rackete en tientallen migranten waren zonder toestemming de haven van Lampedusa binnengekomen. Zij worden in Italië onderzocht. De 31-jarige Piratenkapitein heeft een rechtszaak tegen Salvini aangespannen wegens het sturen van haatberichten tegen haar en het aanzetten van andere mensen.

Bron:
Carola Rackete bekommt französische Verdienstmedaille – Salvini stinksauer
Focus

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1420 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Piratenkapitein Carola Rackete ontvangt Franse Medaille van Verdienste – Salvini woest

 1. antiislamnu // juli 15, 2019 om 22:15 //

  Wat een vieze hypocrieten zijn die Franse om te kotsen

  Like

 2. Ramuntxo // juli 15, 2019 om 22:28 //

  De franse medaille van verdienste ? Pff …. !
  Dat kregen in de jaren ’50 de franse doodseskaders in Algerië ook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s