Nieuw

James Bond wordt in de volgende film vervangen door een negerin

Politiek correcte 007 transformatie. Van blanke man Daniel Craig naar zwarte vrouw Lashana Lynch. © Youtube/Handout/MCT

De legendarische Britse spion James Bond neemt ontslag en wordt in de komende Bond-film vervangen door een negerin.

Het geheel lijkt in eerste instantie op een politiek correcte grol, maar volgens de Daily Mail zal de zwarte actrice Lashana Lynch in de volgende Bond-film “agent 007” spelen.

Het tijdschrift meldt dat het de feministische scenarioschrijver Phoebe Waller-Bridge was die “tussenbeide kwam” en ervoor zorgde dat de beslissing werd genomen.

Nadat Daniel Craig had aangekondigd dat hij zou stoppen met het spelen van agent 007, werd er over gespeculeerd en werd geëist dat een vrouw of een zwarte de missie zou overnemen.

Lashana Lynch zal echter geen gender-verwarde James Bond spelen, doch een nieuw personage die de rol van agent 007 overneemt wanneer Bond met pensioen gaat in Jamaica.

Eén bron rapporteert aan de Daily Mail dat een belangrijke scène in de film laat zien hoe Q uitroept “come in 007”.

– En daar komt Lashana binnen die zwart, mooi en vrouw is. Het zal ervoor zorgen dat mensen de popcorn op de vloer laten vallen.

Het personage James Bond zal echter ook deel uitmaken van de komende film en zal door M terug in dienst worden geroepen om een nieuwe wereldwijde crisis aan te pakken, schrijft The Daily Mail. Bond wordt gespeeld door Daniel Craig.

De opname van de nieuwe Bond-film, die de 25ste in de serie zal zijn, is al begonnen.

Daily Mail’s bron stelt ook dat degenen die werken met de film zijn verboden het woord “Bond girls” (Bond meisjes) te gebruiken, maar in plaats daarvan “Bond women” (Bond vrouwen) moeten zeggen.

Bron:
The black woman who will be the next 007: New James Bond film will feature British actress Lashana Lynch taking over the famous codename (but that doesn’t stop legendary agent trying to seduce her)
Mail Online

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8480 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on James Bond wordt in de volgende film vervangen door een negerin

 1. themis // juli 15, 2019 om 14:52 //

  Zwarten laten sowieso hun popcorn op de vloer vallen, en hun plastic etensbakjes, en krakende papieren eetzakjes terwijl ze onder de film hard pratend zitten te eten. So, what’s new?

  Like

 2. Dennis // juli 15, 2019 om 15:38 //

  Wat een Nazi site hier seg. Volgens is het enige zwarte poepke da jullie gezien hebben in de spiegel. Onozelaars. Cordon Sanitair. Niet te hard huilen, laat de tranen je goedkope laptop niet stuk maken. Met die uitkering kan je zeker geen nieuwe halen…

  Like

 3. Nou doei he, Dennis …

  Like

 4. vonpuffelen // juli 16, 2019 om 11:21 //

  Onze geschiedenis is zo verneukt, dat beetje kan er ook nog wel bij.
  Een Engelse negerin die Martin Bormann uit Berlijn helpt ontsnappen.

  “John Ainsworth-Davis, [the personator for James Bond] took over responsibility for Op. James Bond, which saved Bormann out of Berlin.”

  http://www.redicecreations.com/news/2009/09sep/TheHitlerEscape.pdf

  Like

 5. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s