Nieuw

Orbán waarschuwt voor “miljoenen immigranten” – “Respect voor je land, de vertegenwoordiging van nationale belangen en de strijd voor onze rechten is een kwestie van verplichting voor rechts”

Screenshot YouTube.

De massale immigratie naar Europa is nog niet voorbij. Het is net begonnen, en daarom moeten de Europese landen nu serieus beginnen met het “beschermen van hun volk”, zegt de Hongaarse premier Viktor Orbán.

De Hongaarse premier Viktor Orbán waarschuwt luidkeels dat immigratie naar Westerse landen geen tijdelijk verschijnsel is, maar een langetermijnverschijnsel. De EU moet zich hierop voorbereiden.

Orbán is pessimistisch over deze kwestie, die hij absoluut als de belangrijkste in de hele EU beschouwt.

– De migratiedruk zal de komende decennia alleen maar verder toenemen. De Europese bevolking daalt, terwijl het tegendeel het geval is in plaatsen als Azië of Afrika. Deze situatie vereist een veel sterker grenscontrolesysteem. Er zullen miljoenen mensen komen en een van onze belangrijkste taken zal de verdediging van onze bevolking zijn, zegt hij.

En hoewel zijn regeringspartij Fidesz succesvol was bij de EU-verkiezingen in mei, zal er geen feest worden gevierd totdat de kwesties van terrorisme, veiligheid en immigratie zijn opgelost.

– Er zijn de afgelopen vijf jaar veel fouten gemaakt, die Brussel heeft laten schieten. Ondanks ons huidige succes in de Europese politiek, zullen we dit pas vieren als deze zijn gecorrigeerd. We zullen ons succes pas kunnen vieren als het probleem van terrorisme, publieke veiligheid en migratie is opgelost, zei premier Orbán in Kossuth Rádió’s, schrijft About Hungary.

Gevraagd naar de prestaties van de Hongaarse oppositie bij de Europese verkiezingen, nam de minister-president een sceptische toon aan en uitte een populair gezegde om de historische verschillen tussen rechts en links te benadrukken. .

– Zoveel landen, zoveel gewoonten. Terwijl rechts het nationale karakter respecteert, volgt links een internationalistische agenda. Respect voor ons land, de vertegenwoordiging van nationale belangen en de strijd voor onze rechten is een kwestie van verplichting voor rechts. Aan de linkerkant kan dit niet verder van de zaak verwijderd zijn. Dergelijke verschillen zijn des te meer naar voren gekomen door de Europese verkiezingen. Ik zou niet durven te zeggen dat we dol zijn op onze tegenstanders… Maar we kunnen onze vijanden nooit meer haten dan dat we van ons land houden. Dit is hoe wij aan de rechterkant graag denken, maar links ziet het anders, aldus de Hongaarse minister-president.

Het was een scherpe opmerking over het feit dat de Hongaarse oppositie in het Europees Parlement samenspande tegen Fidesz-kandidaten en tegen hen stemde bij de verkiezingen voor de voorzitters van de EP-comités. Het is mislukt; de Fidesz-leden werden desondanks gekozen.

– In Fidesz zijn we ervan overtuigd dat je je vijanden niet moet kwetsen ten koste van je land. Zij zijn het daar niet mee eens. Voor degenen die herinneringen hebben aan het communistische tijdperk, zou deze corrupte denkwijze wel eens een belletje kunnen doen rinkelen, zegt de premier

De premier is van mening dat globalistische politici van de EU immigratie proberen te legaliseren, terwijl Hongarije precies het tegenovergestelde wil doen.

– Europese politici willen illegale immigratie legaliseren, omdat ze denken dat dat de juiste oplossing is. Wij zien het anders. De daling van de bevolking moet worden opgelost door een beter gericht reproductiebeleid, daarom organiseerden we een nationale raadpleging, waar honderdduizenden de kans kregen om hun mening te laten horen. En zelfs dan, drukt dat ons nog in de minderheid, terwijl we de kans hebben aangegrepen om naar de stem van ons volk te luisteren. De vraag blijft: hoe gaan we de toegewezen budgetten uitvoeren? Wanneer zullen de Europese partijen beseffen dat migratiebevordering meer nadelen dan voordelen heeft?

Volgens Orbán hebben de Visegrad-landen – Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije – steeds meer invloed in de EU en vertegenwoordigen ze nu 63 miljoen mensen. Dit terwijl tegelijkertijd het gemakkelijker is geworden om het eens te worden met Roemenië en Kroatië. Hij legt ook uit dat de Hongaarse economie nu zo sterk is dat ze geen EU-geld nodig heeft, maar dat de bijdragen de groei van het land nog meer kunnen versnellen.

– Onze financiële sector floreert, de economie heeft een voortdurende periode van gestage groei doorgemaakt en ons succes om een goed afgerond en doordacht economisch beleid te voeren heeft erkenning gekregen in binnen- en buitenland. We hebben geen Europese financiering nodig. Wij zijn onafhankelijk. Financiering kan de groei echter versnellen, aldus de premier.

– We hebben een sterker Europa nodig, en dat kan alleen met de hulp van machtigere natiestaten.

Bron:
PM Orbán: Migration will continue to define future political debates
About Hungary

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8480 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Orbán waarschuwt voor “miljoenen immigranten” – “Respect voor je land, de vertegenwoordiging van nationale belangen en de strijd voor onze rechten is een kwestie van verplichting voor rechts”

 1. MP:Laat u ook eens zo een geluid horen!! RESPECT voor uw land /burgers. En niet ononderbroken ‘asielzoekers’ op onze sociale voorzieningen, woningen etc. laten afkomen! GENOEG IS GENOEG! Onze “democratie” ondermijnende horden, daar is geen draagvlak meer voor. Luister naar de mensen die niet meer “thuis zijn” in hun straat, omdat het een “no go zone” is, of dreigt te worden. Wrijf eens goed in uw ogen, en kijk wat er echt gaande is in dit, door u genoemde “prachtland”, dat is het voor vele autochtone Nederlanders, echt niet meer…..

  Like

 2. Rutte laat graag zien dat hij bij de orde van de volgbare en onderdanige schapen hoort:
  Het kritische en superieure Ramshoofd kijkt mee met alles wat hij doet!

  Like

 3. Schreuder // juli 16, 2019 om 08:34 //

  Nou dat scheelt weer 4 miljard euro dus….. ik zou zegge stort maar weer terug orban…

  Like

 4. koddebeier // juli 16, 2019 om 13:05 //

  De Europese bevolking daalt, terwijl de migratiedruk verder zal toenemen, wie gaan dan straks al die uitkeringen betalen ??? Want ze komen echt niet om te werken !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s