Nieuw

14-jarige moslimleerling vermorzeld kaak van lerares – maande meisjes op school aan zich “in de naam van Allah” bescheidener te kleden

Een 14-jarige moslimleerling in Zwitserland heeft met zes slagen op haar gezicht de kaak van een 62-jarige lerares vermorzeld.

De kwestie heeft  Oostenrijk geschokt: Vorige week heeft een moslimleerling van de Chestenbergschool in Möriken-Wildegg de kaak van zijn lerares gebroken. Dit toen ze wilde controleren of de Syrische middelbare scholier een mes bij zich had – zoals hij in het verleden had gedaan.

Tijdens de controle werd de lerares aangevallen. Ze raakte de moslim niet aan, maar vroeg hem alleen om haar de inhoud van zijn tas te laten zien. De asielzoeker viel haar vervolgens aan en, volgens ooggetuigen, sloeg hij de 62-jarige onderwijzeres vijf tot zes keer met zijn vuist en de rand van zijn hand in haar gezicht. Toen ze vluchtte, heeft hij haar nog geschopt. De vrouw stond op het punt met pensioen te gaan. Naar verluidt is ze nog steeds in shock.

De Syriër kon kort na zijn misdaad gearresteerd worden. De gewelddadige moslim werd na twee dagen in hechtenis te hebben doorgebracht op vrije voeten gesteld. Het is nog steeds onduidelijk wat er vervolgens zal gebeuren. Het is echter duidelijk dat hij niet door zal gaan op de Chestenberg-school. Een van zijn vrienden, ook een Syrische moslim, werd een jaar geleden wegens disciplinaire problemen van school naar een “speciale omgeving” buiten het Chestenbergse schooldistrict gestuurd.

Deze “M.” sprak al geruime tijd over de koran en maande meisjes op school aan zich “in de naam van Allah” bescheidener te kleden en te gedragen. In dit verband zou hij met een dolk op de speelplaats van het Hellmatt schoolgebouw hebben gezwaaid. Dit leidde tot het feit dat hij elke keer zijn zakken moest legen voordat hij het klaslokaal mocht betreden. De islamiet behoort tot een kinderrijke Syrische familie die vijf jaar geleden naar Zwitserland emigreerde en van sociale bijstand leeft.

Bron:
Der 14-jährige Syrer schlug fünf- bis sechsmal auf seine Lehrerin ein – er fiel schon vorher negativ auf
Aargauer Zeitung

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on 14-jarige moslimleerling vermorzeld kaak van lerares – maande meisjes op school aan zich “in de naam van Allah” bescheidener te kleden

 1. Greengo // juli 15, 2019 om 19:18 //

  Nu, zoals bovenstaand artikel aangeeft, is het ernstig hoog tijd dat toekomstige en huidige onderwijsleerkrachten en gericht op alle leeftijden, zich de ´stress talen´ welke gekoppeld zijn aan de diverse uitheemse culturen die nu binnen onze grenzen leven, eigen te maken.

  Deze leerling sprak immers een ´stress taal´ die eenvoudig niet goed werd ingeschat door deze leerkracht ´van de oude stempel´.

  Taal. Het lijkt soms of sommigen niet van al te groot belang, maar taal is welbeschouwd een groot goed. Iets dat wij, ook in mijn optiek, dienen te beschermen, aan te moedigen en te koesteren.

  ´In een sterk opiniestuk stellen Yves T’Sjoen en Jacques Van Keymeulen dat er onderzoek nodig is naar de evolutie van de kwaliteit van de Nederlandse taal bij jongeren (i.c. studenten) en naar de oorzaken van de vermeende achteruitgang van de taalbeheersing.

  Als er inderdaad sprake is van een tanende taalbeheersing (begrijpend lezen, foutloos schrijven, correcte zinsbouw, rijke woordenschat, etc.), dan is dat problematisch omdat kwalitatief sterk mondeling en schriftelijk taalgebruik nu eenmaal voor elke intellectuele opleiding een basisvereiste is. Van iedereen met een hoger diploma wordt verwacht dat hij/zij teksten schrijft en daarom is het van belang dat iedereen in het hoger onderwijs ook met betrekking tot het gebruik van de Nederlandse taal voldoende vaardig is/wordt/blijft. Het Nederlands mag daarom volgens de auteurs niet stiefmoederlijk worden behandeld, maar moet integendeel meer (onderwijs)prioriteit krijgen. Ik onderschrijf dit pleidooi van de auteurs volmondig. Wie de taal machtig is, die heeft zoveel meer greep op zichzelf, de ander en de wereld.

  Wie daarentegen wel over een rijke taal beschikt, die heeft als het ware x-rays die hem ertoe in staat stellen door het matte scherm van de dagelijkse wereld door te dringen teneinde er allerhande nuances, details en verrassingen te ontwaren die anders zouden verborgen blijven.´

  14/07/19
  https://www.knack.be/nieuws/wetenschap/arm-nederlands-een-cliche-als-het-is-ongelooflijk-maakt-alles-zo-inwisselbaar/article-opinion-1486867.html

  Like

 2. antiislamnu // juli 16, 2019 om 01:54 //

  Gelijk terug sturen naar hun kut land

  Like

 3. Victor Firecaster // juli 16, 2019 om 12:05 //

  Gelukkig heeft zij dat kind van 14 niet terug geslagen.
  Ze zal wel zo een groenrood typje zijn die na de eerste schrik wel begrijpt dat zo een kind er ook niets aan kan doen want uit een heel andere cultuur.
  Waarschijnlijk heeft zij zelf geen kinderen, ik kan mij voorstellen dat als je moeder in elkaar wordt geslagen door een leerling je niet zo vrolijk bent.

  Like

 4. Greengo // juli 16, 2019 om 22:19 //

  Die vrouw van 62 jaren jong kende gewoon haar plaats niet. Binnen de islam is het heel gewoon dat je zulke vrouwen corrigeert. Hardhandig uiteraard aangezien dat de gewenste effecten oplevert. Deze vrouw is afgeserveerd, door een veertien jarige en dient als voorbeeldfunctie. Simpele strategie die al 1400 jaar werkt.

  Het feit dat het bij ons, in de westerse wereld, zo’n zooitje is, is omdat ons is aangeleerd dat slaan en schelden een ‘gebrek aan woorden’ is en dit alles is met de nodige pedagogische wetenschappen door de decennia heen onderbouwd en in het totale leersysteem opgenomen.

  Met de aanwinst van volkeren die de basisvaardigheden nog beheersen, kunnen gebouwen ten behoeve van detentie en/of andere malafide opvang gesloten worden aangezien iemand die zich slagvaardig toonde niet langer opgeborgen hoeft te worden, maar z’n aandeel in de maatschappij kan hebben. Een maatschappij waar men het onderling weet op te lossen.
  Zoals deze leerling heeft aangetoond.
  Z’n sekte zal ongetwijfeld trots op hem zijn.

  Kuch.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s