Nieuw

Amerika verwelkomt oneindig meer Indiërs om de Tech-sector over te nemen

Het waren ingenieurs uit India die de software programmeerden van de neerstortende Boeing’s 737 Max, dus wat is er logischer dan nog meer Indiërs te importeren om software te programmeren…

Breitbart:

De architect van het beruchte “Gang of Eight” -plan voor amnestie in 2013 verklaart de overwinning, want 140 House-republikeinen hielpen House Democrats aan een revisie waarmee India het GreenCard-systeem van de Verenigde Staten gedurende minstens tien jaar kan monopoliseren.

Immigratie advocaat Leon Fresco prijst House Republicans en House Democrats voor het bevorderen van HR. 1044, wetgeving die duizenden Indiase staatsburgers toestaat die Amerikaanse banen hebben aangenomen via programma’s zoals het H-1B-visum op verzoek van technische conglomeraten en Indiase outsourcingfirma’s om sneller green cards te krijgen om uiteindelijk het Amerikaanse staatsburgerschap te krijgen.

De wetgeving staat Indiërs toe om het Amerikaanse greencard-tsysteem de komende tien jaar effectief te monopoliseren, waardoor een constante stroom van buitenlandse werknemers naar de outsourcingslobby en technische reuzen zoals Amazon, Facebook en Google wordt geboden, waar Amerikaanse professionals gedwongen zullen worden om te concurreren om witteboorden-banen in de VS.

Fresco, die er prat op gaat dat hij de “primaire opsteller” is van het amnestieregime van de Gang of Eight van 2013 – de wetgeving die de meerderheid van de illegale vreemdelingen in de VS amnestie zou hebben verleend en zou hebben geholpen 32 miljoen in aanmerking komende kiezers van buitenlandse origine toe te voegen aan het Amerikaanse electoraat in 2036 – prees het feit dat de groene kaart is weggegeven:

Fresco applaudisseerde voor Rep. Dan Crenshaw’s (R-TX) verklaring van waarom hij voor het GreenCard weggeefplan stemde, en noemde het “de meest overtuigende verklaring” van de wetgeving:

Dit jaar keurde secretaris van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS), Kevin McAleenan, Fresco goed om lid te worden van de DHS-adviesraad, ondanks zijn fervente oppositie tegen de immigratie-agenda “America First” van president Trump.

Ondanks de bewering van technische bedrijven dat er een tekort is aan Amerikaanse arbeiders om felbegeerde, hoogbetaalde witte boorden te aanvaarden in de STEM-velden, komen jaarlijks ongeveer vier miljoen jonge Amerikanen het personeelsbestand binnen. Veel Amerikaanse arbeiders hebben zich uitgesproken over hoe ze werden ontslagen, vervangen en gedwongen om hun buitenlandse vervangers op te leiden.


Wie is Leon Fresco ? Je verwacht het niet:

Gonzalez shared stories about his family, and Fresco sought out guidance on how to find the right balance between work and life. Fresco told Gonzalez about growing up in the Cuban Jewish neighborhood of North Bay Village in Miami Beach and going to school with future football star Chad Johnson.

Grappig dat Breitbart niet vermeldde dat deze man lid is van dezelfde Levantijnse stam die de immigratiewet van 1965 heeft afgedwongen en de demografie van de Verenigde Staten fundamenteel heeft veranderd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1410 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s