Nieuw

De Madam: Epstein Arrestatie werpt een licht op Clinton-Linked Socialite Ghislaine Maxwell

Na de arrestatie van de joodse pedofiele financier Jeffrey Epstein afgelopen zaterdag, hebben vele nieuwsorganen hun aandacht gericht op zijn langdurige confiante, socialite erfgename Ghislaine Maxwell – die door drie vrouwen is beschuldigd van het verwerven en opleiden van jonge meisjes om massages en seksuele handelingen uit te voeren voor de 66- jaar oude geregistreerde zedendelinquent en zijn medewerkers.

Maxwell, 57, komt van geld. Haar vader was de joodse uitgever Robert Maxwell – die zelf werd beschuldigd van het zijn van een Mossad dubbele (en mogelijk drievoudige) agent en een ‘slecht personage’ die ‘vrijwel zeker door Rusland werd gefinancierd’, aldus het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken. (Het blijven grappenmakers die Britten, waarom zou Rusland een Mossad-pion financieren die bovendien zelf al omkwam in het geld ? P.)

Robert Maxwell stierf in 1991, toen hij (zomaar) van zijn jacht viel, de Lady Ghislaine – hoewel de omstandigheden rond zijn ondergang bol stonden van speculatie (waaronder dat het een Mossad-moord was – een theorie die advocaat en oud Epstein-medewerker de joodse Alan Dershowitz in 2003 verwierp in een opiniestuk). (Dershowitz was een van de advocaten die de fopstraf voor Epstein regelde in 2005. P.)

Het is onbekend hoe Epstein en Ghislaine Maxwell elkaar ontmoetten – hoewel ze naar verluidt rond 1992 daten, kort na het overlijden van haar vader. Na het uit elkaar gaan bleven ze goede vrienden. In 1995 hernoemde Epstein de naam van een inmiddels overleden Palm Beach-bedrijf ‘Ghislaine Corp’, dat in 1998 werd opgeheven volgens de Wall Street Journal. In 2003 beschreef Epstein Maxwell als zijn “beste vriend”, die niet op zijn loonlijst stond – maar “toch een groot deel van zijn leven lijkt te organiseren.”

De Oxford opgeleide Maxwell, door velen omschreven als een man-eater (ze vliegt met haar eigen helikopter en is onlangs met [Bill] Clinton in Nello’s op Madison Avenue gaan dineren), woont een paar straten verderop in haar eigen herenhuis. Epstein wordt vaak gezien in de stad met een schare mooie jonge vrouwen, maar er is geen vetgedrukte naam om Maxwell te vervangen. “Je kunt over Jeffrey in de sociale columns lezen, maar er is veel meer over hem dan dat,” zegt Jeffrey T. Leeds van de private equity-firma Leeds Weld & Co. – New York Magazine (2002)

Maxwell was ook aanwezig bij de bruiloft van Chelsea Clinton – en is in verband gebracht met andere prominente mensen zoals prins Andrew, Donald Trump en Alan Dershowitz.

Beschuldigingen van het rekruteren van minderjarige meisjes

Maxwell werd door het vermeende Epstein-slachtoffer Virginia Giuffre beschuldigd van het aanwerven van de toenmalige 15 jarige in de seksuele slavernij terwijl ze werkte als een schoonmaakster bij President Trump’s Mar-a-Lago club.

Giuffre beweert in haar klacht dat Maxwell, de enige gedaagde in de zaak en de dochter van de overleden uitgever Robert Maxwell, regelmatig minderjarige meisjes voor Epstein aanwierf en dit deed toen ze in 1999 de kleedkamerbediende van $9 per uur in Mar-a-Lago benaderde over het geven van massages aan de rijke investeringsbankier.

Giuffre beweert dat Maxwell haar uiteindelijk heeft getraind in het geven van “massages” aan Epstein die seksuele handelingen inhielden en, in wezen, prostitutie. Toen Maxwell de beschuldigingen publiekelijk ontkende en Giuffre een leugenaar noemde in 2015, gaf dat haar de gelegenheid om naar de federale rechtbank te gaan en smaad-zaak in te dienen die nu voor de rechtbank staat.Politico.

Volgens uitspraken van de rechtbank zou Maxwell huishoudelijk personeel hebben ingehuurd, gecontroleerd en ontslagen, terwijl zij volgens the Journal de bezoeken van tientallen ‘massagetherapeuten’ naar de woning van Epstein leidde.

In verklaringen die in 2009 en 2010 zijn afgelegd in het kader van civiele rechtszaken tegen de heer Epstein, zeiden huishoudelijke werknemers dat Maxwell een centrale figuur was in het privéleven van de heer Epstein. Sommigen zeiden dat mevrouw Maxwell het huishoudpersoneel inhuurde, begeleidde en ontsloeg, terwijl ze de bezoeken leidde van tientallen ‘massagetherapeuten’ – typisch jonge vrouwen.

Juan Alessi, die in een van de verklaringen zei dat hij van 1992 tot 2002 diende als manager van het Palm Beach-huis, beschreef een mand met seksspeeltjes in de badkamercabine van mevrouw Maxwell. Hij zei dat hij ze vond als hij na bezoeken van de jonge vrouwen opruimde.WSJ

Maxwell werd in 2014 beschuldigd van medeplichtigheid bij het seksueel misbruik van Epstein en van het nemen van ‘talloze seksueel expliciete foto’s van minderjarige meisjes die betrokken zijn bij seksuele activiteiten’, waaronder Giuffre. Maxwell heeft de claims ‘voor de hand liggende leugens’ genoemd.

De beschuldigingen werden al in 2009 gedaan in rechtszaken over gedragingen die zouden hebben plaatsgevonden vanaf het midden van de jaren negentig tot het midden van de jaren 2000. Samen met de federale aanklacht in New York tegen de heer Epstein, beschrijven de civiele zaken een onderneming die zich richt op het verwerven en seksueel exploiteren van jonge vrouwen, en hen intimideert tot zwijgen.

Een aanklager in een proces uit 2017 noemde mevrouw Maxwell als ‘de hoogstgeplaatste werknemer’ van die vermeende onderneming, een rol waarin zij naar verluidt het huishouden en het seksleven van meneer Epstein had geleid. – WSJ

Hoewel Maxwell niet in verband is gebracht in verband met een van de activiteiten van Epstein, wordt er naar verwachting in de komende weken meer informatie over hun relatie onthuld. Voorafgaand aan de arrestatie van Epstein, beval een federaal hof van beroep in New York de vrijgave van maximaal 2.000 pagina’s aan gerechtelijke documenten van een rechtszaak uit 2017 tegen Maxwell – een beslissing die haar advocaat zegt te zullen aangaan.

Bron:
Meet The Madam: Epstein Arrest Casts Spotlight On Clinton-Linked Socialite
Zero Hedge

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1411 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on De Madam: Epstein Arrestatie werpt een licht op Clinton-Linked Socialite Ghislaine Maxwell

 1. tim pietersen // juli 15, 2019 om 22:03 //

  (Het blijven grappenmakers die Britten, waarom zou Rusland een Mossad-pion financieren die bovendien zelf al omkwam in het geld ? P.)

  maxwell is onderdeel van supranationale spionage niveau #rothchild

  Like

 2. tim pietseren // juli 15, 2019 om 22:18 //

  deze globalisten runnen beide zijden

  #chabad

  Like

 3. De linkse democrate en presidentskandidaat, Kamalah Harris, is een van de vele advocaten van Sexstein.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s