Nieuw

Meerdere LHBTQ-vrije steden in Polen

Zo’n 30 regio’s in Polen dagen nu de cultureel marxistische LHBTQ-maffia uit en verklaren zichzelf tot LHBTQ-vrije steden. Men is van mening dat homoseksualiteit indruist tegen de traditionele Poolse gezinswaarden.

Er zijn ongeveer 30 steden in Polen die zichzelf voor de parlementsverkiezingen van het najaar LHBTQ-vrij hebben verklaard.

Een van de steden is Swidnik in Oost-Polen, waar tijdens een gemeentebijeenkomst in maart een voorstel werd ingediend om beperkingen in te voeren voor de verspreiding van de LHBTQ-ideologie in verblijven, scholen en werkplekken. Een dertigtal andere plaatsen hebben soortgelijke beperkingen ingevoerd.

De campagnegroep bestaat uit zowel schoolleiders als leraren, waaronder Agata Gburczyk, die op de middelbare school lesgeeft. Zij is van mening dat homoseksualiteit indruist tegen de traditionele Poolse gezinswaarden.

– Ik zie een bedreiging omdat een van de doelen voor homoseksuelen is dat mensen die partners zijn, of hoe je zo’n relatie zou moeten noemen, kinderen willen adopteren en dat is een aanval op onze traditionele gezinswaarden, zegt Gburczyk tegen een verslaggever van het persbureau ThomsonReuters.

Een andere inwoner van Swidnik is Teresa Drzewiecka die opgroeide tijdens de Tweede Wereldoorlog toen Duitse- en Sovjet-troepen voor haar geboorteplaats vochten. Nu is ze 83 jaar oud en ziet ze een nieuwe bedreiging voor haar land, namelijk LHBTQ-personen.

– Laat kinderen een vader en een moeder hebben, niet zulke afwijkingsgevallen. Anders zullen er steeds minder kinderen zijn en zal Polen slinken, zegt Drzewiecka.

Meningen die binnen het globalistische EU-omvolkingsproject als discriminerend of zelfs onwettig worden beschouwd, worden in Polen, waar de LHBTQ-rechten als zeer omstreden worden beschouwd, vrijelijk besproken, zowel vóór de EU-verkiezingen als de komende parlementsverkiezingen van het najaar.

In een verbeten campagne heeft de regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) de LHBTQ-rechten als gevaarlijke buitenlandse ideeën aangeduid, omdat ze de traditionele waarden van het katholieke land ondermijnen.

De partij is ook zeer kritisch over een nieuw programma voor seksuele voorlichting, ontworpen volgens de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), voor schoolkinderen in de Poolse hoofdstad Warschau. Het programma is scherp bekritiseerd en wordt beschouwd als “seksualisering van kinderen”.

De Poolse president Andrzej Duda heeft eerder verklaard dat hij serieus zou kunnen overwegen om een wet te introduceren die “homopropaganda” in scholen en scoutingorganisaties verbiedt.

– Ik ben van mening dat dit soort propaganda niet in scholen zou moeten gebeuren, het moet consequent worden bestreden, aldus Duda.

Bron:
Polish towns go ’LGBT free’ ahead of bitter European election campaign
Poland: President Andrzej Duda considering ‘gay propaganda’ ban

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Meerdere LHBTQ-vrije steden in Polen

  1. De haat is toch vooral op religie gefundeerd. Het is toch altijd weer het een of het andere uiterste!? Gewoon een degelijk hoofdstuk over homosexuelen tijdens maatschappijleer is toch geen probleem? Zolang het boven de gordel blijft? Denk aan de strijd om emancipatie, hoe je met die mensen om kan gaan, dat bijna iedere familie er wel 1 heeft, dan lijkt mij dat niemand het er verder over hoeft te hebben.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s